2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım benim önceki gebeliğimden dolayı kan tahlili bile yaptırmadan keseyi görür görmez iğneye başladık. Sonra kalp atışını duymaya gittiğimde tahlil yapıldı ve iğneye rağmen pıhtılaşmamın olduğu söylendi. İlaç da yazdı pıhtılaşma için.
Kan veriyorsun 10dakkaya çıkıyor sonuçlar. 5-10 dk arası olması lazım pıhtılaşmanın. Benim 4dakka 46 saniyede pıhtılaşıyor iğneye rağmen

Degerlermin hepsi normal canim istahim mi acildi anlamadim ki normalde fazla bisey yemem yada psikolojik suan ne yesem bebis icin diyorum ama bunun icinde suam erken depolar bolsalcakmis gibi hissediyorum
İştahının açıldığı dönemlerdesin benim de öyleydi sürekli yiyordum ve doymak hissi yoktu hiç. Sofradan kalktıktan yarım saat sonra midem kazınıyordu günlerdir yememişim gibi. Çok normal.

Haaa ilacı diyorsun anladim canım e o zaman sen genetik test de yaptirmissindir gerçi zaten ağır piht ilaçları vermiş iyi korur onlar
Yok genetik yaptırmadım. Enfeksiyonlar ve hepatit testleri yaptırdı doktorum şükür temiz çıktı

Kızlar rahim kısmınızda ağrı oluyor mu benim çok oluyor sanki bıçak saplanır gibi kramp giriyor ikiz diye mi acaba

kizlar ben simdi arastirdim da calisan gebeler dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta olarak 2 izin kullanabiliyomus ben zaten dogum sonrasi calisamam rabbim nasip ederde sag salim dogarsa bakan olmicak bebeme diyorum ki bu 8 haftayi simdi kullansam maasimdan herhabgi bi kesinti olcak mi hani rapor aldigimizda pttye yatiyoya rapor parasi bu da oyle birsey mi anlayan bilgilnedirirmi beni lutfen

İştahının açıldığı dönemlerdesin benim de öyleydi sürekli yiyordum ve doymak hissi yoktu hiç. Sofradan kalktıktan yarım saat sonra midem kazınıyordu günlerdir yememişim gibi. Çok normal.
Ne yiyecegini de sasiriyor insan kilo alcam böyle giderse pazartesi de kontrolum var cok heyecanliyim belki kalp atisini duyariz

Kızlar rahim kısmınızda ağrı oluyor mu benim çok oluyor sanki bıçak saplanır gibi kramp giriyor ikiz diye mi acaba
Benimde oluyo canim normal sanirim bol su icince geciyo enfeksiyon yok ama boyle gogusume kadar bicak saplanmasi sizlasini hissediyorum

bende bugun bulantim yok diye dedm bi banyoyu temizleyim abooo bacaklarim tutmuyor suan yigildim kaldim

canm sonrasnda calismicaksan son 2 aydan oncesinde de biraz rapor alip gitmezsin olmazmi

Ne yiyecegini de sasiriyor insan kilo alcam böyle giderse pazartesi de kontrolum var cok heyecanliyim belki kalp atisini duyariz
Yiyebiliyorken ye. Sonra kusman falan olur yiyemezsin iştahın kapanır. Benim şu an hiç iştahım yok.
İnşallah duyarsın kalp atışını canım

Yok genetik yaptırmadım. Enfeksiyonlar ve hepatit testleri yaptırdı doktorum şükür temiz çıktı
Sevindim zaten seni koruması için gerekenleri de vermiş doktorun inşallah sağlıkla gelir yavrularimiz

Bugün kendimi çok halsiz hissediyorum. Bi kaç kez teli elime aldım, cvp yazmadan geri bıraktım. İftar sofrası bile duruyo hala toplayamadım. İştahım da hiç yok. İftar için basit bi şey yapsam da geri yatsam.

Bende de egzema bar saçlarım çok kötü oldu gece yatırmıyor kaşımaktan bu tehlikeli bişey mi?

Sevindim zaten seni koruması için gerekenleri de vermiş doktorun inşallah sağlıkla gelir yavrularimiz
İnşallah canım. Kendime nazar mi değdirdim nedir. Şimdi iğneyi vurdum çıkarır çıkarmaz bir damla kan çıktı hiç kanamazdı. Galiba diğerinin üstüne denk geldi. Saplarken de ağrıdı çünkü

MaşaAllah canım

Biraz iyiyim diye koltuk sildim perdeleri yikadim çamaşır sepetim doldu taştı hepsini yikadim astım ama pertim şimdiden. Saka gibi. Daha yerleri süpürüp silecektim. Temizlikçi çağırmak istemedim geçen sene ramazanda çağırdım içime dert oldu aç aç temizlik yaptılar bide yoruluyorlar enerji olmuyorki. Bidaha ramazanda cagirmam kimseyi dedim ama mecbur cagiricam bu gidisle. Yoksa evim çöp ev olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…