- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Canim belki dger haftalarda ilgilenir neblymben ilgi bekledim ilgi yok sifir esimlede tartistik sanirim biraz ordanda sinir wardi niye benle ilgilenmiyolar ya![]()
Nezaman gel dedi bidaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim belki dger haftalarda ilgilenir neblymben ilgi bekledim ilgi yok sifir esimlede tartistik sanirim biraz ordanda sinir wardi niye benle ilgilenmiyolar ya![]()
wala aynisi bana da oldu yuzume bile bakmadilar onlarida anliyoruzda yinede tebessum cok guzel biseydir olumlu etki birakirdiCanım devlet hastaneleri maalesef öyle ya ben hiç gitmiyorum İstanbul daha karışık bir deyüzüne bile bakmıyorlar yani bana denk gelenler öyle geldi
Sakin ol şampiyon9+1 gozukuyo dedi boyunu kilosunu hic solemedi kalbinide dinletmedi 9+1dedi gitti yanina gittim herangi bi sorun warmi dedim bunu solemek icin cok erken dedi seytan diyo tut sacindan wur masaya agzi burnu kanasin![]()
ozelin dewletten farki doktorun senle konusmasiDevlet normalde öyle de. Özelde de mi öyle?
Ben henüz vermedim o tahlilleri. Vereceğim zaman da doktorum yanımda oluyor o yüzden mecbur da olsa ilgileniyorlar
Bi arkadasim ikiz doğurmuştu 2015 senesinde mi neydi ayni ucret olmasi lazim die hatrliyorumKızlar doğum ücretleri ne kadar acaba hiç sormadım ben hastaneye bir de yeni doğan yoğun bakım var mı onu öğrenmem lazım benim ikizler ya küvez var mı devletle anlaşmaları var mı ? Bir de ikiz doğumla tek doğumun fiyatı farklı mıdır acaba
yaaa allah nasip ederse gelecek ayda cinsiyetler icin konusuyo olcazKızlar doğum ücretleri ne kadar acaba hiç sormadım ben hastaneye bir de yeni doğan yoğun bakım var mı onu öğrenmem lazım benim ikizler ya küvez var mı devletle anlaşmaları var mı ? Bir de ikiz doğumla tek doğumun fiyatı farklı mıdır acaba
Valla canım kızlarımda da özele gidip doğumu devlette yaptım çok yüksek bir gelirimiz yok o parayı bebeğe birşeyler alarak değerlendirdim hep o doğum anı geldiğin de doktor da önemli elbette ama gerçekten Allaha sığınmaktan başka çare yok herşey onun elinde çünkü bu bebişte nasip olursa son ay durumuma bakıcam ama büyük ihtimal şehir hastanesinde yaparımozeller uçuyo fiyat olarak bakalim dogumu nasi yapicaz bende 1 ay sonra kadar giderim artik allah nasip ederse cinsiyetide gorruz belki
Benim gittiğim hastanede biraz pahalı bir hastane bakalım bize ne çıkacak neyse sağlık olsun da bir şekilde hallolur herşey Allah’ın izniyleBi arkadasim ikiz doğurmuştu 2015 senesinde mi neydi ayni ucret olmasi lazim die hatrliyorum
Suan benim hastanem 5 bin dogum.
