- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Hele bi duyunca o kalp atisini dunyan oluyo o sesKizlar her sey yolundaymis kese cevresi kanama bitmis ilaci birakabilirsin dedi kalbi atmaya baslamis ama zorlamak istemedi haftaya tekrar gidecegim cok tarifsiz bi duyguymus cok sukurgastritim oldugundan cok gaz sikintisi cekiyorum gaviscon onerdi onu zaten kullaniyodum ama hamile oldugumu ogrendigimden beri icmiyorum. Mide bulantisi icin zencefilli seker yada sakiz onerdi bi cok yerde bogaz pastili tarzinda oluyo zaten ondan alcam hemde dogaldi suan naneli sekerle idare ediyorum onunda bi zarari yok dedi doktor cok icime sindi degistim sonunda ayni zamanda bi kac test istedi bulasici hastalik vs ozel hastanede pahali diye disarda yaptircam
Evet canim özel valla Bilmiyorumki bende kayıt olmadım henüzÖzel hastane dimi bu bide saglik ocagina hala kayıt olmadim ben 12 haftada kayt olayim.diyorum nezaman gitmeliyim ki
Boş ver yat yuvarlan bende bir de uykusuzluk var halsizlikten bitkinim ama gündüz uykusu yok yarım saat belki . Bulantı yönünden inan çıkmazdayım doktor bulantı ilacı verdi ama bugün de sağlık ocağındakiler biz önermiyoruz falan dediler insan ikilemde kalıyor vallaTek cikmamk lazım benimde bi anda basim.donuyor suan midem desen heran istifra edicek gbiyimyattim bgunde yatarak gecicek belliki canim bisiler istiyor amaaa onu kim yapacak yapmaya hic halimmm yok
13 haftaya kdr olunmasi gerekirmis canim aklinda bulunsunEvet canim özel valla Bilmiyorumki bende kayıt olmadım henüz
Canim hem midemde olusuyo hem bagirsaklarim gurulduyo yani afferdersin ama yemekten sonra ayni anda hem gegirti yasiyorum hem hickirik tutuyo biraz rahatlayinca bu sefer bagirsaklarim gurulduyo ve asiri sanci yapiyo uykumdan uyaniyorum o derece bi turlu rahatlayamiyorum zaten kolonoskopi endoskopi cekindim midemde gastrit cikmisti insallah zorlanmam bilmiyorum ayni anda yanmada yasiyorum cok degisik hepsi sadece psikolojik denildi en sonunda kafamda buyutmuyorum ki. Ben tokatta yasiyorum burasi kucuk yer o yuzden de Doktorun icine sinmesi cok onemli ilk gittime isinamadim konusmama bile izin vermedi bende ablamin doktoruna basladim bugun ve cok memnun kaldim cok ilgili adam kac yilin kan sonucuna bakti yorum yapti ablami hatirladi filan insallah bi sıkıntı cikmaz on gunu tamamladan gelin ucret odemeyin bosuna dedi baya dusunceliydiÇok sevindim canım gözün Aydın inşallah böyle sağlıklı ilerler kuzum ❤ Gaz miden de mi var bende hep bir geğirme isteği geliyor doktor konusunda arayıştayım karar vermedim İstanbul’da oturuyorum seçenek çok olunca insan karar da veremiyor
Bulanti icin ilac icmem amaa cok cok cok iistfra edersin ozaman mecbur içiyor herkes sadece bulantilarim var henuz daha istgra etmedim beceremem ben zaten deBoş ver yat yuvarlan bende bir de uykusuzluk var halsizlikten bitkinim ama gündüz uykusu yok yarım saat belki . Bulantı yönünden inan çıkmazdayım doktor bulantı ilacı verdi ama bugün de sağlık ocağındakiler biz önermiyoruz falan dediler insan ikilemde kalıyor valla
Ay valla esimde videoyu hazirlamistiHele bi duyunca o kalp atisini dunyan oluyo o ses
