2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende öyle tartıldım baştan çocuğun kilosu fazla çıkınca doğru olmadığını düşündüm geçen haftadan beri tartmadim.Dr gidince ogrenicem artık.Umarim doyuyorlardir bu düşünce insanı kemiriyor

bana doktorum senin sagdigindan daha fazla sut emer bebek demisti seninde bebegin emdigi 60 ccden fazladir yani. Bazen benimde yetmiyor sanirim gunde 2 kez mama veriyorum
Bazen yarım saatte emiyor anlayamıyorum.Mama versem mi diyorum emmeyi bırakır diye korkuyorum.Dr u bekliyorum gelişimine göre başlarım bende olmazsa

bebeklerinizin kakasi kokuyor mu?

Çok çok geçmiş olsun canım.. Şükürler olsun sağlıklı.. Çok haklısın canım ama işte insanın içi kaldırmıyor gene de. Analık bu sanırım.
Elbette kuzum üzülüyoruz cok normal
Kizimda ne zaman geçti hiç hatirlamiyorum. Derdimiz hiç o olmamis o donem demek ki. Yaşına gelmeden gecmisti ama

Sagdigindan daha fazlasını o emerek alıyordur canim. Arada huy değiştiriyorlar. Yuz üstü yatırmayı denedin mi cok rahat ediyorlar özellikle huzursizlandikalri zaman.

Benimki o kadar cok cıkarıyor ki sorunda o cok gazlı vr cıkarıyor ama gazı asla bitmyor

Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için lekeler iki yaşına kadar geçerse geçermiş öyle dediler illaki renginde açılma olurmuş dediginiz gibi..

Canım yemeyle sütün alakası yok . Bolca su icmen gerek ve kuru dut ve incir hoşafı tuketmeni öneririm hem kabızlık açısından da çok işe yariyor. Onun dışında irmikli tatlılar ve tahin helvası ekstra süt arttırıcı caydanda icebilirsin. Süt olacak diye bolca yemen gerekmiyor inşallah kilo alır bebeğin bende ilk başta mecburen mama vermiştim ama kilo alımı güzel diye kesti doktor. Her mizirdanmaya vermiyorum ama 3 saati de asmiyoruz

Masajı gaz sancısı hiç sıkıştırmadan önce yapın o zaman hem kolay çıkıyor çok sıkışmış gazı varken çok ağlıyor hemde fayda etmiyor ne yapsan
Teşekkür ederim peki kullandığınız bir ilaç damla bitkisel...birsey var mı önerebileceğiniz? 1aylik bebeğim. Dr henüz birşey vermeyelim gözlemleyelim dedi ama dün gece çok ağladı

Teşekkür ederim peki kullandığınız bir ilaç damla bitkisel...birsey var mı önerebileceğiniz? 1aylik bebeğim. Dr henüz birşey vermeyelim gözlemleyelim dedi ama dün gece çok ağladı
Bende gaz damlası kullanmıyorum şuan çok mecbur kalırsam eczaneden de alırız çok bilinen damlalar zaten. Yaptıklarım şöyle karnına az az sıcak havlu yada saç kuutma tutuyorum o sırada göbeğine saat yönünde masaj yapıyorum daha sonra bacaklarını göbeğine doğru itiyorum 1 dk masaj bir bacakları itme şeklinde maşallah diyeyim 10 15 gaz çıkıyor neredeyse zaten rahatlayınca anlaşılıyor bırakıyorum. Çok gazlı olduğu günler d vit vermiyorum oda yapıyormuş birde karın üstüne yatırıyorum şimdilik idare ediyoruz bakalım. Birde emzirmelere ara verip gaz çıkarıp devam ediyorum ağızdan çıkmayan gaz aşağıda daha zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…