- 25 Şubat 2020
- 2.730
- 3.411
- 133
Ben dün kestim 18 günlük benimki yüzünu çizik içinde bıraktı etini kesmemek için telefonun ışığını tutarak kestimHanımlar bebeğinizin tırnağını kesen varmı.
Benim kızım 24 günlük tırnakları uzun. Yüzünü çiziyor.
Eldiven düşüyor çoğunluk ile.
Ne zaman kesmeliyim sizce.
Biz de evin düzeni diye bişey kalmadı ben gün içinde yalnızken karnımı doyurabiliyorsam şükrediyorumBenim de ilk çocuğum ama şimdiden hamileliğini özledimbebek bakmak çok zormuş cidden.. yalnızım..evin düzenini koruyabilmek için gün içinde o uyuduğunda işlerimi hallediyorum.. oysaki dr um uyumami söylemişti
Belki 40 ı çıkınca değişir daha çok uyur
Canım bende bikaçgundur biogaia ya basladım simdilik iyi gbi . Ama sana önerim her beslenme sonrası gazını cıkar . Bide ben ibrahım saracoğlundan dınlemıstım ayaklarının altını adacayı yagı ile masajlıyorum cok rahat uyuyor her aksam masaj yapuyorum .Kızlar gaz için herhangi bir çay falan içiyor musunuz? Ben arada kimyon ve rezene çayı içiyorum. Birde oğluma nurse harveys ve biogaia alayım diyorum gaz için.kullananlar memnun musunuz? geceleri çok uyuyamıyor hatta bazen gündüzleri bile uyuyamıyor. Çok yoruluyorum gece de uyuyamayınca.
Benim gece uykularım zerre yok. Haram bana uyku.Biz de evin düzeni diye bişey kalmadı ben gün içinde yalnızken karnımı doyurabiliyorsam şükrediyorumevin içinde yaşayabilecek kadar iş yapabiliyorum, hele kriz günlerimizde hiç bir iş olmuyor. Açıkçası ben uykumdan da feragat edemem ev işi kalsın ev batsın benim dinlenmeye ihtiyacım var umrumda değil zaten gelen giden de olmuyor çok şükür pandemi sayesinde
Canım yanında kımse kalmıyormu . Sezaryen olmustun diye hatrlıyorum durumun nasıl benımde ıkı hafta olıyor sezaryen olalı cok zormus cidden ilk ıkı gunum ölüm gbiydi .Benim gece uykularım zerre yok. Haram bana uyku.
Ev işi dersen bazen darma dağın ev.
Yemek bile yapamıyorum kendime. Sırf sütüm olsun diye yapmaya çalışıyorum. .
İkinci çocuk olunca ben Ne yapacağım.
Alerji bi tek kakada belirti vermez benceBebegimin bezinde bu sekilde yesil birseyler var ilk kez basima geldi. Kendi cocuk doktorumuza mesaj attim normal dedi. Kuzenimde calistigi yerdeki cocuk doktoruna sordu oda inek sutu alerjisi oldugunu soylemis ne yapacagimi bilemedim.
İlk anneliğin tadı heyecanı çok başka zaten. Ama kaygılar ve tecrübesizlik bazen engel olabiliyor. Dediğin gibi sadece bebekle ilgilenme imkanı olsa herşey çok daha kolay olurduBende henüz ilk çocuğum olmasına rağmen çok sevdim anneliğiama aynı şekilde doğum sürecinin çok zor olduğunu düşünüyorum beni en çok zorlayan ve üzerimde travma bırakan bu oldu. Doğumdan sonra insana yardımcı olacak bir eşi dostu da varsa anne sadece bebekle ilgilenebilirse çok daha kolay oluyor herşey. Ben yalnız başımayım şuan tek zorlayan evin işlerine yetişmek. Sezaryen olmasam 1 sene sonra 2.yi düşünürdüm
Ben kesiyorum eğer artık kırılıp kopmuyorsa kesebilirsinHanımlar bebeğinizin tırnağını kesen varmı.
