merhaba herkese .. bende bugün idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu. 5 yaşında bi kızım var. birde boş gebelik yaşadım. iş yerinde samimi olduğum bi arkadasıma soyledım hiç sevinmedi. bu ortamda cocuk mu dogurulur gibilerinden... benimde endişeleerim arttı
4 gündür burayı okuyorum kan sonucumu gördükten sonra herkese merhaba diyecektim ama sizin yazınızdan sonra dayanamadım. Bundan sonrası için arkadaşınızla ilişkiniz adına bir yabancı olarak tabi ki bir şey diyemem. Ama lütfen bu tür olumsuz sözlere kulak asmayın! Bu virüs dünyada ortaya çıkalı 3 ay ülkemizde ise 1 ay bile olmadı. 5 aylık hamile bir arkadaşım var napsın şimdi bebeğini karnından söküp atsın mı böyle bir ortamda doğurmamak için? Bizler bu sitenin şanslılarındanız insanlar aylarca yıllarca hatta on yıllarca o susam tanesinin tutunup kucağına geleceği günlerin hayalini kuruyor. Ne kadar şükür böyle mübarek günlerde Allah nasip etti. Sabırla,önemle,bilimle ülkecek de insanlık olarakta atlatacağız bu günleri. Yarın başımıza ne geleceğini hiç birimiz bilmiyoruz. O zaman her daim ne olacağı belli değil böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum diyelim. Evet güle oynaya değil maskelerle eldivenlerle gideceğiz belki randevularımıza ama 9 ayın sonunda ve bir ömür boyu yaşanacak bi mutluluk nasip olacak. Savaş halinde başlarına bomba yağan insanlar değiliz ki tabiki çok zor dikkatli olunması gereken bir dönem. Bugün kan vermek için gittiğim sağlık ocağındaki doktor hanıma zor zamanlarda ilgilendiği için teşekkür ettim. Çok şaşırdı duraksadı. “Bu bizim görevimiz her ne olursa olsun yaşıyoruz ve hayat devam ediyor” dedi. Önce tedbir sonra takdir
Bende beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum normalde hiç iştahlı biri değilim ama artık zorunluluktan düzgün beslenmeye çalışıyorum hergun mutlaka sabah yumurta peynir zeytin maydonoz kahvaltı sonrası 3 ceviz 5 badem 5 fındık 11 kuru üzüm 1 kayısı kurusu öğlen muz üzerine bal akşam da menüde ne varsa yiyorum yatmadan önce 1 kaşık pekmez günlük 2 litre su... bir kaç ay sonra umarım çok fazla kilo almam
Bende beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum normalde hiç iştahlı biri değilim ama artık zorunluluktan düzgün beslenmeye çalışıyorum hergun mutlaka sabah yumurta peynir zeytin maydonoz kahvaltı sonrası 3 ceviz 5 badem 5 fındık 11 kuru üzüm 1 kayısı kurusu öğlen muz üzerine bal akşam da menüde ne varsa yiyorum yatmadan önce 1 kaşık pekmez günlük 2 litre su... bir kaç ay sonra umarım çok fazla kilo almam
Doktordan geldim arkadaşlar ay ne kadar dedirgin oldum doktor otur diyor oturamiyorum neyse yavrucum 5+0 haftalik mis tahmini doğum 8 Aralık mis benim takvime uymadı kese yi gördük hiçbir sıkıntı yok günlük yaşamına devam edebilirsin her yönden dedi, decavit yazdı ben o hapı yutamadigim için extra folik asit yazdırdım 20-25 Nisan da kalp atışı için çağırdı doktorumuz
Bende beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum normalde hiç iştahlı biri değilim ama artık zorunluluktan düzgün beslenmeye çalışıyorum hergun mutlaka sabah yumurta peynir zeytin maydonoz kahvaltı sonrası 3 ceviz 5 badem 5 fındık 11 kuru üzüm
Doktordan geldim arkadaşlar ay ne kadar dedirgin oldum doktor otur diyor oturamiyorum neyse yavrucum 5+0 haftalik mis tahmini doğum 8 Aralık mis benim takvime uymadı kese yi gördük hiçbir sıkıntı yok günlük yaşamına devam edebilirsin her yönden dedi, decavit yazdı ben o hapı yutamadigim için extra folik asit yazdırdım 20-25 Nisan da kalp atışı için çağırdı doktorumuz
Ben içiyorum kahve Nescafe vazgeçilmezim ama miktarj dusurdum günde 1 fincan içiyorum oda normal zaten doktormlar günde 1 fincan içebilirsiniz diyor maden suyu tüketin ben içecek istediğimi onunlada bastırıyor