- 19 Ocak 2020
- 1.512
- 1.913
- 133
- 41
Amin canimAllah kolaylık versin canim insallaj kısa sürede gecer gaz sancıları kuzunun
Canim gecmis olsun gece özellikle sut cok doluyor emzirsem de biri epey sis oluyor ve ben her gün sagiyorum canim. Yoksa eminim bende mastit olurdum
Ben de seni merak ediyordum biraz zor olsa da sonunda teşrif etti paşan.. masallah hayırlı evlat olsun Allah acılarını gostermesinMerhaba. Bebeğim sonunda kendi isteği ile 42+5te tam 10 aylık bir delikanlı olarak ve 3500 gram ağırlığında geldi dünyaya. Ikinci doğumlar kolay olur derler, bu konuda çok ümitliydim fakat yine oldukça zor bir doğum oldu. Allah'ın takdiri. Dogumdan 4 gün önce kuvvetli sancı çekmeye başladım. Gece yarısı başlayıp gün aydınlanınca bitiyordu sancılar, toplamda 10 saat suren kuvvetli yalancı sancılar... Haliyle geceleri hiç uyumadım, gun içinde üç dört saat uykuyla idare ettim. Üçüncü gün sabah başlayan gerçek sancıyı doğum yaptığım günün sabahına kadar 25 saat evde çektim. Sancılar ciddi anlamda dayanılmaz olduğunda hastaneye gittik. İkinci doğumunu yapacak olan ben 25 saat boyunca sadece 6 cm açıklığa ulaşabilmiştim. Bazi sebeplerden planladığımız hastanede planladığımız doktorla olamadık. Gittiğimiz en yakın hastanenin prosedürü ise beni o kadar şiddetli sancıyla nstye bağlayıp sancıyı yatakta karşılamamı istiyordu. Mecburen epidural istedim ve takıldı. Kaç gün sancı çektiğimi anlatmama rağmen ısrarla ikinci doğum hızlı olur dediler ve epidural etkisini kaybettiginde ilacı yenilemediler. Her seferinde yalvar yakar yeni doz istedim, açıklık kontrol edip doğumun uzak olduğuna ikna olduktan sonra iki kere dozu yenilediler. Epiduralli ama yine sancılı, epizyolu bir normal doğum oldu, kaderden kaçılmıyor galibaSabah yattığım hastaneden gece 2de ayrıldık. Doğumum kesintisiz sancıların başladığı günden itibaren toplamda 35 saat sürdü. Sevgili C _cedric_ sizin için bu süreye 14 çocuk sığıyor. Hayaller hayatlar
Merak eden herkese teşekkür ederim. Allah herkesin yavrusunu hayırla büyütsün
Benim bildigim herkesin bi gogsunden daha az sütgelir benim spl gogsumden daha az geliyor meselaSlm kızlar size birşey danışmak istiyorum benim göğsümun birine diğerinden daha çok süt geliyor çok çabuk doluyor gogsum ve sürekli mastit oluyor o gogsum..acaba nasıl orantilayabilirim mastit olmasın diye hem emzirip hem sagiyorum oyuzden mi arttı acaba sagmayi bırakınca da hemen doluyor taş gibi kesiliyor canım yanıyor ne yapmalıyım bilen varmi
Yok kuzum 40 dan önce değil 62 günlük olacak. Doktorumuz 2. Ayda yapmayı tercih etti ilk ay tam gelişmemiş olabilir çünkü erken doğum dedi.Evet muhtemelen öyle oldu zaten ikinci kontrolde aradan sadece 17 gün geçti ona rağmen çok çabuk ilerleme olmuş. İlk değerler baya kötüydü, ben kendim de bebekken alçıya alınmışım o yüzden üstüne düşüp endişelendim ama geçiyor çok şükür
Çok sağol canım, hayırlı haberler aldık çok şükürinşallah sizinkinin de sonuçları iyi gelir sağ salim atlatırsınız kontrolü 18inde kaç günlük oluyor tam olarak? 40ından önceyse acele etmeyin biz boşuna endişelenmişiz anca stres oluyor insan
Yakındır canım merak etme o günlerYaa yerim onubende o günlere gelmek istiyorum bi an önce
Ya maşallahaynen bende gülümsemeye başlayınca ne yaparım bilmiyorum artık bi an önce gelse o günler
Çok teşekkür ederim. Amin, Allah herkesin evladına hayırlı bereketli ömür versinBen de seni merak ediyordum biraz zor olsa da sonunda teşrif etti paşan.. masallah hayırlı evlat olsun Allah acılarını gostermesin
Slm kızlar size birşey danışmak istiyorum benim göğsümun birine diğerinden daha çok süt geliyor çok çabuk doluyor gogsum ve sürekli mastit oluyor o gogsum..acaba nasıl orantilayabilirim mastit olmasın diye hem emzirip hem sagiyorum oyuzden mi arttı acaba sagmayi bırakınca da hemen doluyor taş gibi kesiliyor canım yanıyor ne yapmalıyım bilen varmi
Bizde emekli sandığıyız canım. Emekli sandığı olunca niye yatmıyormuş ?Süt parasına bildiğim kadarıyla başvuru yapılmıyor çünkü hemşire 2 hafta sonra eşinin hesabına yatar demişti bende emekli sandığına da veriliyor mu deyince yok o zaman yatmaz demisti
Eğer kanama kesildikten sonra birden böyle çok kan geldiyse adet kanıdır. Ve adet kanı kötü kokar.Kızlar bugün doğum yapalı 53 gün oldu. İlk bir hafta kanamam vardı sonrasında kahverengiye sonrasında da sarı akıntıya dönüşmüştü. Bugün duşa girmeden wc girip peçeteye sildiğimde kan gelmişti. Şimdi de pedime gelmiş. Adet olmuş olma olasılığım nedir sizce?
