• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
yok arkadas yok suan calisiyorum gececiyim is pantolonum olmuyo paket lastigi taktim dugme kismina yok bi zaman sonra kasiklarim agriyo defacto lc waikiki falan acikmi bakamiyorum da haberiniz warmi hamile pantolonu alcam artik 🙈
Ayın 11 de acılacak dediler ama internet siparişi oluyor

Bende ikincisinden şikayetçiyim tavsiyeni uygulayacagim bi canım çok sağol

Hoşgeldin aranıza canım 😘

Bende bacaklardan çok üşüyorum üç çorap giyip koltukta battaniye ile uzaniyorum tiroid cikmadi bende ama simdiye kadar 🤔
Bilmiyorum valla bende var doktora sordum öyle dedi belki kansızlık vardır

Arkadaşlar merhaba, inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucagimiza alırız zamanı gelince. Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu henüz 6 haftalık, 8 yıllık evliyiz çok şükür Rabbim nasip etti. Bi başarısız tüp bebek denemem var ve 2 kere tiroidit geçirdim. Kanımda bir gende de mutasyon var.

Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim. Inşallah Allah yardımcımız olsun.
Çok sevindim Rabbim kucağımıza almak nasip etsin💕

Benim gibi çok etkilenirsiniz diye korkuyorum canım o yüzden yazmak istemedim ama öğrenmek istiyorsan özelden yazayım.
Yaz canım özelden. Etkilenmem korkma 🤗 belki yardımcı olurum rahatlamana

Allah razı olsun canım. Şimdi gittim marketten aldım.
İnşaallah iyi gelir.
Kayısı suya koydum.
Oruçluyum iftarda onunla mı orucumu açsam. Çok kötü oluyorum çünki.
Canım bağırsağın kuruyor oruçtan kaynaklı da olabilir. Ben hamile değilken bile oruçken fena kabız olurdum. Evet sahurda içebilirsin. Doktorum dediydi bana merak etme. Yani yararı olacaktır. Bide miğden kaldırıyorsa sabah 1kaşık zeytinyağı iç.
İlaç var bunun için ama doktor tasvip etmiyor. Çünkü bağırsak ilaca alışıyor sonra ilaç olmadan yapamıyorsun tuvaletini. O yüzden doğal yollardan yapmak gerek.
Allah yardımcın olsun canım. Bi iki güne etkisi olacaktır. Durumdan beni de haberdar edersin ❤️

Canım bağırsağın kuruyor oruçtan kaynaklı da olabilir. Ben hamile değilken bile oruçken fena kabız olurdum. Evet sahurda içebilirsin. Doktorum dediydi bana merak etme. Yani yararı olacaktır. Bide miğden kaldırıyorsa sabah 1kaşık zeytinyağı iç.
İlaç var bunun için ama doktor tasvip etmiyor. Çünkü bağırsak ilaca alışıyor sonra ilaç olmadan yapamıyorsun tuvaletini. O yüzden doğal yollardan yapmak gerek.
Allah yardımcın olsun canım. Bi iki güne etkisi olacaktır. Durumdan beni de haberdar edersin ❤
Zeytinyağı içmesin Rahmi yumuşatıyor diye duymuştum hamileyken iyi değil

hepsine toplu cevap vereyim😊 bi sonraki gidisim 2 hafta sonra. midem hala rahat degil rahatlgm 1 2 gun surdu suan yine surunuyorm😂 boyutu 3 cm olms bebegn ve evet kolu bacagi kipirdiyor kizlar😍
Yaaa senim az kalmis benim daha 1 ay var gitmeme yaa😍 oy minnak sey elleri kollari allahim yaa😍 masalllaaah

Zeytinyağı içmesin Rahmi yumuşatıyor diye duymuştum hamileyken iyi değil
Canım bana doktorum önerdi. Yani kendimden söylemiyorum. Eğer çok kabız olmuşsan ilaçtansa zeytinyağı iç dedi bana.

mide bulantısı geçen hanımlar sizin geri geldi mi? Benim hala gelmedi de😕

Arkadaşlar merhaba, inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucagimiza alırız zamanı gelince. Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu henüz 6 haftalık, 8 yıllık evliyiz çok şükür Rabbim nasip etti. Bi başarısız tüp bebek denemem var ve 2 kere tiroidit geçirdim. Kanımda bir gende de mutasyon var.

Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim. Inşallah Allah yardımcımız olsun.
Allahim yavrunu nkucaginiza almanızı nasip etsin Insalllaaah hosgeldin canim

yok arkadas yok suan calisiyorum gececiyim is pantolonum olmuyo paket lastigi taktim dugme kismina yok bi zaman sonra kasiklarim agriyo defacto lc waikiki falan acikmi bakamiyorum da haberiniz warmi hamile pantolonu alcam artik 🙈
11 mayısı bekle😂😂

Kızlar mesajlarınızı oku oku anca bitti 😊😊 duyduğum teorileri söylüyorum çok üşüme erkek ayaklarda vucutta yanma kız bebekmis. Kalp atımı normalden hızlıysa kız daha yavaşsa erkek bide kasiklar da çok ağrı varsa yüzde bozulma varsa buda kız bebekmis 😊 üşüme filan çok bahsetmişsiniz paylaşayım dedim😊

Back
X