2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doğru diyorsun ama sarılık olunca kilo vermek riskli olabiliyor.oyuzden mama ve emzirmeyi birlikte götürüyorum ilk zamanlar çok ağladım sütüm yetmiyor diye ..once emziriyorum sonra mama veriyorum ve sağıyorum
anne sutu cogalsin diye tecrubeyle sabit hemen yaziyorum..benim hic sutum yoktu ilk benegimde bu sekilde getirdim sutu 1 ay icinde yeterli hale gelmisti hic mamasiz tombik bir oglusum vardi. simdi kizim icin uyguluyorum sutum yeterli sekilde hemen geldi.
duzenli beslenme ev yemekleri
bol su
solgar brewers yeast B12 takviye
sık emzirme
mama veriliyorsada EDS yontemiyle mama verin ki hem bebis doysun hem de sizin memeler sut uretimi icin calissin

Kızlar 3 gündür bebeğim akşam 6’dan gece 1 buçuğa kadar ağlıyor kesinlikle uyumuyor uyusada 2 dk. falan uyuyor sürekli kucakta ama zor susturuyoruz. Gündüzleri de aralıklı olarak 2 saat Uyurdu şimdi kıpır kıpır, uyuduğunda 1 saat anca uyuyor. Ağlamaktan sesi değişti perişan oldu çocuk Gazı var ama ayaklarını da çekmiyor hiç. 40’ı çıktıktan sonra huyu değişir diyorlardı bizimki iyi huylarını bıraktı resmen.

Canım benim boşver takma diyeceğim ama insanın annesi olunca üzülüyor illaki. Benim bebeğim de aynı anlattığın gibi buaralar, uyanıkken hep ağlıyor, uykusu var uyumuyor. Yalnız değilsin. Bu günler geçecek elbet ama Allah bize bolca sabır versin

Canım atak haftasında mısınız? Biz atak haftasındayız ve bebişim sürekli ağlıyor uyumuyor dediğin gibi istediği şey sürekli kucağımda kalmak. Uykusuzluktan ağlamaktan perişan oldu o da ben de..

Bebegim dunde bugunde emzirirken agzindan burnundan kustu reflu mu acaba
Genelde çok yediginden oluyo mide kapakçığı gevşek olduğundan gazdan dolayı baskı yapiyo benimki de fışkırır tarzda kusuyo burnundan filan geliyo üc günde bir felan ama normalmiş her gün gün içinde de 3 ten fazla olduğunda reflü olurmuş öyle dedi benim doktorum olabildiğince yüksekte yatırmak gerekiyomus emzirkende dik pozisyonda olacak benimki şu günlerde resmen memeyle savaş ediyo surekli boğazında kaliyo tam atak haftasındayiz uygulamada el verdi buna

Ay canım ya. 40 çıktımı.
Bence rahatsızlığı var ondan. Gazı karın ağrısı.
Huysuzluktan yapmıyordur

Goguslerim cok aciyor kizlar emerken sunduruyor dislerimi sıkmaktan kirilacak Bugun sagmaya karar verdim bende emzirmeyimde 1 gun dinlensin daha kotu olmadan dedim. Sizin gecti mi gogus acisi?

gündüz hiç uyumadık gaz sancısı var biraz ama uyutmayacak kadar değil uyku sorunu atak belirtisi değil mi

Kizlar dün aksam on bir gibi bebeğime panalgine fitilin üçte birini verdim ama dün akşamdan beri sarhoş gibi uyanmiyor zorla emziriyorum resmen. Kullanan vardı aranızda size de böyle oldu mu

Canım atak haftasında mısınız? Biz atak haftasındayız ve bebişim sürekli ağlıyor uyumuyor dediğin gibi istediği şey sürekli kucağımda kalmak. Uykusuzluktan ağlamaktan perişan oldu o da ben de..
Yok canım atak haftasında değiliz aslında ama gazda zirve yaptık sanırım. Sürekli ıkınıyor, emmek istiyor, uyuyamadığı için sürekli ağlıyor. Kucakta bile ağlıyor susturmak için sürekli hafif zıplayarak evi turluyorum durduğum an basıyor çığlığı ne yapacağımı şaşırdım artık. Biraz büyüseler rahatlayacağız sende üzme kendini, bir de bizden etkileniyorlar ama onlar öyle ağlarken stres yapmamakta çok zor, Allah sabır versin hepimize Sağlıklı olsunlar da bu günler de geçecek elbette

Goguslerim cok aciyor kizlar emerken sunduruyor dislerimi sıkmaktan kirilacak Bugun sagmaya karar verdim bende emzirmeyimde 1 gun dinlensin daha kotu olmadan dedim. Sizin gecti mi gogus acisi?
Benimde hala devam ediyor eskiye nazaran daha az acıyor ama tamamen geçmedi hala. Bir de gaz sancısı olduğu için memedeyken çekiştiriyor o yüzden de iyileşmiyor.
Ben her emzirmeye başlamadan önce sütümü sürüyorum, emzirme sonrası da yine sütümü sürüp biraz açık bekliyorum. Bir sürü şey denedim en iyisi kendi sütümü sürmek oldu. Bir de soğukta inanılmazlar sızlıyor, süt inerkende sızlıyor yani sürekli sızlıyor sızlama geçmez ama alışacağız sanırım

Arkadaşlar elektrikli sallanan Ana kucağı kullanan var mı aranızda? Benim ilk oğlumdan kalma Kraftin modeli vardı ancak calistiramadik.Simdi joie sensei modelini düşünüyorum kullanan varmı acaba?Gaz için falan en azından bir kaç ay gündüzleri rahat olur diye düşünüyorum.

Mumsynaturel sürüyorum acıyınca ve göğüs kalkanı kullanıyorum iyileşince yine göğüs pedi koyuyorum

Valla benim de çok kotu bir göğüs ucumda süt kabarcığı var çok acoyir.ilk tutusta Birde o çekerek uzatmiyor mu aklım gidiyor.

Ay canım ya. 40 çıktımı.
Bence rahatsızlığı var ondan. Gazı karın ağrısı.
Huysuzluktan yapmıyordur
40’ı çıktı canım bugün 48 günlük ama 40 öncesi daha sakindi yine gazı oluyordu ama en azından uyuyabiliyordu. 40’ı çıktığından beri gaz sancısı zirve yaptı 1,5 aydan sonra azalmaya başlar diyorlar umarım bizimde öyle olur

Ben joie serina modelini almıştım keyfi isterse duruyor istemezse mümkün değil hatta bugün letgoya koyup satmayı düşündüm çokta işime yaramadı açıkcası yani bizimki sevmedi. Çok gazlı bebeğim ve gazı olunca zaten hiç durmuyor içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…