• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benim soyle oldu. mide bulantim gecti 2 gun. snra 3. gun direk kalkip su ictim uyaninca. normalde yapmazdm kusarm diye. suyu icince gene basladi bulantilarm. ama busefer eskisi kadar kusmuyorum genelde ogurmekle geciyo ama busfer ogurmekten her yanim agriyo
Ögürmek yoruyor insanı sabahlari bende kötü oluyorum ögürurken kasıklarıma sancı giriyor

internetten tam uzerime olani bulamam sanirim magazalri beklicem🙈
Bende ilk gebeligimde LCW den 2 tane hamile pantolonu almıştım o üst kısmı ni sık sık yine düşerdi 😄 bu sefer elbise etek taytla idare edicem çalışmıyorum da almicam pant felan yazılı tişörtler giyerdim bir heves 😄 onların hepsi duruyor

Bende ilk gebeligimde LCW den 2 tane hamile pantolonu almıştım o üst kısmı ni sık sık yine düşerdi 😄 bu sefer elbise etek taytla idare edicem çalışmıyorum da almicam pant felan yazılı tişörtler giyerdim bir heves 😄 onların hepsi duruyor
wala iyimis senin is ben yillarca bebe olmayinca hepsini dagittim simdi kilotlu corap bile giysem canimi yakiyo kasiklarimi acitiyo kumas pantolon giyiyoruz dugne fermuar hep acik

Ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah benim daha çok var bu ayın 20 si gibi gidicem
Ben de 15 ile 20 si gibi gel dedi ama. Bem çok kötü oluyorum ya ilk bebeğim kalbi durmuştu o yüzden korkuyorum özel muaynane doktorum da çok iyi bizi ozlersem gel demişti ben de sizi özledim dedim 😊😊

Bencede yaz sıcağında bizi anca püfür püfür elbise paklar🤭🥰

Kızlar sizi merakta bıraktığım için kusuruma bakmayin. Gerçekten bugün ben dağildim, belki de duygu patlaması o habere denk geldi bilemiyorum çok etkilendim. Sizi daha fazla meraklandirmayayim ama çok detay da vermeyecegim. Özetle bir hayvancağıza yapılan eziyet videosuna denk geldim Instagram'da sonra da haberlerde denk geldim.
Nerdeyse 2 ay oldu evden çıkmıyorum hastane, doktor haricinde. Evde yalnızım akşama kadar. Hamilelik sebebiyle hormonlar da malum, tedirginlikler de var. Bu süreçte bazı yakınlarımızın Corona teşhisi haberini aldık vs. Bir de dedem 1 haftadır yoğun bakımda, covid değil, artık yaşlılık sebebiyle organ yetmezligi yaşıyor ona da üzülüyorum. Yani dediğim gibi galiba aşırı duygu yoğunluğu yaşadım.

Kızlar sizi merakta bıraktığım için kusuruma bakmayin. Gerçekten bugün ben dağildim, belki de duygu patlaması o habere denk geldi bilemiyorum çok etkilendim. Sizi daha fazla meraklandirmayayim ama çok detay da vermeyecegim. Özetle bir hayvancağıza yapılan eziyet videosuna denk geldim Instagram'da sonra da haberlerde denk geldim.
Nerdeyse 2 ay oldu evden çıkmıyorum hastane, doktor haricinde. Evde yalnızım akşama kadar. Hamilelik sebebiyle hormonlar da malum, tedirginlikler de var. Bu süreçte bazı yakınlarımızın Corona teşhisi haberini aldık vs. Bir de dedem 1 haftadır yoğun bakımda, covid değil, artık yaşlılık sebebiyle organ yetmezligi yaşıyor ona da üzülüyorum. Yani dediğim gibi galiba aşırı duygu yoğunluğu yaşadım.
Rabbim hastalarınıza Şafii olan ismiyle acil şifalar versin.Maalesef hayvanlara karşı bir eziyet ortamı var ve iyice çığrından çıktı millet Rabbim ıslah eylesin

Ben normal zamandada bakamam hayvan videolarına hemen ağlarım bu zamanda çok normal canım , dedeciğinede acil şifalar diliyorum Rabbimden 🙏😔

Kizlar göğüsleriniz sizinde bazen normal bazen yururken bile aciyormu suan gene sisti benimkiler tas gbi oldular adim artırmıyolarrrr
2 gündür pek acımıyordu ama bugün acımaya başladı yine.
Rabbim hastalarınıza Şafii olan ismiyle acil şifalar versin.Maalesef hayvanlara karşı bir eziyet ortamı var ve iyice çığrından çıktı millet Rabbim ıslah eylesin
Amin canım Allah razı olsun. Gerçekten neye ugradigimi şaşırdım görünce. ben öyle bir video olduğunu anlamadım anlayınca kapattım hemen ama olay gözümde canlandı ağlamaktan helak oldum. Hakkınızı helal edin gerçekten kimsenin moralini bozmak istemezdim şimdi daha iyiyim hamdolsun.
Ben normal zamandada bakamam hayvan videolarına hemen ağlarım bu zamanda çok normal canım , dedeciğinede acil şifalar diliyorum Rabbimden 🙏😔
Normalde ben de asla bakmam çok etkileniyorum, video birden çıkınca anlayana kadar biz kısmını görmüş oldum. Sonra kapattım ama aklımdan hiç çıkmadı. Allah razı olsun canım, Rabbim herkese şifa versin inşaallah. Hakkını helal et uzulmenizi istemezdim. Bir an duygu yogunluguyla yazdım buraya paylaşmak için.

Ben de 15 ile 20 si gibi gel dedi ama. Bem çok kötü oluyorum ya ilk bebeğim kalbi durmuştu o yüzden korkuyorum özel muaynane doktorum da çok iyi bizi ozlersem gel demişti ben de sizi özledim dedim 😊😊
O zaman git canm bende şuan extra bir durum yok o yüzden bekleyeceğim o tarihi

wala iyimis senin is ben yillarca bebe olmayinca hepsini dagittim simdi kilotlu corap bile giysem canimi yakiyo kasiklarimi acitiyo kumas pantolon giyiyoruz dugne fermuar hep acik
Giymedigim ama kıyamadıgim esylari bir valizde topladım onların içine koymuşum hamile kıyafetlerimi giyermiyim hiç sanmıyorum onları da 😃 hatıra kaldılar

Back
X