dil bağını annen falan da anlayabilir zaten dil bağı olsa çocuk ememiyormuş canım mutlaka şimdiye kadar fark ederdiniz o cuk cuk sesi benim oğlandan da geliyorKızlar ya bizim bir sorunumuz var. Lidya 1 haftalık falandı emerken cuk cuk sesler gelmeye başladı nadiren. Ama 1 2 gündür hem biberonda hem de mememde sürekli cuk cuk yapıyor. İnternette dil ve dudak bağından tutun da damak düşmesi vs ye kadar hastalık var. Bugün doktora sordum dil bağına bakalım dedi ama kaldırmadı kızım dilini, zorlamadık biz de. Yaşayan var mı aranızda, ilk çocuklarınızda falan?
Dil bağı olsa dilini de çıkaramazmış üst damağına da koyamazmış dilini, yapıo ikisini de. Bi de damak düşmesine baktım, o da mesela memeyi ve biberonu damağından aniden çekince olurmuş annem tembihlemişti yapma sakın düşer diye onu da yapmıorum başından beri. Başka bi neden de bulamıorum, kafaya takmayayım en iyisi ama bi sebebi olmalı, başta iştahlı iştahlı içtiğinden diye düşündüm ama araştırdıkça öle olmadığını anladımdil bağını annen falan da anlayabilir zaten dil bağı olsa çocuk ememiyormuş canım mutlaka şimdiye kadar fark ederdiniz o cuk cuk sesi benim oğlandan da geliyor
Açlıktan uyumuyordur kaç günlük oldu ?? Mama veriyormusunuz?Aynı durumlar bende var ne gündüz ne gece aala uyumıyor sabır allahım sabırr ne uyku uyuyorm gexe nede gündüz dinlenebiliyorum mememi bile almak istemyor
Bu gece artık bende ölmek üzereyim. 22.5 aylık oğlum hasta e birde bebek. Ne yapacağımı şaşırdımÖyle yorgunum kibebeğim sabahtan beri agliyor, ıkınıyor ve kakasını yapamadi. Çok zor anne olmak. 2. 3. Çocuğu olanlar nasil dayaniyorsunuz? Allahim sabir versin bize
Bazen 1 yaşını bulabiliyor netleşmesiSelamlar herkese bebeğin göz rengi kaç aylıkken netlesir yani kendi rengini alınır deneyimli anneler ya da bilgisi olan var mi bir de bebisimin bazı bölgelerinde küçük tüyler var mesela bel kısmında kulağında falan dökülür dediler saçları bir iki tel elime geldi ama ne zaman dokulmeye başlar acaba
Bazen bir memede diğerinden daha fazla süt bezi oluyormuş. Benim de bir taraf hep daha büyük be dolu oluyor. Emzirme dönemi bitince eşitleniyorSlm kızlar size birşey danışmak istiyorum benim göğsümun birine diğerinden daha çok süt geliyor çok çabuk doluyor gogsum ve sürekli mastit oluyor o gogsum..acaba nasıl orantilayabilirim mastit olmasın diye hem emzirip hem sagiyorum oyuzden mi arttı acaba sagmayi bırakınca da hemen doluyor taş gibi kesiliyor canım yanıyor ne yapmalıyım bilen varmi
Sürekli mi o şekilde ses çıkıyor. Tam kavrayamazsa memeyi bizde de oluyor. İlk kızımda da olurduKızlar ya bizim bir sorunumuz var. Lidya 1 haftalık falandı emerken cuk cuk sesler gelmeye başladı nadiren. Ama 1 2 gündür hem biberonda hem de mememde sürekli cuk cuk yapıyor. İnternette dil ve dudak bağından tutun da damak düşmesi vs ye kadar hastalık var. Bugün doktora sordum dil bağına bakalım dedi ama kaldırmadı kızım dilini, zorlamadık biz de. Yaşayan var mı aranızda, ilk çocuklarınızda falan?
Benim 4 gundur oyle kaka yapamiyor surekli agliyor ikiniyor. Yarin doktora gidicem artikÖyle yorgunum kibebeğim sabahtan beri agliyor, ıkınıyor ve kakasını yapamadi. Çok zor anne olmak. 2. 3. Çocuğu olanlar nasil dayaniyorsunuz? Allahim sabir versin bize
Hadi mememi kavrayamadı ama biberonda da çıkıoSürekli mi o şekilde ses çıkıyor. Tam kavrayamazsa memeyi bizde de oluyor. İlk kızımda da olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?