2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
500-600 Gr almasi lazımmış en az sanırım
Hadi inşallah sarılık yüzünden çok kilo kaybettik sonra da sütüm yetersiz geldiği için mama takviyesi verdik Şimdi günde iki 60 milim mama veriyorum Bakalım kilonuzu görünce yetip yetmediğini anlayacağız

Regl döneminde süt biraz azalıyor canım hormonlardan kaynaklı prolaktin yani süt hormonu azalıyor. Adetler de uzun bir Süre ağrısız oluyor Buda iyi bir haber

Benim doguma gore geldi ilk atak haftasi yani erkende olabilir

Evet 2900 doğdu şimdi 3700 ama 1 kgnin altinda aldigi icin az dedi doktor 2 öğün mama ver 2. Ay devammi artacakmi bitircekmiyiz karar veririz dedi banada az gelmedi aslinda kilosu ama bilemedim.
Benim kızım da aşırı kilo almadı. 3500 doğdu 45 günlükken 4800 dü. Doktor gayet iyi dedi. Ben doymuyor mu acaba dedim hayır gayet iyi ilerlemiş kilosu dedi. İllaki fazla fazla kilo almasına gerek yok dedi. Sizin doktor benim kızı görse napcak acaba

Benim doguma gore geldi ilk atak haftasi yani erkende olabilir
Aynen benim de doğuma göre geldi ilk atak. Bu ikinci de öyle oldu. Demekki öyle gidecek benim kızınki. Bu hafta çok huzursuz. Hasta falan da değil. Atak haftası ya kesin yani

İnşaallah valla iyi olsunlar doysunlarda mama verelim bende Dr u bekliyorum artık

Canım konuşanlar hiç bitmeyecek kulak verme eğer canını sıkacak bişey söylerse annene de kulak verme ilk bebekte daha fazla canını sıkıyor ama 2.de 3.de alışıyor insan benim 3.bebeğim annem hala dikkat et boğulur yüzüne örtü gelir yan yatır kardeşleriyle tek bırakma gibi zaten bildiğim şeyler söyler kaynanamın üst kattan gelip saçma sapan laflarını ve önerilerini hiç saymıyorum. Sarılık benim 3 bebeğimde de oldu kan uyuşmazlığı kaynaklı diyorlar ve rahat 2 ay sürüyor doktor bunu dediği halde her doğumda laf anlatmaya çalışıyorum sürekli aç kaldı da sarılık oldu sarılık açlıktan olur gibi bunaltıcı laflara maruz kalıyorum doğumdan çıktım aradılar mama ver mama ver diye 10 gün mama ver diye üstüme çullandı resmen ama ben yine kendi bildiğimi yaptım bir bebeği annesinden çok kim düşünür kim derdini anlar insanlar bunu ne zaman kavrayacak acaba sütüm olmasa ben zaten veririm aç bırakır mıyım evladımı

Tam olarak beni anlattın bebegin yoğun gazlı bir bebek çıkardığı halde cok gazı var ve inleyedebilir

Şimdi 66 buçuk da kaldım eksilmiyor hiç. Morel bozucu.
Birde ben 56 ile hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…