2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
1.65 boyum canım hem göbek hem kalca büyümüş olunca tam depresyona girdim. Ilkhamilegimden once 58 kiloydum dogumdan 2 hafta sonra 55 oldum simdide 58le hamile kaldim 63üm moralim bozuldu

benimki memede kuzu gibi ama surekli de memede tutamamki zaten aciyor
Gazdan hepsi masaj filan yapabilirsin yada emzik verebilirsin hiç yoktan biraz rahatlatiyo yoksa benim uçlarım resmen yarıldı sancı girince resmen evirip çeviriyo dayanilcak gibi olmuyo dişler çıkınca nasıl olacak muamma

Benimki de emerken homur homur
Gece uyku arası çok güzel emiyor gündüz kavga ediyor sanki memeyle süt yok desem meme sert ağzından akıyor sütler. Seninle aynı gün sanırım bebeklerimiz
obur bizimkiler meme tiryakisi acliklarindan degil

gazini cok guzel cikariyor gazdan degil meme hep agzinda olsun istiyor

Kızlar merhaba nasılsınız? Okuduğum kadarıyla bebekler hep uyumuyor hep emmek istiyor hep gazlı Bizim bugün 40’mız çıktı. Ama bebek hanım bu son haftadır çok huysuz normalde de öyleydi ama uyuyordu en azından şimdi hiç uyumuyor ben yatırıyorum o uyanıyor. Karnı tok olduğu için meme de istemiyor. Karın ağrısı çok oluyo kıvranıyo resmen. Deli gibi emzik tutturmaya çalışıyorum bir iki emiyor sonra atıyor. Beşiği sürekli sallayın öyle uyuyayım istiyor çıldırcam her gün yeni bir huy öğreniyorlar. Çoookkk yorgunum uykusuzummm

Sütümü arttırdırdığı için soğan yiyorum çocuk sanki soğan sıçıyor ve kokuyor
Kokmuyorr
Bunlarda geçer inşallah karnimizdayken aslında çok kolaymış her şey
Ay ben anlamadım zaten 1 ay oldu ama sanki 1 yıl geçmiş gibi zaman çok yavaş ilerliyor ve sarılık geçmeye başladı diye sevinirken şimdi kolik gaz sancınız başladı ne yapacağımızı Bilmiyorum zaten gündüzleri çok az uyuyordu şimdi uyuyacağı vakitte de gaz çıkarmak zorundayım yatırdığımda yine ağrıdan uyanıyor Evin işleri nasıl yetiştireceğim mi Kara kara düşünüyorum

Söylediklerini neredeyse Hepsini yaptım gaz masajı bacaklarını ileriye itme sıcak uygulama Ama birden fazla gaz çıkarmayı Başaramadım emzirirken arada durdurup gazını çıkartmaya çalışıyorum yok başarılı olamıyorum ama mama emdikten sonra 5 dakikada gazı çıkıyor anne sütü ile mi alakalı Anlayamadım ki ben bir de öyle karnı ile çok oynamamı bacaklarını içmemi falan hiç sevmiyor sürekli ağlıyor yelek Yüzükoyun yaptığına daha çok ağlıyor Ne yapacağımı şaşırdım bugün nöbetçi Eczaneden biyo gaita Damla'yı aldıracağım doktorumuz öyle söyledi kolik olabilirmiş deneyeceğiz bakalım mide yediklerime dikkat ediyorum bugün biraz daha iyi gibi ama akşam üstü belli oluyor açıkçası

Bizim de 1 ayımız yeni de oldu Pazartesi doktorumuza gideceğiz bakalım kaç kilo almış ortalaması Ne ki bunun acaba ayda kaç kilo normal sayılıyor bakalım Merakla bekliyoruz

Benim kızım da çok ıkınıyor hatta uyurken bile. Gazı ve kakası olduğunu düşünüyorum ben her ıkınmada çıkaramayabilir
Her altını açtığımda kakası oluyor gazını da çıkarıyor ıkındığı zaman. Çıkardığı halde sancısı olabilir mi hala anlamıyorum neden böyle yaptığını

Canım gamzesi derin mi öyle? Benimkinde de var ama böyle görünmüyor da merak ettim

Bizim de 1 ayımız yeni de oldu Pazartesi doktorumuza gideceğiz bakalım kaç kilo almış ortalaması Ne ki bunun acaba ayda kaç kilo normal sayılıyor bakalım Merakla bekliyoruz
Gunde 25-35 gr arasi almasi normalmis

Benimkide resmen ikinmayi huy edindi gazi cikinca da devam tokken de surekli homurdaniyo.

Benimkide resmen ikinmayi huy edindi gazi cikinca da devam tokken de surekli homurdaniyo.
Benimki de öyle, uyanık olduğu zamanlarda da hep huysuz. Öyle bir yere yatırayım etrafa bakınsın ağlamadan dursun falan mümkün değil. Uyanık kalmak istemiyor uyuyamıyor da sakin durmuyor o yüzden. Annem de bu çocuk hep huzursuz mıkır mıkır hiç durmuyor neden böyle deyip daha çok canımı sıkıyor. Biz bebekken böyle değilmişiz de her çocuk böyle mi. Bana neden böyle diye sorulunca sinir basıyor çocuğun huyu bu işte daha 2 aylık niye böylesin diye mi sorucam ne yapayım sinirlerim bozuldu anca

Büyük ihtimalle atak haftasındasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…