Yok canım benim ben kendim şu an normal bi nemlendirici başladım baktım çok catliyo çatlak için olan bitkisel yağlara gecicemAaaa kuzum ben de göğüslerim için istiyorum ya benim de cildim çok çabuk çatlıyor. Hangi kremi kullanıyorsun? Doktorun mu dedi? Ne sıklıkta kullanıyorsun?
Bakalım bakalım cumartesi daha ögrenilmez heralde 11+3te cıksa ikili test zamanı ogreniriz inşallah saglıklaBen anlayabiliyorum canım burda nub teorisi diye bir topikte resimli anlatıyor herşeyi orda öğrendim.Aysen92 ye % kız dedim bakalım doğru çıkacak mı inşallah
Burda kızlar dediler kullandığımız kremlere bile dikkat etmemiz gerek diye. Bende korkumdan bişey kullanmıyorum ya. Arko nem kullansam mı göğüslere? Zeytin yağlı.Yok canım benim ben kendim şu an normal bi nemlendirici başladım baktım çok catliyo çatlak için olan bitkisel yağlara gecicem
11+3 te öğrenilir ya tam zamanıBakalım bakalım cumartesi daha ögrenilmez heralde 11+3te cıksa ikili test zamanı ogreniriz inşallah saglıklaBen hala erkek diyorum gerçi
Sata göre 11+0 ama canım bebiş 3 gün ileri cıkıyor ondan dedim belki erken olur diye hafta içi ikiliye yönlendirecek baska hastaneye belki seninle aynı zamanda öğrenim ben de11+3 te öğrenilir ya tam zamanıgösterirse tabi minnoş ❤ benim doktorum da 11+4 gibi çağırdı cinsiyet söyliycem dedi 22 mayısı iple çekiyorum. 19 mayıs doğum günüm hiç onu bu kadar beklemiyorum ya gelip geçer haberim olmaz
Ya gidip onun o minik ellerini ayaklarını kıpırdattığını göreyim de o bana en büyük doğum günü hediyesi olur canım benimSata göre 11+0 ama canım bebiş 3 gün ileri cıkıyor ondan dedim belki erken olur diye hafta içi ikiliye yönlendirecek baska hastaneye belki seninle aynı zamanda öğrenim ben de ☺ Ne güzel sana cok güzel bir doğum günü hediyesi olur gönlünden ne geçiyorsa o olsun önce saglıkla ❤❤
Kuzum gördüm yazını ama bişey diyemedim kararsız kaldım. Akıntım kahverengi değil dedin ama ne renk olduğunu da tam anlamadım. Eğer bir sorun yoksa yarını bekle derim ama korkuyorum ALLAH korusun o sorumluluğu da almak istemiyorum. O yüzden bilemedim.Bana fikir verecek kimse yok mu ?
Doktora da ulaşamadım yarını bekleyeyim mi yoksa bugünden gideyim mi ?
Ben progestan fitil kullanıyorum canım ama benim kanamam vardı fitilden sonra kahve akıntı şeklinde geliyor fitil ama dediğim gibi benim kanamam oluyordu içerdeki eski kan kuruyup kahve geliyordu . Ama senin durumunu bilmiyorum progestan kullandığına göre düşük tehliken mi varHanımlar merhaba size de sormak istedim.
Bugün 7. Haftaya girdik sabah akıntımın rengi değişikti tam kahverengi değil ama kirli renk bir akıntıydı umarım anlatabildim.
Zaten progestan hap kullaniyorum ve yarın sabah kontrolüm vardı bekleyeyim mi yoksa gideyim mi doktora bugün ?
Ağrım vs yok.
Kuzum gördüm yazını ama bişey diyemedim kararsız kaldım. Akıntım kahverengi değil dedin ama ne renk olduğunu da tam anlamadım. Eğer bir sorun yoksa yarını bekle derim ama korkuyorum ALLAH korusun o sorumluluğu da almak istemiyorum. O yüzden bilemedim.
