2 güne kadar anlattıgın gibiydi aynı canım ama simdi aacı da yok şişlik deKizlar göğüsleriniz sizinde bazen normal bazen yururken bile aciyormu suan gene sisti benimkiler tas gbi oldular adim artırmıyolarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 güne kadar anlattıgın gibiydi aynı canım ama simdi aacı da yok şişlik deKizlar göğüsleriniz sizinde bazen normal bazen yururken bile aciyormu suan gene sisti benimkiler tas gbi oldular adim artırmıyolarrrr
Ögürmek yoruyor insanı sabahlari bende kötü oluyorum ögürurken kasıklarıma sancı giriyorbenim soyle oldu. mide bulantim gecti 2 gun. snra 3. gun direk kalkip su ictim uyaninca. normalde yapmazdm kusarm diye. suyu icince gene basladi bulantilarm. ama busefer eskisi kadar kusmuyorum genelde ogurmekle geciyo ama busfer ogurmekten her yanim agriyo
Vallahi bende merak ettim bu haberi banada yaz ozelden icime kurt dustuBen bu sabah dışarı çıktığımda biraz oldu sanki ama psikolojik de olabilir bilemiyorum..daha sonra olmadı.
Aynen benimde :-(Ögürmek yoruyor insanı sabahlari bende kötü oluyorum ögürurken kasıklarıma sancı giriyor
Canim zaten bazen oluyo bazen olmuyor bende anlamadim2 güne kadar anlattıgın gibiydi aynı canım ama simdi aacı da yok şişlik de![]()
Ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah benim daha çok var bu ayın 20 si gibi gidicemYarın benim de kontrolüm var 8+1 deyim korkuyorum![]()
internetten tam uzerime olani bulamam sanirim magazalri beklicemAyın 11 de acılacak dediler ama internet siparişi oluyor
Bende ilk gebeligimde LCW den 2 tane hamile pantolonu almıştım o üst kısmı ni sık sık yine düşerdiinternetten tam uzerime olani bulamam sanirim magazalri beklicem![]()
wala iyimis senin is ben yillarca bebe olmayinca hepsini dagittim simdi kilotlu corap bile giysem canimi yakiyo kasiklarimi acitiyo kumas pantolon giyiyoruz dugne fermuar hep acikBende ilk gebeligimde LCW den 2 tane hamile pantolonu almıştım o üst kısmı ni sık sık yine düşerdibu sefer elbise etek taytla idare edicem çalışmıyorum da almicam pant felan yazılı tişörtler giyerdim bir heves
onların hepsi duruyor
Ben de 15 ile 20 si gibi gel dedi ama. Bem çok kötü oluyorum ya ilk bebeğim kalbi durmuştu o yüzden korkuyorum özel muaynane doktorum da çok iyi bizi ozlersem gel demişti ben de sizi özledim dedimNe güzel hayırlı haberlerle gel inşallah benim daha çok var bu ayın 20 si gibi gidicem
O kadarını bilmiyorum ben öyle duydum büyüklerdenCanım bana doktorum önerdi. Yani kendimden söylemiyorum. Eğer çok kabız olmuşsan ilaçtansa zeytinyağı iç dedi bana.
Var canım ama çok yeni 2 gün sonra testi tekrarla koyulaşsın öyle kan verSizce gebelik var mı
Eki Görüntüle 2630058
Bencede yaz sıcağında bizi anca püfür püfür elbise paklarBende ilk gebeligimde LCW den 2 tane hamile pantolonu almıştım o üst kısmı ni sık sık yine düşerdibu sefer elbise etek taytla idare edicem çalışmıyorum da almicam pant felan yazılı tişörtler giyerdim bir heves
onların hepsi duruyor
Altına sandalet tam hamile moduBencede yaz sıcağında bizi anca püfür püfür elbise paklar![]()
Rabbim hastalarınıza Şafii olan ismiyle acil şifalar versin.Maalesef hayvanlara karşı bir eziyet ortamı var ve iyice çığrından çıktı millet Rabbim ıslah eylesinKızlar sizi merakta bıraktığım için kusuruma bakmayin. Gerçekten bugün ben dağildim, belki de duygu patlaması o habere denk geldi bilemiyorum çok etkilendim. Sizi daha fazla meraklandirmayayim ama çok detay da vermeyecegim. Özetle bir hayvancağıza yapılan eziyet videosuna denk geldim Instagram'da sonra da haberlerde denk geldim.