Bende tam tersi gebelik be doğum daha kolay geldiBende düşünmüyorum. Yani şimdilikdoğum aşaması zor bence, ben çocuk bakmayı seviyorum galiba hele ilk çocuğu olanlar hiç umutsuzluğa kapılmasın cidden ikincide ayrı bir rahatlık oluyor insan anneliğin tadını daha çok çıkarabiliyor sanki. Kaygı ve stres daha az. İkisini birden koynuma alınca nasıl bir sevgi ve gurur kaplıyor içimi anlatamam
Ben doğduğundan bu yana 3 defa kestim. İlk eşim kesti sonrakileri ben . Yoksa heryerini çizer canı acır yazık kesin mutlaka. Bizde 38 günlüğüz.Hanımlar bebeğinizin tırnağını kesen varmı.
Bende etrafı toplamaya uğraşıyorum ama çok çabuk dağılıyor. Çoğu zaman dağınık. Umrumda da değil . Evime gelenler de arkadaşlarım oluyor onlar da öyle ev dağınıklığına laf edecek insanlar değiller halden anlarlar. Gelince de boş durmuyorlar saolsunlar. Ama laf edecek insanların da evimde işi yok .Biz de evin düzeni diye bişey kalmadı ben gün içinde yalnızken karnımı doyurabiliyorsam şükrediyorumevin içinde yaşayabilecek kadar iş yapabiliyorum, hele kriz günlerimizde hiç bir iş olmuyor. Açıkçası ben uykumdan da feragat edemem ev işi kalsın ev batsın benim dinlenmeye ihtiyacım var umrumda değil zaten gelen giden de olmuyor çok şükür pandemi sayesinde
Gündüz çıkarıyorum da canım gece uyuyorken olmuyor. Adaçayı yağını bende alayım madem saolasın canım. Biogaia henüz alamadım yarın eşim evde çıkıp bir dolanırım bu arada ilacı da alırım inşallah.Canım bende bikaçgundur biogaia ya basladım simdilik iyi gbi . Ama sana önerim her beslenme sonrası gazını cıkar . Bide ben ibrahım saracoğlundan dınlemıstım ayaklarının altını adacayı yagı ile masajlıyorum cok rahat uyuyor her aksam masaj yapuyorum .
Ocean 400 ıu luk kullanıyoruz biz ailecek tavsiye ederim temiz içerikli.Kızlar d vitamini olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Bana sağlık ocağından vermediler bende nasıl unuttum bilmiyorum almayıönerilerinize göre aldırcam eşime yarın
Canım ayakları üşümüş olabilir miBebegimin bezinde bu sekilde yesil birseyler var ilk kez basima geldi. Kendi cocuk doktorumuza mesaj attim normal dedi. Kuzenimde calistigi yerdeki cocuk doktoruna sordu oda inek sutu alerjisi oldugunu soylemis ne yapacagimi bilemedim.
Anormal gözükmüyor canım. Bebek önsütü fazla aldığında kakası yeşile dönebilir. Küçük tortularda anne sütündeki sindirilmemiş yağ parçacıkları, endişelenmene gerek yokBebegimin bezinde bu sekilde yesil birseyler var ilk kez basima geldi. Kendi cocuk doktorumuza mesaj attim normal dedi. Kuzenimde calistigi yerdeki cocuk doktoruna sordu oda inek sutu alerjisi oldugunu soylemis ne yapacagimi bilemedim.
Ben bunları aldım şimdilikBebişine oyuncak alan var mı çıngırak falan? Merak ettim de
Çok güzelleşmiş canım netten mi aldınBen bunları aldım şimdiliktummy time yaparken önüne koyuyorum bu kartları baya dikkatli inceliyor, aynasında da kendine bakıyor faydalı bence. Çıngırakta ağladığı zaman sallıyoruz susuyor henüz kendi tutup oynayamadığı için bir tane aldım
Canım pedia-d kullanıyoruz biz. Doktor tavsiyesiyle içeriği temiz diye verdi. Sağlık ocağındakini almayın dedi bize. Bununla başladık.Kızlar d vitamini olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Bana sağlık ocağından vermediler bende nasıl unuttum bilmiyorum almayıönerilerinize göre aldırcam eşime yarın
Evet canım trendyoldanÇok güzelleşmiş canım netten mi aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?