Merhaba kızlar, ben de kontrolden geldim çok şükür fasulyem de iyi ,sata uyumlu. Doktor 20 Mayıs'ta gel ikili tarama da yaparız dedi ,12 haftalık olmuş olacak o zaman kısmetse ama bana kalsa her hafta giderim benim de arada midem bulanıyor ,doktora dedim hiç belirtim yok korkuyorum ,ne güzel rahatsin tadını çıkar ,herkeste bulantı kusma olacak diye bir şey yok dedi ,onun için siz de endişelenmeyin
Bizim dna'da problem çıkmadı. pıhtılaşma riski orta seviye demişti doktor 1 seneden fazla oldu ben yaptirali detayları inan tam hatırlamıyorum. Sadece hamile kalırsan kan sulandırıcı başlayacağız demişti.
Ne güzel randevu felan alıyorsunuz benim dr um virüs yüzünden sadece 3 gun çalışıyor oda sabah 9 dan öğlen 3 e kadar randevulu çalışmıyorlar artık ben ancak 12.hafta gideceğim kontrole oda serklaj olma günümü belirlemek için
Canım seninde 8+4 Sanırım bence artık yavaş yavaş geçiyor gibi geliyor bulantılar bana da öyle oluyor bazen sadece sabah bazen akşam bazen hiç bulanmıyor başlarda bi korktum bende ama inşallah geçiyor
İnstagramda eylülonline dan duymuştum mide bulantısı için birtane çiğ kurufasülye yutuyormuş çok iyi gelmiş.bulantım şiddetlenirse yapıcam bende .
Varmı duyan ya da deneyen Kızlar ?
Ben daha kocamla sevgiliyken "bize dair herşey" diye bi kitap aldım. Ajanda gibi bişeydi. Çok çok beğendim orda sorular oluyor sevgilin ve sen cevaplıyorsun resimler yapıştırıyorsunuz falan. Aynı onun gibi istiyorum. Yoksa evde boş defterim çok süsler püsler başlarım. Ama ajanda tarzı bişey istiyorum.
Cok super bir fikir benim aklima gelmedi dusunememisim oyle yapacagim artik
Hic aklima gelmedi ki canim suan kendimi cok saf buldum ama evey internetten verebilirim siparis. Bu korona herseyi degistirdi ya
Valla canim eski konular taa 30 sene once yasanmis olaylar. Annem isitip isitip durur onlari. Kavgayi baska bir sebepten baslatir sonra da butun gecmis 30 senenin olaylarino acar. Bir konuyu kapatmayi bilmez
Ya canım birbiriyle hiç anlaşamayan çiftler niye çocuk yaparlar hiç anlamıyorum. Hep kavga gürültü olan evde büyüyen çocuklara yazık değil mi? İnşallah düzelir diycem de yeni evli değiller ki yaşlı başlı insanlar artık. Maalesef devam edecektir. Sen bunlara takılıp üzme kendini. İnşallah korona bitecek. Alırsın kardeşini yanına. Bırakın onlar da kendi aralarında çözsünler artık.
Bebe iplikleri al canım. Daha yumuşak ve kaliteli oluyorlar. Ben de artık ufaktan başlıycam miniğime battaniye falan örmeğe inşallah