Yok kuzum idrar veriyorsun sadece korkulacak bir şey yok yeni doktor buldum kendime ama ameliyattaydı çarşamba günü gidicem. Bu testleri tüp bebek doktoru verdi dün sordum bana kan idrar tahlili yapılmadı 8 haftam da doldu ne yapayım diye liste attı kuzum
Yok kuzum idrar veriyorsun sadece korkulacak bir şey yok yeni doktor buldum kendime ama ameliyattaydı çarşamba günü gidicem. Bu testleri tüp bebek doktoru verdi dün sordum bana kan idrar tahlili yapılmadı 8 haftam da doldu ne yapayım diye liste attı kuzum
Anladim canım 50 mg falan yada 25mg verir sanada duser insalllah dun kntrolde dedim doktlra 2 hafta kullanimda dusmes dedi 2 hafta sonra gidicem kan vermeye
Ben anlayabiliyorum canım burda nub teorisi diye bir topikte resimli anlatıyor herşeyi orda öğrendim. @Aysen92 ye % kız dedim bakalım doğru çıkacak mı inşallah
Anladim canım 50 mg falan yada 25mg verir sanada duser insalllah dun kntrolde dedim doktlra 2 hafta kullanimda dusmes dedi 2 hafta sonra gidicem kan vermeye
İnşallah düşer canm hiç bilmiyorum çok mu acil olmalı kafamı kurcaladı sen baslatmadi mi deyince doktoru aradım öğlen arası galiba ondan açmadilar sorucam olmadı yarın giderim
Canım ya senin ultrason baya karışık geldi bana. Kız gibi gördüm ama emin değilim. 100% dediğim kızınki baya belliydi. Maşallah minnoşa bak yaa çok tatlı maşallah
İnşallah düşer canm hiç bilmiyorum çok mu acil olmalı kafamı kurcaladı sen baslatmadi mi deyince doktoru aradım öğlen arası galiba ondan açmadilar sorucam olmadı yarın giderim
Cok gec kalinmamasi lazim die bliyorum endiselendirmek istemem ama ben bile gec basladigimi düşünüyorum 7 haftamda basladim ben sen ara doktorunu buyyk ihtimal gel der yada ilac kodunu mesaj olarak atar gder eczaneden alirsin
Canım ya senin ultrason baya karışık geldi bana. Kız gibi gördüm ama emin değilim. 100% dediğim kızınki baya belliydi. Maşallah minnoşa bak yaa çok tatlı maşallah
Karışık evet bizimki yaramaz biraz yerinde durmuyor daha şimdiden doktor ulturasonda baktığında zıplıyor bu dedi bi görsen hiç durmuyor eli ayagı o da işte durdugu yerde anca bu şekilde yakalayabildi görüntüyü benim çocugum annesi babası gibi yaramaz olacakda biraz eşim ben hissediyorum erkek diyor ilk ögrendigi andan beri böyle söylüyor ben kız diyorum ama zaten kız istiyorum yalan yok kızlar cimcime oluyor bana arkadaş olsun
Cok gec kalinmamasi lazim die bliyorum endiselendirmek istemem ama ben bile gec basladigimi düşünüyorum 7 haftamda basladim ben sen ara doktorunu buyyk ihtimal gel der yada ilac kodunu mesaj olarak atar gder eczaneden alirsin
Canim bana doktorum dedi eger tsh degerinde bi yukseklik var ise ac karna da ben seni aricam dedi kan verdik biz direk eve gectik kan sonuclarim çıkınca aradi doktor dedi biraz dusmus ama ilac başlayalım dedi
Recete numarasini mesaj olarak atmis bizde aldıydık isde belmi sanada oyle yapabilir suan gelemem de yazsin sana reçetesini mesaj olarak esin eczaneden alsin canim kulllanmaya baska direk
Kakao yağıni kullandim hamileligimin iletiki dönemlerinde cok fazla değil cunku kokusu beni cok etkiledi ama cok etkisini gordum. Bir de bazi doktorlar krem öneriyor çatlaklar icin hem hamilelikte hem dogumdan sonrası için.. biraz pahalı oluyor ama deger bence
Karışık evet bizimki yaramaz biraz yerinde durmuyor daha şimdiden doktor ulturasonda baktığında zıplıyor bu dedi bi görsen hiç durmuyor eli ayagı o da işte durdugu yerde anca bu şekilde yakalayabildi görüntüyü benim çocugum annesi babası gibi yaramaz olacakda biraz ❤❤eşim ben hissediyorum erkek diyor ilk ögrendigi andan beri böyle söylüyor ben kız diyorum ama zaten kız istiyorum yalan yok kızlar cimcime oluyor bana arkadaş olsun
Yaaa ne tatlııı maşallah canım ben de inşallah görürüm o haraketleri canımcım
Ben de erkek hissediyorum nedense. Evet kızlar cimcime ya abimin kızı var 1buçuk yaşında o kadar çok gülüyorum ki ona. Kız tam bir cimcime yaaa sağlıkla gelsinler inşallah bizim Minnoşlar
Yaaa ne tatlııı maşallah canım ben de inşallah görürüm o haraketleri canımcım ❤
Ben de erkek hissediyorum nedense. Evet kızlar cimcime ya abimin kızı var 1buçuk yaşında o kadar çok gülüyorum ki ona. Kız tam bir cimcime yaaa ❤ sağlıkla gelsinler inşallah bizim Minnoşlar
İnşAllah ya saglıklı olsun şöyle yumuk yumuk eller fındık kadar burun yaaa bian önce geçsin şu 9 ay olsun da biraz öpüp koklayalım 6 tane yegen büyüttüm şimdi benimkinde artık hep yegen kokusuna alıştık şimdi evlat kokusu zamanı