Bizdede boyle bikacgundur rahatsiz gözükmüyor ama bende emin degilimKızlar bebeğim 43 günlük oldu. 2 gündür kakasını tam yapamıyor yani miktarı baya azaldı. Altını açtığımda genelde gaz çıkarırken yaptığı çok az kaka oluyor. Çişide normalde 2 saatte çok dolu bez alırdım şimdi 4-5 saatte bile bezi o kadar ağırlaşmıyor. Bu bir sorun mudur, doktora gitmem gerekir mi yoksa büyüdüğü içim düzene mi giriyor?
Çok güzellermiş kuzum güle güle oynasın minik LidyaBen de kızıma alacağım da o yüzden sordum alan var mı diye
Senin bebiş kaç günlüktü canım? Bizimki sürekli ıkınıyor bende daha müdahale etmek istemiyorum . Sizin çişte de azalma var mı yoksa sadece kaka mı yapamıyor?Bizdede boyle bikacgundur rahatsiz gözükmüyor ama bende emin degilim
Bu aralar daha kısa emiyor onun etkisi var mıdır acaba? Normalde 2 saat arayla en az 25 dk. emerdi şimdi yine 2 saatte bir emiyor ama gündüzleri 15 dk. falan sadece gece uykuya geçersen sürekli emmek istiyor geçen gün deneyeyim dedim çekmeden ne zaman bırakır diye 1 saat durdu memede. Olmadı doktorunu arayıp sorayım bakayımKaka miktarı büyüdükçe azalır ama çişte azalma olmaması lazım diye biliyorum. Yine de bir doktora danışmak daha faydalı olur
Aynı ben. Uyutup yerine yatırıyorum. Hadi İnşAllah kısmetse bu sefer olacak diyorumBazen wc ye gidebildiğim için seviniyorum
Eşim doğmadan aldı çıngırağı.heves işteBebişine oyuncak alan var mı çıngırak falan? Merak ettim de
Benim eşim kesmeye başladı uzun olanları. Ben daha cesaret edemedim. 1 aylikken falandi heralde. Eldiven olmasina rağmen ellerini sıktığında elini acıtmasın diye.Hanımlar bebeğinizin tırnağını kesen varmı.
Benim kızım 24 günlük tırnakları uzun. Yüzünü çiziyor.
Eldiven düşüyor çoğunluk ile.
Ne zaman kesmeliyim sizce.
Ayniyiz senle hemen hemen canim 1 aralik dogumlu ciste cok azalma yok 3 saate bir altini aliyorum dolu oluyor cis ama kaka bugun bu sabah yapti cok az ama gazi varkende ikiniyor cikariyor aglama derecesinde degil bakalim cok rahatsiz olursa doktora sorarim suan gelisim oldugu icin biraz zorlanması normal geliuor banaSenin bebiş kaç günlüktü canım? Bizimki sürekli ıkınıyor bende daha müdahale etmek istemiyorum . Sizin çişte de azalma var mı yoksa sadece kaka mı yapamıyor?
Keşke söyleyecek bişey olsada fayda etse. İzin alıp 10 saat uyuyanda var.Ahhh canım sezeryan gerçekten çok zormuş. İlk 3 gün varya ben asla iyileşmeyeceğimi düşündüm.
Yanımda kalacak kimsem yok.
Eşimde işe gitmeye devam etti çok zoruma gitti 2 gün izin alayım demedi.
Bir kapımı çalan olmadı.
Eşimin Bir oğlu var eski Alman eşinden
Gitti oğlanı getirdi yemin ederim o halimle kalktım eşime ve oğluna yemek yaptım hep.
İnsanın içinde merhamet vicdan olmalı.
Eşime sor beni çok sever. Ama zor günde değil iyi günde seviyor. Ben 1 gün yatağa girmedim.
Bir ilaç Bir bardak su veren olmadı.
Gösterdim üstünde durmadı sürekli yıkıyorum geçiyorHaklısın galiba emerken kızarıyor diğer tarafı..
Peki nasıl geçecek dr a gösterdin mı?
Ben çok istiyordum erken sünneti ama eşim virüs den dolayı yaptırmayı düşünmüyorZaman nasil da geçiyor 1 aylik olduk ve bizim bugun 1 ay asimiz var
Ne mutlu sağlıklı olup aşısını olabilen miniklere ✌
Sünnet yaptıran var mı hanımlar bu ay içinde sünnet planlıyoruz biz
Ay doktora bak kendi öyle mi demiş kiÇok şükür sağlıkla büyüyor bebeklerimizAllahım hepsini korusun
Biz ilk hafta düşünüyorduk ama nazlı bi bebek olunca 40’ı bekleyelim dedik. Geçen hafta doktor kontrolümüz vardı doktora sordum doktor direkt ne sünneti ya siz bari yapmayın, büyüdüğünde size niye beni sünnet ettirdiniz diye hesap sorarsa ne diceksiniz falan dedibiz şok tabi ben 3. ayı bitmeden yaptırmayı düşünüyorum tabi ama kıyamıyorum da
Benim de öyle canım benim ki hep az emer sütleri göpüs petleri içiyor ondan diye düşündümKızlar bebeğim 43 günlük oldu. 2 gündür kakasını tam yapamıyor yani miktarı baya azaldı. Altını açtığımda genelde gaz çıkarırken yaptığı çok az kaka oluyor. Çişide normalde 2 saatte çok dolu bez alırdım şimdi 4-5 saatte bile bezi o kadar ağırlaşmıyor. Bu bir sorun mudur, doktora gitmem gerekir mi yoksa büyüdüğü içim düzene mi giriyor?
