2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba kızlar, ben de kontrolden geldim çok şükür fasulyem de iyi ,sata uyumlu. Doktor 20 Mayıs'ta gel ikili tarama da yaparız dedi ,12 haftalık olmuş olacak o zaman kısmetse ama bana kalsa her hafta giderim benim de arada midem bulanıyor ,doktora dedim hiç belirtim yok korkuyorum ,ne güzel rahatsin tadını çıkar ,herkeste bulantı kusma olacak diye bir şey yok dedi ,onun için siz de endişelenmeyin

Acaba hangi genlerdeydi 0.6 vermis ya ondan merak ettim.benim mthfr 'ler hetorozigot paı de homozigot mesela

Ne güzel randevu felan alıyorsunuz benim dr um virüs yüzünden sadece 3 gun çalışıyor oda sabah 9 dan öğlen 3 e kadar randevulu çalışmıyorlar artık ben ancak 12.hafta gideceğim kontrole oda serklaj olma günümü belirlemek için

Bugün bulantim olmadı hiç ondan da korkuyorum bu sefer niye olmadı diye.ilac ictim ama ilac icerken de oluyordu.Allaha emanet yavrularimiz
Canım seninde 8+4 Sanırım bence artık yavaş yavaş geçiyor gibi geliyor bulantılar bana da öyle oluyor bazen sadece sabah bazen akşam bazen hiç bulanmıyor başlarda bi korktum bende ama inşallah geçiyor

Kızlar göğüsleri inanılmaz derecede büyüyen var mı? Benim küçücüktü kocaman oldular küçülecek mi tekrar deneyimi olan var mı,küçülmez inşallah
Emzirme dönemi de büyük olabilir ama sonra küçülüyor zayıflayıp süt üretmemeye başlayınca

Yok doktor demedi henüz 5 haftalık doktora haftaya gideceğim. Uygulamaya göre 31 Aralık gösteriyor
Uygulama ile biraz farklı oluyor bence sizin ocak başı saglikla gelsinler yeterki belki gunlerini beklemezler

Kızlar göğüsleri inanılmaz derecede büyüyen var mı? Benim küçücüktü kocaman oldular küçülecek mi tekrar deneyimi olan var mı,küçülmez inşallah
Benim.popom büyüdü bariz bi sekilde anlaşılıyor goguslerim de büyükte popom dahada belirginlesdi dümdüz olan popom guzellestiii

İnstagramda eylülonline dan duymuştum mide bulantısı için birtane çiğ kurufasülye yutuyormuş çok iyi gelmiş.bulantım şiddetlenirse yapıcam bende .
Varmı duyan ya da deneyen Kızlar ?
Ben denedim 2 tane yutuyordu Eylül yuttum sabahtan bana hiç fayda etmedi umarım size fayda eder

Ben normal guzel bi ajanda alicam kizlar çünkü diğerine nekdr ne yazabilirim die düşündüm ajandaya destanlar yazarim yavruma
Ben daha kocamla sevgiliyken "bize dair herşey" diye bi kitap aldım. Ajanda gibi bişeydi. Çok çok beğendim orda sorular oluyor sevgilin ve sen cevaplıyorsun resimler yapıştırıyorsunuz falan. Aynı onun gibi istiyorum. Yoksa evde boş defterim çok süsler püsler başlarım. Ama ajanda tarzı bişey istiyorum.

Ya canım birbiriyle hiç anlaşamayan çiftler niye çocuk yaparlar hiç anlamıyorum. Hep kavga gürültü olan evde büyüyen çocuklara yazık değil mi? İnşallah düzelir diycem de yeni evli değiller ki yaşlı başlı insanlar artık. Maalesef devam edecektir. Sen bunlara takılıp üzme kendini. İnşallah korona bitecek. Alırsın kardeşini yanına. Bırakın onlar da kendi aralarında çözsünler artık.

Bebe iplikleri al canım. Daha yumuşak ve kaliteli oluyorlar. Ben de artık ufaktan başlıycam miniğime battaniye falan örmeğe inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…