2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gecmis olsun canim tez vakitte şifalar insallah

Gaz yapmasın diye yediklerime hep dikkat ediyorum ama kabız oldum zaten hemoroid de var. Karnabahar yiyim dedim kızım gazdan kıvranıyor
Bende aynıyım hamilelikte bile bu kadar olmadım kayısı tuketiyorum bende bol hosafini da korkudan soda bile içemiyorum aslında kefir de iyi ama laktizsuz olması gerek.
Brokoli karnabahar lahana cok gaz yapar canim rezene icseydin üstüne

Bebişine oyuncak alan var mı çıngırak falan? Merak ettim de
Ya almaz miyim dedim ki bebeğimin hiç oyuncağı yok. Cingiraksiz bebek olmaz dedim. Ilk oyuncağını ben alayim. Çok cici bir çıngırak aldım. Yumuşacık. Ilk başlarda anlamıyordu ama şimdi cingiragin sesini duyunca bi irkiliyor sen aldın mi

Geçmiş olsun canım isin çok zordur ya ben bir bebegi idare edemiyorum.

2 gündür hiç susmadı gazdan ve kaka yapamamaktan. Çok zor.

Kesinlikle helal olsun canim. Çok büyük sabır gerekiyor.
Canım ben doktorA götürdüm rontgen cekildi asırı gazi varmıs damla verdi bi de fitille kakasini yaptirdilar dün çok rahatti misler gibi uyudu ama gece yine aynı oldu

Mukus olunca ne oluyor bir dahaki kakasinda yesil parcalar yoktu kendi doktorumuzda normal diyince kafam cok karisti diyeti arastiracagim. Tesekkur ederim
Bebek sadece hasta ya da alerjikse kakada mukus olur. Beze gelen o mukus aslında bağırsağın iç yüzeyini kaplayan ve koruyan bir tabaka. Alerji ya da hastalıkla bağırsak tahriş oluyor ve iç yüzeyini kaplayan mukus kakaya karışıyor. Tahribat arttıkça mukusa kan da ekleniyor. Kakadaki kan bazen gözle görülmez testle tespit edilebilir, bazen de siyah, koyu yeşil, kahverengi, koyu kırmızı, açık kırmızı renklerde leke, nokta, ip şeklinde görülür.

Yedikten sonra hemen içtim ana fayda etmedi. 3 ay dolana kadar ağzıma koyman artık

Zaman nasil da geçiyor 1 aylik olduk ve bizim bugun 1 ay asimiz var
Ne mutlu sağlıklı olup aşısını olabilen miniklere ✌
Sünnet yaptıran var mı hanımlar bu ay içinde sünnet planlıyoruz biz
Biz 6 aylıkken yaptıracağız peygamber sünnetli doğmuş benim oğlum. O yüzden doktorumuz onay verince yaptırabilirmisiz 6 ay civarı düşünüyorum dedi dün kontrolde. 1 yaşından önce yaptirmak istiyoruz bizde sorun çıkmazsa eğer.

Benim ki kişisel bir takıntı ev düzenli değilken uyumam imkansız çoğu zaman kendi kahvaltımdan bile çalıyorum.. ayrıca akşam yemeği yapamadığım zaman eşime karşı huzursuz hissediyorum. Çünkü o bütün gün çalışıyor. Ev dışında alışverişlerimizle ilgili kosusturuyor. Gece de bizimle kalkıyor
Keşke bebeğinin uykusu düzen e girse de herşeye zaman yetse

Hanımlar bebeğinizin tırnağını kesen varmı.
Benim kızım 24 günlük tırnakları uzun. Yüzünü çiziyor.
Eldiven düşüyor çoğunluk ile.
Ne zaman kesmeliyim sizce.
Evet 20 günlük olunca kesmiştim makasla .. 40 günlük olana kadar kesilmemiş hurafesi var malesef ama..

Zaman nasil da geçiyor 1 aylik olduk ve bizim bugun 1 ay asimiz var
Ne mutlu sağlıklı olup aşısını olabilen miniklere ✌
Sünnet yaptıran var mı hanımlar bu ay içinde sünnet planlıyoruz biz
Çok şükür sağlıkla büyüyor bebeklerimiz Allahım hepsini korusun
Biz ilk hafta düşünüyorduk ama nazlı bi bebek olunca 40’ı bekleyelim dedik. Geçen hafta doktor kontrolümüz vardı doktora sordum doktor direkt ne sünneti ya siz bari yapmayın, büyüdüğünde size niye beni sünnet ettirdiniz diye hesap sorarsa ne diceksiniz falan dedi biz şok tabi ben 3. ayı bitmeden yaptırmayı düşünüyorum tabi ama kıyamıyorum da

Kızlar bebeğim 43 günlük oldu. 2 gündür kakasını tam yapamıyor yani miktarı baya azaldı. Altını açtığımda genelde gaz çıkarırken yaptığı çok az kaka oluyor. Çişide normalde 2 saatte çok dolu bez alırdım şimdi 4-5 saatte bile bezi o kadar ağırlaşmıyor. Bu bir sorun mudur, doktora gitmem gerekir mi yoksa büyüdüğü içim düzene mi giriyor?

Kaka miktarı büyüdükçe azalır ama çişte azalma olmaması lazım diye biliyorum. Yine de bir doktora danışmak daha faydalı olur

Napim iyi gunde yanimda olan esi dostu cok kizdim esinize bu dünyanın ahiretide var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…