2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar bebeğinizin tırnağını kesen varmı.
Benim kızım 24 günlük tırnakları uzun. Yüzünü çiziyor.
Eldiven düşüyor çoğunluk ile.
Ne zaman kesmeliyim sizce.

Ben dün kestim 18 günlük benimki yüzünu çizik içinde bıraktı etini kesmemek için telefonun ışığını tutarak kestim

Biz de evin düzeni diye bişey kalmadı ben gün içinde yalnızken karnımı doyurabiliyorsam şükrediyorum evin içinde yaşayabilecek kadar iş yapabiliyorum, hele kriz günlerimizde hiç bir iş olmuyor. Açıkçası ben uykumdan da feragat edemem ev işi kalsın ev batsın benim dinlenmeye ihtiyacım var umrumda değil zaten gelen giden de olmuyor çok şükür pandemi sayesinde

Canım bende bikaçgundur biogaia ya basladım simdilik iyi gbi . Ama sana önerim her beslenme sonrası gazını cıkar . Bide ben ibrahım saracoğlundan dınlemıstım ayaklarının altını adacayı yagı ile masajlıyorum cok rahat uyuyor her aksam masaj yapuyorum .

Benim gece uykularım zerre yok. Haram bana uyku.
Ev işi dersen bazen darma dağın ev.
Yemek bile yapamıyorum kendime. Sırf sütüm olsun diye yapmaya çalışıyorum. .
İkinci çocuk olunca ben Ne yapacağım.

Benim gece uykularım zerre yok. Haram bana uyku.
Ev işi dersen bazen darma dağın ev.
Yemek bile yapamıyorum kendime. Sırf sütüm olsun diye yapmaya çalışıyorum. .
İkinci çocuk olunca ben Ne yapacağım.
Canım yanında kımse kalmıyormu . Sezaryen olmustun diye hatrlıyorum durumun nasıl benımde ıkı hafta olıyor sezaryen olalı cok zormus cidden ilk ıkı gunum ölüm gbiydi .

Bebegimin bezinde bu sekilde yesil birseyler var ilk kez basima geldi. Kendi cocuk doktorumuza mesaj attim normal dedi. Kuzenimde calistigi yerdeki cocuk doktoruna sordu oda inek sutu alerjisi oldugunu soylemis ne yapacagimi bilemedim.

İlk anneliğin tadı heyecanı çok başka zaten. Ama kaygılar ve tecrübesizlik bazen engel olabiliyor. Dediğin gibi sadece bebekle ilgilenme imkanı olsa herşey çok daha kolay olurdu

Kızlar d vitamini olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Bana sağlık ocağından vermediler bende nasıl unuttum bilmiyorum almayı önerilerinize göre aldırcam eşime yarın

Bende tam tersi gebelik be doğum daha kolay geldi ama bu sefer çok daha rahat ve tecrübeliyim. Oğlumu daha çok seviyorum . Diğerinde o kadar tecrübesiz korkak ve kaygılıydım ki doğum sonrası depresyonu da dibine kadar yaşamıştım ve oğlumu çok sevmememiştim maalesef. Etraffmda yardımcı birsürü insan vardı ama ben yine de hep korkuyordum. Şimdi tek başıma doğurdum iki çocukluyum çok şükür kaygım korkum yok çok daha mutluyum
Ben doğduğundan bu yana 3 defa kestim. İlk eşim kesti sonrakileri ben . Yoksa heryerini çizer canı acır yazık kesin mutlaka. Bizde 38 günlüğüz.
Bende etrafı toplamaya uğraşıyorum ama çok çabuk dağılıyor. Çoğu zaman dağınık. Umrumda da değil . Evime gelenler de arkadaşlarım oluyor onlar da öyle ev dağınıklığına laf edecek insanlar değiller halden anlarlar. Gelince de boş durmuyorlar saolsunlar. Ama laf edecek insanların da evimde işi yok .
Gündüz çıkarıyorum da canım gece uyuyorken olmuyor. Adaçayı yağını bende alayım madem saolasın canım. Biogaia henüz alamadım yarın eşim evde çıkıp bir dolanırım bu arada ilacı da alırım inşallah.

Bebegimin bezinde bu sekilde yesil birseyler var ilk kez basima geldi. Kendi cocuk doktorumuza mesaj attim normal dedi. Kuzenimde calistigi yerdeki cocuk doktoruna sordu oda inek sutu alerjisi oldugunu soylemis ne yapacagimi bilemedim.
Anormal gözükmüyor canım. Bebek önsütü fazla aldığında kakası yeşile dönebilir. Küçük tortularda anne sütündeki sindirilmemiş yağ parçacıkları, endişelenmene gerek yok

Bebişine oyuncak alan var mı çıngırak falan? Merak ettim de
Ben bunları aldım şimdilik tummy time yaparken önüne koyuyorum bu kartları baya dikkatli inceliyor, aynasında da kendine bakıyor faydalı bence. Çıngırakta ağladığı zaman sallıyoruz susuyor henüz kendi tutup oynayamadığı için bir tane aldım

Eklentiler

• 20210112_003518.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 20210112_003539.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 32
Çok güzelleşmiş canım netten mi aldın

Kızlar d vitamini olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Bana sağlık ocağından vermediler bende nasıl unuttum bilmiyorum almayı önerilerinize göre aldırcam eşime yarın
Canım pedia-d kullanıyoruz biz. Doktor tavsiyesiyle içeriği temiz diye verdi. Sağlık ocağındakini almayın dedi bize. Bununla başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…