Ben progestan fitil kullanıyorum canım ama benim kanamam vardı fitilden sonra kahve akıntı şeklinde geliyor fitil ama dediğim gibi benim kanamam oluyordu içerdeki eski kan kuruyup kahve geliyordu . Ama senin durumunu bilmiyorum progestan kullandığına göre düşük tehliken mi var
Ya ben dayanamadığım için 2 hafta sonra gel bi bakalım demişti bir de belki o gün yönlendirir cok emin degilim ben öyle düşündüm sadece ac falan olmam gerekirse ac olmayacagım için hafta içi yönlendirir diye detaylı konuşmadım doktorla,zaten tam teşekküllü hastane degil tıp merkezi pandemi degil gönderecegi normal büyük hastane olcak canım.Asırı sabırsızımYa gidip onun o minik ellerini ayaklarını kıpırdattığını göreyim de o bana en büyük doğum günü hediyesi olur canım benim❤
Tatlım hafta içi ikili için çağırdıysa cumartesi niye gidiyorsun? Beni 22sinde çağırdı tüm tahliller falan yapılacak kayıt işlemleri falan yapılacak dedi. İkiliyi de o zaman yapacak sanırsam. Benim doktorum sık sık çağırmak istemiyorum bu dönemlerde diyor.
Ben de arko nem kullanıyorum sadesini canım.Burda kızlar dediler kullandığımız kremlere bile dikkat etmemiz gerek diye. Bende korkumdan bişey kullanmıyorum ya. Arko nem kullansam mı göğüslere? Zeytin yağlı.
Canım sen peçeteye sil öyle daha iyi anlaşılır akıntın. Benim de kirli akıntım var sarının biraz koyusu. Ama ben fitil kullanıyorum progesteron için. Akıntı ondan sanırım.Normal akıntı ve kahve karışık kirli bir renk canım anladım yine de çok sağol yazdığın için.
Devam ederse öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum.
Sadece bir sefer geldiyse ve ağrın yoksa çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama bende sorumluluk almak istemem bende hep geldiği için bana normal geliyor içine sinmezse git doktoruna içini rahatlat canım kahve lekeye genelde içerdeki eski kan geliyor diyor doktorlar. Fitilde zaten renk değiştiyormuş içerde birikince dediğim gibi için rahat etsin görün doktora istersenAslında düşük tehlikesi var demedi ama ilk haftalar ağrım oluyordu regl ağrısı gibi o yüzden vermişti progestan.
Onu kullanmama rağmen böyle olunca korktum ama şansıma ne doktora ulaşabildim ne sağlık ocağındaki ebeye.
Canım beklenmeyecek bir leke değil anladığım kadarıyla. Yanı tek olmuş ve kahverengi bile değil. Zaten protestan da vermiş. Yarın da kontrolün varBana fikir verecek kimse yok mu ?
Doktora da ulaşamadım yarını bekleyeyim mi yoksa bugünden gideyim mi ?
Bende çok sabırsızım nasıl dizginliyorum kendimi bir bilsen.Ya ben dayanamadığım için 2 hafta sonra gel bi bakalım demişti bir de belki o gün yönlendirir cok emin degilim ben öyle düşündüm sadece ac falan olmam gerekirse ac olmayacagım için hafta içi yönlendirir diye detaylı konuşmadım doktorla,zaten tam teşekküllü hastane degil tıp merkezi pandemi degil gönderecegi normal büyük hastane olcak canım.Asırı sabırsızım
Ilk haftalarda regl ağrısı var diye hormon mu verdiAslında düşük tehlikesi var demedi ama ilk haftalar ağrım oluyordu regl ağrısı gibi o yüzden vermişti progestan.
Onu kullanmama rağmen böyle olunca korktum ama şansıma ne doktora ulaşabildim ne sağlık ocağındaki ebeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?