Kizlar her sey yolundaymis kese cevresi kanama bitmis ilaci birakabilirsin dedi kalbi atmaya baslamis ama zorlamak istemedi haftaya tekrar gidecegim cok tarifsiz bi duyguymus cok sukurgastritim oldugundan cok gaz sikintisi cekiyorum gaviscon onerdi onu zaten kullaniyodum ama hamile oldugumu ogrendigimden beri icmiyorum. Mide bulantisi icin zencefilli seker yada sakiz onerdi bi cok yerde bogaz pastili tarzinda oluyo zaten ondan alcam hemde dogaldi suan naneli sekerle idare ediyorum onunda bi zarari yok dedi doktor cok icime sindi degistim sonunda ayni zamanda bi kac test istedi bulasici hastalik vs ozel hastanede pahali diye disarda yaptircam
Insallah canimhayirli olsun canim cok sevindim adina :) darisi basima insallah
Daha minicik oldugu icin bi arkadasimada doktoru suan daha dinleyecek kdr buyuk degil sadece bgun gsderirim 10 gun sonra dinlemeye gelin demiştiAy valla esimde videoyu hazirlamistidoktor suan atmaya basladigini gosterdi ama dinletmedi
Ya bu mide işi ne olacak bilmiyorum bende bulantı kusma var halsizim hep de bir geğirme isteği geliyor . Ne güzel doktorun içine sinmiş canım darısı başıma içime sinen bir doktor bulmaya canımCanim hem midemde olusuyo hem bagirsaklarim gurulduyo yani afferdersin ama yemekten sonra ayni anda hem gegirti yasiyorum hem hickirik tutuyo biraz rahatlayinca bu sefer bagirsaklarim gurulduyo ve asiri sanci yapiyo uykumdan uyaniyorum o derece bi turlu rahatlayamiyorum zaten kolonoskopi endoskopi cekindim midemde gastrit cikmisti insallah zorlanmam bilmiyorum ayni anda yanmada yasiyorum cok degisik hepsi sadece psikolojik denildi en sonunda kafamda buyutmuyorum ki. Ben tokatta yasiyorum burasi kucuk yer o yuzden de Doktorun icine sinmesi cok onemli ilk gittime isinamadim konusmama bile izin vermedi bende ablamin doktoruna basladim bugun ve cok memnun kaldim cok ilgili adam kac yilin kan sonucuna bakti yorum yapti ablami hatirladi filan insallah bi sıkıntı cikmaz on gunu tamamladan gelin ucret odemeyin bosuna dedi baya dusunceliydi
Ben günde 3 4 kere gidiyor canımBulanti icin ilac icmem amaa cok cok cok iistfra edersin ozaman mecbur içiyor herkes sadece bulantilarim var henuz daha istgra etmedim beceremem ben zaten de
Aayyy her hamilelik farklı diolar isde biri hiç belirti olmadan geçiriyor kimiside yatıyor insallah gecicek canim hareket ettikçe olurmus zaten bulantilar falan kimi bünyede kimi bünyede hic olmayabilir isde degisikBen günde 3 4 kere gidiyor canım
7 haftada başlıyor zaten canim9 10 haftalik gebis olanlar bebeklerimiz hareket etmeye baslamslar doktor soyledi bilginizeama bizler hissetmiyormusuz
hadi ya ben bilmiyordum bukadr erken basladgni7 haftada başlıyor zaten canimhareketlenmeleri
Evet canim 7 haftalikken başlıyormuş minnak fasulyelerhadi ya ben bilmiyordum bukadr erken basladgnibende bide miyom var 2 cm dr smdilik sorun yaratmaz ama agri yapar dedi. bebek buyudukce oda buyucek galiba. dogumda o da atilirmi diye sorucaktm unuttum
Sorma canım inşallah tez zamanda geçer bulantısız olanlara imrenerek bakıyorum çünküAayyy her hamilelik farklı diolar isde biri hiç belirti olmadan geçiriyor kimiside yatıyor insallah gecicek canim hareket ettikçe olurmus zaten bulantilar falan kimi bünyede kimi bünyede hic olmayabilir isde degisik
Gecer gecer canimSorma canım inşallah tez zamanda geçer bulantısız olanlara imrenerek bakıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?