Daha hızlı emiyorsa sürenin kısalması normal aslında. Emip kendi bırakıyor huzurlu oluyorsa doyuyor demektir. 1 saat boyunca uyanık halde mi durdu memede? Bir de bez numarası değiştirdiniz mi, daha büyük beze geçince daha az doluyormuş gibi gelebiliyor. Biz de 2den 3 numaraya geçtik bu bez daha büyük olduğu için diğeri kadar çok dolmuyor çişleBu aralar daha kısa emiyor onun etkisi var mıdır acaba? Normalde 2 saat arayla en az 25 dk. emerdi şimdi yine 2 saatte bir emiyor ama gündüzleri 15 dk. falan sadece gece uykuya geçersen sürekli emmek istiyor geçen gün deneyeyim dedim çekmeden ne zaman bırakır diye 1 saat durdu memede. Olmadı doktorunu arayıp sorayım bakayım
Emzik çoğu zaman kurtarıcı oluyor sakinleşmesi açısından olsun uykuya geçişte olsun alıyorsa vermek iyi bence bebeklerin hisleri bizden daha kuvvetli aç olduğunda emzik ile doymayacağını bilir. Bir süre sonra atar durur ağzından. Sadece biraktirirken çok geç kalmamak da fayda var.Ya kızlar bebegine verdiği emziği kıskanan var mı? Doktor emmesi gelişir diye verin dedi. Vaktinden erken doğdugu icin.okadar emzik düşkünü degil ama arada özellikle uyku arası emiyor. Emzik emdikce kendimi kötü eksik hissediyorum. Geçende tansiyonum 4e düştü o ara eşim emzikle oyaladı. Az uyudun tuzlu şeyler falan kendime geldim. Emzik almasa nasil kendine gelecektin diyor. Bilemedim
Cok şükür çok emzik delisi degil öyle olsa daha kotu hissederdim. Eşimde kurtaricı gozüyle bakiyor. Evet uyudukdan sonra acken falan atiyor almiyor. En erkenn e zaman biraktırmak lazim acabaEmzik çoğu zaman kurtarıcı oluyor sakinleşmesi açısından olsun uykuya geçişte olsun alıyorsa vermek iyi bence bebeklerin hisleri bizden daha kuvvetli aç olduğunda emzik ile doymayacağını bilir. Bir süre sonra atar durur ağzından. Sadece biraktirirken çok geç kalmamak da fayda var.
1 yaşından sonra diye biliyorum kızım da 1.5 yaşında filandı sanırım biraktiginda unuttu gitti hiç sorun yaşamadım. Ama ben biraz büyüyünce sadece uykuda filan verdim öyle gün içinde canı sıkıldıkça emzik emsin demedim. Şimdi 28 aylık kardeşinin emziğini alıp emme huyu yok şükür.Cok şükür çok emzik delisi degil öyle olsa daha kotu hissederdim. Eşimde kurtaricı gozüyle bakiyor. Evet uyudukdan sonra acken falan atiyor almiyor. En erkenn e zaman biraktırmak lazim acaba
Aynen bende en fazla o sekilde istiyorum. Gundüz aramasın. Maşallah kızına1 yaşından sonra diye biliyorum kızım da 1.5 yaşında filandı sanırım biraktiginda unuttu gitti hiç sorun yaşamadım. Ama ben biraz büyüyünce sadece uykuda filan verdim öyle gün içinde canı sıkıldıkça emzik emsin demedim. Şimdi 28 aylık kardeşinin emziğini alıp emme huyu yok şükür.
Ben aksine karnı tokken emzik tutunca şükrediyorum biraz olsun dinlenebilicem diye. Tok oldukları halde sadece emme ihtiyacı için bizi emmeleri onlara da eziyet. Çok emmekten karınları ağrıyor kusuyorlar bu sefer. Hiç kendini kötü hissetme tutuyorsa ne iyi şanslısınYa kızlar bebegine verdiği emziği kıskanan var mı? Doktor emmesi gelişir diye verin dedi. Vaktinden erken doğdugu icin.okadar emzik düşkünü degil ama arada özellikle uyku arası emiyor. Emzik emdikce kendimi kötü eksik hissediyorum. Geçende tansiyonum 4e düştü o ara eşim emzikle oyaladı. Az uyudun tuzlu şeyler falan kendime geldim. Emzik almasa nasil kendine gelecektin diyor. Bilemedim
Karni doyuksa bence verilmeli bende vicdan yapiyordum sutum varken emzik tutuyor diye ama baktim hep meme istiyor busefer kusuyor daha zararlı bu seferYa kızlar bebegine verdiği emziği kıskanan var mı? Doktor emmesi gelişir diye verin dedi. Vaktinden erken doğdugu icin.okadar emzik düşkünü degil ama arada özellikle uyku arası emiyor. Emzik emdikce kendimi kötü eksik hissediyorum. Geçende tansiyonum 4e düştü o ara eşim emzikle oyaladı. Az uyudun tuzlu şeyler falan kendime geldim. Emzik almasa nasil kendine gelecektin diyor. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?