2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebeğimin karnı çok şiş geldi bana bugün. Hafifçe karnına vurunca davul gibi ses çıkıyor. Gaz mı demek bu ? Ağlamıyor ama banyo sonrası fark ettim şiş geldi korktum
Karnına biraz sert bastırın, karın kaslarını kasıyor, karnı sertleşiyorsa ya da ıkınıyorsa gazdır.

Bende de aynı durum var 2 3 gündür gaz atağı yasiyoruz resmen

Canım gamzesi derin mi öyle? Benimkinde de var ama böyle görünmüyor da merak ettim
Canım utrason çekildi 7*33 mm yazıyor popo degilimsi bişey ama korkulcak bişey yokmuş eğer sulanma filan olursa takip edilecek 6 aylıkken emara girer gibisinden konuşuldu tam sinir noktasında oldugundan omuriliğe bağırsaklara etkide edebiliriz ilerlerse ama genetikten muhtemelen bu eşimde ailesinde varmış

Durum aynı vala anca bu şekilde özetlenebilirdi. Neden uyutmaya çalışıyorsun diyorlar bir de bana.çocuk gözlerini kaşıyor uykusu var ams uyumuyor. Yatırıp oyun yapmaya çalışıyorum uyumak istiyor. Millet de can sıkıyor işte

Canim annenin dediklerini hiç takma, anneler bazen sadece yorum yapıyor hiç sen üzülürmusun kafana mi takarsın düşünmüyorlar bile. Benim ilk hafta sütüm gelmedi annemin telefonda herkese sut gelmedi demesinin stresinden arayan herkese sut de gelmedi mama veriyoruz diye anlatmasindan. Benim oğlum uyurken bile mir mir doktora götürdüm kaç kere bi sorunu yok. Konuşkan olacak diye düşünüyorum ben çünkü hamileyken onla çok konuşmuştum

İnsanın derdi kendine yetiyor zaten, çevremizdekiler de bize derman olacağına derdimizi katlıyor. Elalemi umursamam da annem bişey deyince kafama takıyorum. Evden çıkasım gelmiyor zaten çocuğun da düzeni bozuluyor bizim veya eşimin tarafına gitsek oralarda biraz daha huysuz oluyor. Sırf görsünler özlüyorlar diye götürüyorum pişman ediyorlar

Ben anlamıyorum bizi en çok anlayanın annelerimiz olması gerekmiyor muydu bişey sorsam danışsam ne bileyim hatırlamıyorum diyor. Anne 3 tane büyüttün nasıl bilmiyorsun diyorum susuyor. Daha da bişey sormuyorum o yüzden.
İnşallah düzelir valla şu 3 ay geçsin biraz etrafa ilgisi artsın artık yapışık yaşamayalım yemek yapmaya vaktim olsun diye dua ediyorum

Kızlar lohusalıktan sonra ilk renglini gören var mı? Ben yeni oldum 40ımız çıktıktan 26 gün sonra. Eski regl düzenimde de 24-25 günde bir oluyordum ama şuan kanamam çok az geliyor eski adetlerim gibi değil, normal midir acaba bu durum? Bir de ilk günler ağrım çok olurdu ağrı da hissetmiyorum garip bir şekilde. Göğüslerim de eskisi kadar dolmuyor iki gündür bundan kaynaklı galiba inşallah sütüm yetiyordur bebeğime

Mamada olmayıp anne sütünde oluyorsa süt diyetini bi hafta dene bazen alerjik olanlar da da gaz oluyor diyorlar daha doğrusu gaz bütün bebeklerde var bağırsakların düğümlenmesi gibi sanki bu çıkaramayışları

Ya kızlar bu hafta özellikle iki gündür acayip huysuz bebeğim. 8 haftalık şuanda. Beklenen tarihe göre 6 haftalık. Atak haftaları beklenen tarihe göre hesaplanıyor normalde ya benim bebek kendi haftasında huysuz oluyor dikkat ettim de. 5 haftalıkken de çok huysuzdu bu hafta da çok acayip huysuz. Uykusu var uykuya dalamıyor sürekli sürekli kucağımda olmak istiyor. Önceden eşimin kucağında da sakinliyordu bir şekilde. Şimdi iki gündür sürekli kucağımda olmak istiyor gece-gündüz. Uykuya dalamıyor uyusa da dalgın değil mızır mızır. Gaz sancısı zaten hep var en baştan beri ama gazını attı mı tuvaletini yaptı mı uyurdu en azından şimdi öyle değil..

Kızlar bişey merak ettim.normal suni sancısız doğum yapıp gazlı bebeği olan var mı?
Bana çok az verilmişti şuan 33 gunluguz atak gaftasina girdik sanırım 3 gündür gazdan uyuyamiyo öncesinde yoktu . önceden emzirsem bile bir kerede cikiyodu adı 4 5 defada anca rahatliyo onu da çıkarması hayli güç ..

Bende de aynı durum var 2 3 gündür gaz atağı yasiyoruz resmen
Yapmadigim şey kalmadı.. en sonunda istemeyerek bio gaia isimli damlayı aldım. Dr önerisiyle. Çünkü o ağlayınca ben de ağlıyorum ve moralim çok bozuktu. Bu da süte yansıyormuş.

Yapmadigim şey kalmadı.. en sonunda istemeyerek bio gaia isimli damlayı aldım. Dr önerisiyle. Çünkü o ağlayınca ben de ağlıyorum ve moralim çok bozuktu. Bu da süte yansıyormuş.
Anladım canım zor işler gerçekten benimki bide çok yiyince uykunun arasında fiskirarak kusuyo o beni çok korkutuyo yanından ayrilamiyorum ben şuan bişey kullanıyorum eger devam ederse mecbur alırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…