2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gözün aydın o zaman canım

Umarım zamanla iner canım yoksa vay halime kimse inanmaz yeni olduğuna o kadar diyorum

Tabi işin şakası bu sağlıklı olsun da ben kocaman göbeğimi de severim
Tabi canim bi hamis gobegimizde olsun benim koku hassasiyetim bayagi var hemen ögürmeye basliyorum zar zor biseyler yedim

Canım sami ulus Beştepedeki ek hastanesi baya güzel birde ben hacettepede iyi bir doktor buldum muayene fiyatıda makul geçen yıl 122 TL miş.biz perşembe gideceğiz sana yazarım
Hacettepe de ki hacettepe hastanesinde mi özel polikiliknik mi özele gitmek istemiyorum eşimin işi yok nolca belli değil bid sa ulus ek bina diye mi geçiyor mhrs de.

Canım o kadar rahat birşey ki biz de annemlerin yanına geldik eşimle o da şimdilik evden calışıyor:) Hiç iş yapmıyorum yaptırmıyorlar zaten 18i işe dönüşüm gözüküyor uzatmazlarsa izni,o zaman kadar rahatım ben de :)

Kizlar gunaydin ben yine bugun lekelenme ile uyandim.. sanirim benim yatışimdan kaynaklaniyor da olabilir diye dusunuyorum. Gece 3 e kadar oturdum birsey yoktu cunku ne olduysa yattiktan sonra oldu. Yuz ustu yatiyorum bacaklarimi birlestirmeden deli deli yatiyorum farkinda olmadan ondan olabilir. Bakalim artik hayirlisi

Hanımlar günaydın.

Geçen hafta gittiğimde sadece kan testi yapıldı kese görülmedi doğal olarak daha çok yeniymis ve geç döllenme olabilir dedi.

Bu hafta keseyi görmek için çağırdı ama sabretsem haftaya gitsem kalp atışı duyar mıyım acaba haftaya 6. Haftaya girmiş olacağım.

Salgın daha bitmiş değil her hafta gitmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama keseyi görmek de önemliymis galiba dış gebelik tehlikesi için kafam karıştı ne yapayım ?

Günaydin kizlar bende şimdi hastaneden geldim kan verdim yarın kontrolum var Doktorumda. Kan testleri ve muane ücreti dahil 600 tl ödedim

Hem de nasıl rahatmış. Allah başımızdan eksik etmesin

Ayy anlatmazsam catlarim. Pazartesi günleri bütün ekibimiz 1,5 saatligine görüsürüz bu hafta neler yapilacak nelere agirlik verecegiz diye. Bende Online katildim. Patron herkezin icinde demezmi islerini devretmen icin Ajanda hazirla konusalim diye. Adamlar haliyle sordu hayirdir vs. Sonra Patron kivirdi baska Projelerde yer aldigim icin basit konulari Müsteri hizmetlerine devretecek dedi. Sinirlerimi bozdu resmen ya.

Bende gittim ilk kese görünmedi 10 gun sonra gelin dedi gittik keseyi gorduk 2 hafta sonra kalp atisi demisti keseyi 5 haftalikken kalp atisi 7 haftalıkken

Bilmiyorum ya sağlık ocağı bizim kan almıyor artık. Devlet hastanesi ıkitane var ıkiside pandemi hastanesi oldu normal hasta kabul etmiyorlar mecbur yaptırdım
Özel hastane dimi bu bide saglik ocagina hala kayıt olmadim ben 12 haftada kayt olayim.diyorum nezaman gitmeliyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…