• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
yalniz degilsin canim benim de cikti. DAha dur diyorum 8 haftalik cikamaz ama cikti. Esimde diyor sürekli göbek cikti diye. Tamam istahim artti eve ama o kadar göbek kadar yapacak degil yani. ARada istifra ettigim de oluyor. Tarti ama pek fazla kilo da göstermiyor 1-2 Kilo aldim simdiye kadar tek o da cok su ictigimden. Ama ve Pantolonlarim ne de sütyenlerim oluyor
Zayıfsanız erkenden belli olabilir canım

kiar 2 li tarama testiyle bi de gen testi yaptiriliyormus. ama bu gen testi baya bi pahali biseymis. genelde belli bi yasin ustunde hamile kalanlara yapiliyormus. siz yaptiricakmisiniz.yoksa sdce 2 li taramami yaptiricaksnz

Bende de oluyor.

Canım, çok mutlu oldum iyi olmana 😍 seni özledik gerçekten. Kendine çok çok iyi bak, Allah'a emanet ol 🤗

Bende beyaz akıntı hep var zaten, son bir kaç gündür sarımsı oldu ve iç çamaşıra geliyor. Kaşıntım falan da yok. Doktora yazdım vagihex önerdi 1 hafta günde 1 kez kullanacağım. Bebeğe bir zararı yok inşallah özellikle belirtti.
Bende de var demişssiniz bilginiz olsun tabi ama mutlaka danışın doktorunuza :KK200:

Yahu kilo alıp karnı çıkan yok mu benim artık eski pantolonlarım olmuyor 8 haftalık oldu ama bir beden büyüdü. Bende normal kot almayıp hamile kotu aldım ne rahatmış kendileri aylarca giyerim artık
ben varım 3 kg aldım canm genelde tayt gıyıyorum ben oda cok rahat

yok kiz ne zayifi nerdeeeee :KK70: yilin basindan hamile kalana kadar 15 kilo verip 65 kiloya düstüm. Öncedende sarkmalarim vardi genc iken cok kiloluydum 20 gibi verdim. Sarkiklarim falan var yani :KK70:
Hani dedim zayıfsındır hemen gösterir kendini 😅 ne bilim ben daha anlamıyorum sadece yüz üstü yatınca hafif şişkinlik olduğunu anlıyorum

kiar 2 li tarama testiyle bi de gen testi yaptiriliyormus. ama bu gen testi baya bi pahali biseymis. genelde belli bi yasin ustunde hamile kalanlara yapiliyormus. siz yaptiricakmisiniz.yoksa sdce 2 li taramami yaptiricaksnz
ilk gebelıgımde butun hepsını yaptırmıstım gen harıc 2 li 3lu detaylı ulrtason hepsıne para odemıstım aslında cokmu gereklı bılmıyorum dotorla konusucam yaptırmassam ne olur dıye

Doktorum önerirse yaptırırım. Yoksa kendi kafamdan test yaptırmam

Hanımlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kese ve yolk göründü çok şükür.

10 gün sonra gel kalp atışı için dedi haftaya cuma gideceğiz İnşallah.

Ve biraz ağrım var dedim progestan hap verdi. Kullanan var mı bir yan etkisi filan yok değil mi bu hapın ?

Hani dedim zayıfsındır hemen gösterir kendini 😅 ne bilim ben daha anlamıyorum sadece yüz üstü yatınca hafif şişkinlik olduğunu anlıyorum

ben gazdan süpheleniyorum, daha sigyorum pantolonlarima ama iste hafif göbek cikiyor üstten :D Sütyenlerin icine sigmamizda normal yani :D

Hanımlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kese ve yolk göründü çok şükür.

10 gün sonra gel kalp atışı için dedi haftaya cuma gideceğiz İnşallah.

Ve biraz ağrım var dedim progestan hap verdi. Kullanan var mı bir yan etkisi filan yok değil mi bu hapın ?
Bazısında halsizlik yapiyor canım bana bir etkisi olmadı

sen cok sanslısın o zaman canm benı tepe taklak yapmıstı sımdı lekelenmem olurda o ılacı kullanırım dıye ödüm kopuyor
Aslında çok seçiçi biriyim ama maşallah hamileliğim güzel geçiyor şimdilik sonra acısını çıkarırmı benden bilmem 🤭

Sende bendensin canm bende soğuk su içmeye başladım oda fazla değil günde 1 lt anca yapar gündüzleri değilde aksmlari içiyorum
Bende genelde aksam.iciom 1.lt bile.icemiom.ben canim

Back
X