2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ne güzel Allah yine seni aç bırakmamış canım bak . Gerçekten zor günde yanında barkında birinin olması çok önemli ya
ewet ya rabbim yine yanimda oldu sukur pek tankmam kadini bide turkce bilse anlasicazdarabbim onuda hepimizide hic darda koymasin ya

armin83 arkadaşımız görünmüyor
ben burdayım. Pek girmedim bi süre. çünkü ben de tüm anne adayları gibi evhamlı olduğum için burdaki paylasimlarimizdan deneyimlerimizden olumsuz etkilenebiliyordum. hatta eşim ya bu kadar pimpirikli olma sal gitsin sakınan göze çok batar bakma oyle seylere falan diyordu. Yani internet detoksu yaptim diyelim. aman o ne anlar bizi çok şükür iyiyim. Bulantilarim cok azaldi. Ama goguslere igne batirsa fosssss sonecek gibi şişHerkes de iyi geciriyordur sürecimizi umarım

Gayet güzel gözüküyor benim elimdeki ultrason çıktısında bir şey görebilen kör olur 11.8 cm yazıyor bir de utanmadan Allahtan ekran da gördüm de rahatlatmaya çalışıyorum kendimi hiç canını sıkma şu 15.0 cm/ hz yazıyor ya o hz ne demek acaba

Kızlar eşim bugün Kocaman bir Gül Buketi yollamış anneler günü için . Görevde unutmamış beni nasıl duygulandım ama notu falan okuyunca
masallah canim mutlulugunuz daim olsun benimkininde teyzesi wefat etti anasyla memlekete gittihaklimiyim bilmiyorum ama kizdim bu aksam aradim ben tek basima bu haldeyken teee memlekete gitmek nedir diye

Afiyet olsun duygulandım vallaa böyle iyi niyetli olaylara şahit olunca cennetin kapısı aralanmış gibi hissediyorum nedense:)

masallah canim mutlulugunuz daim olsun benimkininde teyzesi wefat etti anasyla memlekete gittihaklimiyim bilmiyorum ama kizdim bu aksam aradim ben tek basima bu haldeyken teee memlekete gitmek nedir diye
Cenaze varmış ama canım olsun seviyor sayıyorsa son görevini yapsın boşver bazı şeylerin dönüşü olmuyor. Sonradan keşke gitseydim diye pişman olmasından iyidir . Kaç gün kalacak

Agiz kuruluğu çok normal. Ben ilk haftalarda sabah öyle uyanirdim

Cenaze varmış ama canım olsun seviyor sayıyorsa son görevini yapsın boşver bazı şeylerin dönüşü olmuyor. Sonradan keşke gitseydim diye pişman olmasından iyidir . Kaç gün kalacak
pek gprusmezdi ama elalem ne der diyerekten gitti elimden geldigince destek olmaya calistim 72 saat izin werdi dewlet ustelik izinlerinide ben aldim bu aksam minibuste mideyi cikarinca tepem atti

Sizdede oluyomu kizlar bogazda bisi takiliyorrrmus hissi. Bi ara vardi gene hissediyorum

Çok büyük yanlış.
Sılai rahim kesmek caizmi.
Teyzesi mübarek ramazan vefat etmiş.
Müslümanın Müslüman üzerinde 5 hakkı var 1 tane öldüğünde cenazesinde bulunmak hele teyzesi.
Bu düşünceniz hiç doğru değil.

pek gprusmezdi ama elalem ne der diyerekten gitti elimden geldigince destek olmaya calistim 72 saat izin werdi dewlet ustelik izinlerinide ben aldim bu aksam minibuste mideyi cikarinca tepem atti
Hee o zaman bşe diyemeyeceğim aslında seni ve virüsü bahane edip gitmeyebilirdi ama gitmiş artık yapacak bşe yok bebiş

Arkadaşlar ben cinsiyeti öğrenmeden alış veriş falan yapmıyorum.
Sizde durumlar nasıl

Kızlar size bşe söyleyeceğim kafayı yiyorum sanırım ben ya şimdi benim ikiz ya sanki hep riskli problemli olacak gibi geliyor bana . Şu ana kadar problemli gitti leke kanama derken . Sanki hep erken doğuracakmışım ya da kötü bşe olacak gibi geliyor bana hep ya psikolojim bozuldu iyice .bu zamana kadar hep dinlendim iş hiç yapmadım sanki ayaklansam bşe olacak gibi korkuyorum evden çıkmıyorum iş yapmıyorum zaten de ne bilim hep böyle gidecek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…