Benim kızım da gün içinde kuş ıykusu yapıyor bende süt mü yetmiyot diye düşündüm ama 1100 gr almış. Daha düzenleri oturmadı, gaz olayı da var inşallah zamanla uyku süreleri de uzar. Ben evde tartıyorum ikimiz çıkıyoruz sonra ben tartılıyorum istersen bakabilirsin
Bende öyle tartıldım baştan çocuğun kilosu fazla çıkınca doğru olmadığını düşündüm geçen haftadan beri tartmadim.Dr gidince ogrenicem artık.Umarim doyuyorlardir bu düşünce insanı kemiriyor
bana doktorum senin sagdigindan daha fazla sut emer bebek demisti seninde bebegin emdigi 60 ccden fazladir yani. Bazen benimde yetmiyor sanirim gunde 2 kez mama veriyorum
Evet müdahale edilmezse 2 yaşına doğru geçiyor genelde. Kızımda da vardı bu lekeden ama ben o zaman mongol lekesi diye üzerinde durmamıştım, 2 yaşından sonra geçti kendiliğinden. Bazı bebeklerinki çocukluk döneminde bile geçmiyor, bazılarındaki 2 yaşından önce geçiyor. Bebeğin kimyasaldan etkilenme oranı ve bağışıklığı ile ilgili ne zaman geçeceği. Oğluma leke geçene kadar ayda bir hacamat yaptırmaya devam edeceğim, diger detoks yontemlerini de uyguluyorum. Bakalım ne zaman geçecek.
Selam anneler nasılsınız? Gerçekten buraya uğramaya vakit kalmıyormus zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bebisler büyüyor bile ne zaman doguracaz derken Sizlere sormak istediğim benim oğlan bu günlerde çok huysuz gündüz uykudan hemen kalkıyor hep emmek istiyor baştan gaz dedim ama gaz olmasada aynı.Ac mi acaba diye sagdigim sütten biberonla verdim mışıl mışıl uyudu.Sütumde var sanıyorum ama sagdim dün gece 60 CC falan geldi acaba yetmiyor mu gerçekten tesadüfen mi uyudu? Hafta içi kontrol var kilo aldı gibi geliyor ama Dr da belli olur
Sagdigindan daha fazlasını o emerek alıyordur canim. Arada huy değiştiriyorlar. Yuz üstü yatırmayı denedin mi cok rahat ediyorlar özellikle huzursizlandikalri zaman.
Canım bebeğin fazla kilo aldigi için bagirsaklari gerilmistir, benim bebeğimle ayni durumdaydi mama ve emzirme devam ettim basta sonra emzirmeye daha çok artirdim ama kilo fazla aldı gazi iyice arttı. Simdi mamaya bi cay kaşığı zeytinyağı koyuyorum daha rahat gaz çıkarıyor. Gecen gün de kabız oldu doktor debridat bağırsak düzenleyici surup verdi gaz damlalarını ek onu da kullanıyorum. Sen iyi bi doktora götür bence bebeğini. Gazini cikaramayinca benimkide hiç uyumayıp tüm gün ağlıyor
Merhaba. Anal gamze ilk kez duyuyorum, hiç bilgim yok malesef. Hafif morluk var belinde, o zamanla geçecektir, detoks uygularsanız daha hızlı geçer. Kırmızı leke bence hafifler. Benim kızımın ensesinde ve her iki üst göz kapağında vardı, gözündekiler geçti, ensesinde belli belirsiz kaldı. Oglumun da iki goz kapağında var, o da geçecektir diye tahmin ediyorum. Bence sizin bebeğinizin de sadece belinde belli belirsiz kalır.
Resmen yarim saate emiyordu kızım bugun 1 aylik kontrolunde doktor 1 kgnin altinda almiş diye 2 öğün mama vermemi gazı cok oldugu icinde 2 saatte bir emzirmemi soyledi simdi artik sırf sütüm artsin diye daha cok yerim kesin hayırlısı Allahtan
Canım yemeyle sütün alakası yok . Bolca su icmen gerek ve kuru dut ve incir hoşafı tuketmeni öneririm hem kabızlık açısından da çok işe yariyor. Onun dışında irmikli tatlılar ve tahin helvası ekstra süt arttırıcı caydanda icebilirsin. Süt olacak diye bolca yemen gerekmiyor inşallah kilo alır bebeğin bende ilk başta mecburen mama vermiştim ama kilo alımı güzel diye kesti doktor. Her mizirdanmaya vermiyorum ama 3 saati de asmiyoruz
sizinkini bilemem ama kuzenimin kizinda dogdugunda elinin ustunde leke vardi kocaman uzuluyolardi kiz cocugu elinde leke var diye ama sonradan tamamen gecmisti. Gecebiliyor yani bazi lekeler
Teşekkür ederim peki kullandığınız bir ilaç damla bitkisel...birsey var mı önerebileceğiniz? 1aylik bebeğim. Dr henüz birşey vermeyelim gözlemleyelim dedi ama dün gece çok ağladı
Teşekkür ederim peki kullandığınız bir ilaç damla bitkisel...birsey var mı önerebileceğiniz? 1aylik bebeğim. Dr henüz birşey vermeyelim gözlemleyelim dedi ama dün gece çok ağladı
Bende gaz damlası kullanmıyorum şuan çok mecbur kalırsam eczaneden de alırız çok bilinen damlalar zaten. Yaptıklarım şöyle karnına az az sıcak havlu yada saç kuutma tutuyorum o sırada göbeğine saat yönünde masaj yapıyorum daha sonra bacaklarını göbeğine doğru itiyorum 1 dk masaj bir bacakları itme şeklinde maşallah diyeyim 10 15 gaz çıkıyor neredeyse zaten rahatlayınca anlaşılıyor bırakıyorum. Çok gazlı olduğu günler d vit vermiyorum oda yapıyormuş birde karın üstüne yatırıyorum şimdilik idare ediyoruz bakalım. Birde emzirmelere ara verip gaz çıkarıp devam ediyorum ağızdan çıkmayan gaz aşağıda daha zorluyor