2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de seni merak ediyordum biraz zor olsa da sonunda teşrif etti paşan.. masallah hayırlı evlat olsun Allah acılarını gostermesin

Slm kızlar size birşey danışmak istiyorum benim göğsümun birine diğerinden daha çok süt geliyor çok çabuk doluyor gogsum ve sürekli mastit oluyor o gogsum..acaba nasıl orantilayabilirim mastit olmasın diye hem emzirip hem sagiyorum oyuzden mi arttı acaba sagmayi bırakınca da hemen doluyor taş gibi kesiliyor canım yanıyor ne yapmalıyım bilen varmi

Benim bildigim herkesin bi gogsunden daha az sütgelir benim spl gogsumden daha az geliyor mesela

Yok kuzum 40 dan önce değil 62 günlük olacak. Doktorumuz 2. Ayda yapmayı tercih etti ilk ay tam gelişmemiş olabilir çünkü erken doğum dedi. Aminn inşallah canım Rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin evlatlarıyla ilgili inşallah

Yaa yerim onu bende o günlere gelmek istiyorum bi an önce

Ya maşallah aynen bende gülümsemeye başlayınca ne yaparım bilmiyorum artık bi an önce gelse o günler
Yakındır canım merak etme o günler en kısa zamanda o güzel gülücüklere şahit olacaksın inşallah bizimki iyice değişti valla deli oluyoruz babasıyla

Canım az önce okuyordum bunu senin durumuna benzettim ama bilmiorum. Mastit olan göğsün için uygulayabilirsin yazanları sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_20210111-020409_Instagram.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 43
Süt parasına bildiğim kadarıyla başvuru yapılmıyor çünkü hemşire 2 hafta sonra eşinin hesabına yatar demişti bende emekli sandığına da veriliyor mu deyince yok o zaman yatmaz demisti
Bizde emekli sandığıyız canım. Emekli sandığı olunca niye yatmıyormuş ?
Eğer kanama kesildikten sonra birden böyle çok kan geldiyse adet kanıdır. Ve adet kanı kötü kokar.

Kızlar ya bizim bir sorunumuz var. Lidya 1 haftalık falandı emerken cuk cuk sesler gelmeye başladı nadiren. Ama 1 2 gündür hem biberonda hem de mememde sürekli cuk cuk yapıyor. İnternette dil ve dudak bağından tutun da damak düşmesi vs ye kadar hastalık var. Bugün doktora sordum dil bağına bakalım dedi ama kaldırmadı kızım dilini, zorlamadık biz de. Yaşayan var mı aranızda, ilk çocuklarınızda falan?

dil bağını annen falan da anlayabilir zaten dil bağı olsa çocuk ememiyormuş canım mutlaka şimdiye kadar fark ederdiniz o cuk cuk sesi benim oğlandan da geliyor

dil bağını annen falan da anlayabilir zaten dil bağı olsa çocuk ememiyormuş canım mutlaka şimdiye kadar fark ederdiniz o cuk cuk sesi benim oğlandan da geliyor
Dil bağı olsa dilini de çıkaramazmış üst damağına da koyamazmış dilini, yapıo ikisini de. Bi de damak düşmesine baktım, o da mesela memeyi ve biberonu damağından aniden çekince olurmuş annem tembihlemişti yapma sakın düşer diye onu da yapmıorum başından beri. Başka bi neden de bulamıorum, kafaya takmayayım en iyisi ama bi sebebi olmalı, başta iştahlı iştahlı içtiğinden diye düşündüm ama araştırdıkça öle olmadığını anladım

Öyle yorgunum ki bebeğim sabahtan beri agliyor, ıkınıyor ve kakasını yapamadi. Çok zor anne olmak. 2. 3. Çocuğu olanlar nasil dayaniyorsunuz? Allahim sabir versin bize
Bu gece artık bende ölmek üzereyim. 22.5 aylık oğlum hasta e birde bebek. Ne yapacağımı şaşırdım

Bazen 1 yaşını bulabiliyor netleşmesi
Kızımın mavi mi yeşil mi ela mı derken kahverengi oldu 6 ayı bulmuştu

Bazen bir memede diğerinden daha fazla süt bezi oluyormuş. Benim de bir taraf hep daha büyük be dolu oluyor. Emzirme dönemi bitince eşitleniyor

Sürekli mi o şekilde ses çıkıyor. Tam kavrayamazsa memeyi bizde de oluyor. İlk kızımda da olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…