Nerdeyse 2 ay oldu evden çıkmıyorum hastane, doktor haricinde. Evde yalnızım akşama kadar. Hamilelik sebebiyle hormonlar da malum, tedirginlikler de var. Bu süreçte bazı yakınlarımızın Corona teşhisi haberini aldık vs. Bir de dedem 1 haftadır yoğun bakımda, covid değil, artık yaşlılık sebebiyle organ yetmezligi yaşıyor ona da üzülüyorum. Yani dediğim gibi galiba aşırı duygu yoğunluğu yaşadım.
Ben normal zamandada bakamam hayvan videolarına hemen ağlarım bu zamanda çok normal canım , dedeciğinede acil şifalar diliyorum RabbimdenKızlar sizi merakta bıraktığım için kusuruma bakmayin. Gerçekten bugün ben dağildim, belki de duygu patlaması o habere denk geldi bilemiyorum çok etkilendim. Sizi daha fazla meraklandirmayayim ama çok detay da vermeyecegim. Özetle bir hayvancağıza yapılan eziyet videosuna denk geldim Instagram'da sonra da haberlerde denk geldim.
Nerdeyse 2 ay oldu evden çıkmıyorum hastane, doktor haricinde. Evde yalnızım akşama kadar. Hamilelik sebebiyle hormonlar da malum, tedirginlikler de var. Bu süreçte bazı yakınlarımızın Corona teşhisi haberini aldık vs. Bir de dedem 1 haftadır yoğun bakımda, covid değil, artık yaşlılık sebebiyle organ yetmezligi yaşıyor ona da üzülüyorum. Yani dediğim gibi galiba aşırı duygu yoğunluğu yaşadım.
2 gündür pek acımıyordu ama bugün acımaya başladı yine.Kizlar göğüsleriniz sizinde bazen normal bazen yururken bile aciyormu suan gene sisti benimkiler tas gbi oldular adim artırmıyolarrrr
Amin canım Allah razı olsun. Gerçekten neye ugradigimi şaşırdım görünce. ben öyle bir video olduğunu anlamadım anlayınca kapattım hemen ama olay gözümde canlandı ağlamaktan helak oldum. Hakkınızı helal edin gerçekten kimsenin moralini bozmak istemezdim şimdi daha iyiyim hamdolsun.Rabbim hastalarınıza Şafii olan ismiyle acil şifalar versin.Maalesef hayvanlara karşı bir eziyet ortamı var ve iyice çığrından çıktı millet Rabbim ıslah eylesin
Normalde ben de asla bakmam çok etkileniyorum, video birden çıkınca anlayana kadar biz kısmını görmüş oldum. Sonra kapattım ama aklımdan hiç çıkmadı. Allah razı olsun canım, Rabbim herkese şifa versin inşaallah. Hakkını helal et uzulmenizi istemezdim. Bir an duygu yogunluguyla yazdım buraya paylaşmak için.Ben normal zamandada bakamam hayvan videolarına hemen ağlarım bu zamanda çok normal canım , dedeciğinede acil şifalar diliyorum Rabbimden![]()
O zaman git canm bende şuan extra bir durum yok o yüzden bekleyeceğim o tarihiBen de 15 ile 20 si gibi gel dedi ama. Bem çok kötü oluyorum ya ilk bebeğim kalbi durmuştu o yüzden korkuyorum özel muaynane doktorum da çok iyi bizi ozlersem gel demişti ben de sizi özledim dedim![]()
Giymedigim ama kıyamadıgim esylari bir valizde topladım onların içine koymuşum hamile kıyafetlerimi giyermiyim hiç sanmıyorum onları dawala iyimis senin is ben yillarca bebe olmayinca hepsini dagittim simdi kilotlu corap bile giysem canimi yakiyo kasiklarimi acitiyo kumas pantolon giyiyoruz dugne fermuar hep acik