pazartesi test sonucu icin gidicem ultrasona sokmaz heralde bundan sonrada allah izin werirde 16 haftayi gorursem o zaman giderim bide beni saglik ocagindan cagirdilar bugun bende pazartrsi gelebilirim dedimCanim belki dger haftalarda ilgilenir neblym
Nezaman gel dedi bidaha
Ya evet bende çok merak ediyorum dün doktora gittiğimde bebeklerden biri hiç göstermiyor kendini rahmin üst tarafına yerleşmiş dedi Kızlar utangaç olur bakalım be çıkacak diğeri Ap açık ortadayaaa allah nasip ederse gelecek ayda cinsiyetler icin konusuyo olcazdogumla ilgili hic arastirma yapmadim nasi girdiyse bi sekilde cikcak diye ama ben 6 yil ince sezeryan dogurmustum esim simdi nornal yap diyo korkuyorum doguranlar cok bagiriyolar ya
ya ben guwenlik gorewlisi olarak calisiyorum hamileligimi bilmezken bi kawgaya girmistim bile bile adamin damadina basip uzerine yuruyodum aradan 2 gun gecti hamileligimi ogrendim bi kawga daha cikti umrumda olmadiSakin ol şampiyonben de öyle şiddete meyilliyim bu aralar. Mevzu olduğunda beni de çağır
![]()
masallah kuzulara yaa bi kiz bi erkekse bi tasta 2 kus wurmus olcan hadi insallaaaaahhhhhhh normali hic bilmiyorum ki adet sancisi gibi diyolar ama niye o kadar cok bagiriyolarYa evet bende çok merak ediyorum dün doktora gittiğimde bebeklerden biri hiç göstermiyor kendini rahmin üst tarafına yerleşmiş dedi Kızlar utangaç olur bakalım be çıkacak diğeri Ap açık ortadadoğum kısmını hiç düşünmüyorum ama çok korkuyorum iğne kan alınırken bile bayılacak gibi oluyorum bakalım ne olacak canım . Sezeryan sonrası normal doğum da yapıyorlar artık ama ikisininde zorluğu ayrıdır kuzum birinde bıçak yarası diğerini düşünemiyorum
![]()
İşin zormuş kuzum bıraktın mı peki işi şimdi devam ediyor musun ? İnşallah canım hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun bir kız bir erkek olsa aynen ikiside aradan çıkar bizde öyle diyoruzmasallah kuzulara yaa bi kiz bi erkekse bi tasta 2 kus wurmus olcan hadi insallaaaaahhhhhhh normali hic bilmiyorum ki adet sancisi gibi diyolar ama niye o kadar cok bagiriyolarsezeryanda kestir cik
![]()
insallah saglicakla kucagimiza almak nasip olur canim ama difer bebeklerini nornal mi dogurdun bide dewlette dogumlarda nasi dawraniyolar eskiden ebeler kiziyolardi ablama kizmislardi yine oylemiValla canım kızlarımda da özele gidip doğumu devlette yaptım çok yüksek bir gelirimiz yok o parayı bebeğe birşeyler alarak değerlendirdim hep o doğum anı geldiğin de doktor da önemli elbette ama gerçekten Allaha sığınmaktan başka çare yok herşey onun elinde çünkü bu bebişte nasip olursa son ay durumuma bakıcam ama büyük ihtimal şehir hastanesinde yaparım
yok canim calisiyorum hala bugun izin gunum sabrediyorum bakalim 6 aylik olunca izne cikicam daha da calismam heralde tek basimayim bebege bakicak kimsem yok hakkat ya hastanedede yanimda durcak kimsem yok bi allahim war bide esimİşin zormuş kuzum bıraktın mı peki işi şimdi devam ediyor musun ? İnşallah canım hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun bir kız bir erkek olsa aynen ikiside aradan çıkar bizde öyle diyoruz![]()
Allah yardımcın olsun canım benimde işim zor ama Allah yardım eder diye düşünüyorum . Annem yok eşimde işinden dolayı hep yanımda olamıyor maalesef bakalım ikizlerle nasıl olacak bende meraktayımyok canim calisiyorum hala bugun izin gunum sabrediyorum bakalim 6 aylik olunca izne cikicam daha da calismam heralde tek basimayim bebege bakicak kimsem yok hakkat ya hastanedede yanimda durcak kimsem yok bi allahim war bide esim
Ben normalde sakin biriyim ama benim de hormonlardan herşeye kafam atıyor. Sürekli söyleniyorumya ben guwenlik gorewlisi olarak calisiyorum hamileligimi bilmezken bi kawgaya girmistim bile bile adamin damadina basip uzerine yuruyodum aradan 2 gun gecti hamileligimi ogrendim bi kawga daha cikti umrumda olmadiama gebelik cok sinirli yapti beni herseye tepem atiyo gecen esim normal ekmek degilde pide almis diye nekadar soylendim
![]()
Aynen canim rabbim saglicakla kucagmiza aldigimiz gunleride gösterirBenim gittiğim hastanede biraz pahalı bir hastane bakalım bize ne çıkacak neyse sağlık olsun da bir şekilde hallolur herşey Allah’ın izniyle
Bende gidicem bgun saglik ocagina eşimle bakak.ne diceklerpazartesi test sonucu icin gidicem ultrasona sokmaz heralde bundan sonrada allah izin werirde 16 haftayi gorursem o zaman giderim bide beni saglik ocagindan cagirdilar bugun bende pazartrsi gelebilirim dedim