2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebegimin bezinde bu sekilde yesil birseyler var ilk kez basima geldi. Kendi cocuk doktorumuza mesaj attim normal dedi. Kuzenimde calistigi yerdeki cocuk doktoruna sordu oda inek sutu alerjisi oldugunu soylemis ne yapacagimi bilemedim.
Mukus da var. Kaka ne yazık ki normal değil. Süt ve süt ürünlerine perhiz yapıp bebekteki belirtileri gözlemleyerek alerji mi değil mi emin olabilirsiniz. Diyet dışında alerjiyi tespit edecek güvenilir hiçbir yöntem yok. Eklemeyi unutmuşum, sürekli önsütle beslenen bebeğin kakası da böyle görünebilir.

Bende de aynı durum var ilk başlarda gelmedi bir ara geldi yine durdu şimdi 2 gündür yoğun geliyor forma girmeden önce araştırdım eğer sezeryansa 40 günden fazla surermis benim de 47 gün oldu , adet olma ihtimalini bilmiyorum

Gaz yapmasın diye yediklerime hep dikkat ediyorum ama kabız oldum zaten hemoroid de var. Karnabahar yiyim dedim kızım gazdan kıvranıyor

Mukus olunca ne oluyor bir dahaki kakasinda yesil parcalar yoktu kendi doktorumuzda normal diyince kafam cok karisti diyeti arastiracagim. Tesekkur ederim

Canım yanında kımse kalmıyormu . Sezaryen olmustun diye hatrlıyorum durumun nasıl benımde ıkı hafta olıyor sezaryen olalı cok zormus cidden ilk ıkı gunum ölüm gbiydi .
Ahhh canım sezeryan gerçekten çok zormuş. İlk 3 gün varya ben asla iyileşmeyeceğimi düşündüm.
Yanımda kalacak kimsem yok.
Eşimde işe gitmeye devam etti çok zoruma gitti 2 gün izin alayım demedi.
Bir kapımı çalan olmadı.
Eşimin Bir oğlu var eski Alman eşinden
Gitti oğlanı getirdi yemin ederim o halimle kalktım eşime ve oğluna yemek yaptım hep.
İnsanın içinde merhamet vicdan olmalı.
Eşime sor beni çok sever. Ama zor günde değil iyi günde seviyor. Ben 1 gün yatağa girmedim.
Bir ilaç Bir bardak su veren olmadı.

Benim normal doğum. Öyle yoğun gelen bir kanama yok bende ped bile dolmuyor ama dün geldi bugün sabah da gelmiş azıcık. Daha da gelir mi bilmiyorum. Emziren annelerde uzun süre gelmezmiş öyle okudum bende dün canım. Kafam karıştı bu konuda.

Annem hemen regl olmuş emzirmesine rağmen. Benim her şeyim anneme çektiği için ben de hemen olcam ya keşke 1 sene falan olmasam oh mis

Annem hemen regl olmuş emzirmesine rağmen. Benim her şeyim anneme çektiği için ben de hemen olcam ya keşke 1 sene falan olmasam oh mis
Evett yaa benim hayalim de buydu uzun süre regl olmamak inşallah hayallerim yıkılmaz regl kanaması olmamasını ümit ediyorum hamilelikte alıştık valla doğumdan sonra yoğun kan gelince bi garip geldi zaten şimdi de umarım erken gelmez

İnşallah canım ya, 1 sene değil de bikaç ay olmasak iyi olur, valla 35 gündür bezdim ped takmaktan

İnşallah canım ya, 1 sene değil de bikaç ay olmasak iyi olur, valla 35 gündür bezdim ped takmaktan
Hiç sorma kuzum tam 56 gün oldu. Sürekli pedle dolaşıyorum delircem az kaldı. Dikişlerim de düşmedi bazen pede takılıyorlar düşün nasıl gıcık olduğumu saat 3 oldu Ela hanım da hala uyumadıı bel ağrısından kıvranıyorum bi uzanamadım

Ya kıyamam 56 mııı 40a geçmio mu bu meret yaaaa deliriommm Allah kolaylık versin kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…