2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet cok yuksek olanlar 50 75 100 kullaniyor canim senin dgeerinde okdr yuksek degil 1 tane ic gunde bisi olmaz

Süper canim. Euthyrox25mg benimde 9 ay kulllanicaz gbi geliyor bunu duzenli olmasi.icin 2 tanidigim.9 ay kullandi cunku doktorumuz daha iyi bisi der tabi
Evet aynısını yazdı canm ama bence bu zamana kadar bakılmamasi bir ihtimal şuan doktor arayisindayim kesinlikle degistiricem doktoru

En iyisi valla doktor diye güvenme kimisi çok ilgisiz oluyor iyisi hangisiyse ona git sonuçta bu işin şakası yok bebek taşıyorsun

Evet cok yuksek olanlar 50 75 100 kullaniyor canim senin dgeerinde okdr yuksek degil 1 tane ic gunde bisi olmaz
Öyle yapıyorum canım bana 2 hafta sonra 1.5 içmeye başla dedi ben ama aynı devam edicem tek hap yeterli 1.5 içince 75.mcg oluyor o kadar yüksek bişey yok sonuçta degerimde

Bulantı dan kurtulma yolu bulan varmı hiçbir şey yapamıyorum karnım aç ama yemek yiyemiyorum Ne yapacağım bilmiyorum ilaçlarda var kullanmak da istemiyorum fazla mı daha dolar doğal yoldan

Benımkide önlem amaçlı verdi çok sık hastanelere gitmeyelim diye içini ferah tut kanama yoksa stres yapma

Kız aynı benim kafadasın ha sende ben teyzemin oğlunu bebeklikten beri büyüttüm şimdi 10 yaşında. Çocuğu gördükçe kızıyorum ne vardı len bu kadar çabuk büyüdün o da göğsümde uyur kalırdı öyle. Herkes şimdi adam muammelesi yapıyor ona ben hala tavşanım diye seviyorum. Geçen kardeşim dedi böyle tavşan mı olur be büyüdü artık kabullen diye

Kızlar bu hamilelikte ki hormonlar yüzünden 2 haftada bir agda yapmak zorunda kalan bir benmiyim ya sizde de oluyor mu böyle daha hızlı çıkıyor tüyler ve ben nefret ederim tüyden
Ben saldım ya bakmıyorım artık öyle şeylere

Benim gözümde de hiç büyümüyorlar hala küçüklügündeki gibi severim bende az dertlerini çekmedim ama beni çok severler hala geldiklerinde anne siz gibin beni burada bırakın ben kalmak istiyorum diye aglarlar annelerinden çok beni severler buarada Sen nerelisin canım merak ettim

Ben saldım ya bakmıyorım artık öyle şeylere
Ah keşke o kadarını yapabilsem bir tek tüy çıksa o alınacak huyluyum biraz midem bulanıyor kıl tüy vücudumda olunca kocam da çok çekiyor benden adama da işkence ediyorum

Ben Azeriyim canım Bakülüyüm benim teyzenin yavruları da çok sever beni. İkisini de ben büyüttüm kız benim kadar oldu artık. 16 yaşında ama olgun bir kız. Arkadaş olduk her şeyini bana anlatır inşallah yavrumla da arkadaş olabilirim canım sen nerelisin?

Ah keşke o kadarını yapabilsem bir tek tüy çıksa o alınacak huyluyum biraz midem bulanıyor kıl tüy vücudumda olunca kocam da çok çekiyor benden adama da işkence ediyorum
Yok ya burda havalar da ısınmadı ya. Evde pantalonla uzun kolluyla geziyorum. Bide benim tüyüm ince çıkınca çok da belli olmuyor o yüzden çok uğraşmıyorum. Banyoda çok kalmamayı tercih ediyorum canım.
Keşke bende senin gibi huylu olsaydım temiz olurdu en azından jenital temizliği zor yapıyorum yaa. Ben hep tüy dökücü kremle yapardım şimdi zararlı diye jiletle yapıyorum çok yoruyor beni

Ay azeriler i çok severim ya aşırı sempatik oluyorsunuz sende öylesin zaten ben aslen Sivas lıyım canım ama eşim yozgat lı şuan da yozgatta yaşıyorum valla bende çocugumu arkadaş gibi yetiştiricem bana herşeyin anlatsın benden sakınmasın çocuk aileden çekinerek yetişin e çok hata yapıyor ilerde çünkü yol göstereni olmuyor bu yüzden elimden geldigi kadar anne degil de arkadaş gibi olacağım

Ben epilasyon ile yapıyorum genetal bölgeyi öyle daha temiz oluyor jilet kalınlaştırır canım kullanma bence ben eşime tüy dökücü kullanıyorum çok komik oluyor ama adamı zorla banyoya sokuyorum o tüyler gidecek diye

Bulantı dan kurtulma yolu bulan varmı hiçbir şey yapamıyorum karnım aç ama yemek yiyemiyorum Ne yapacağım bilmiyorum ilaçlarda var kullanmak da istemiyorum fazla mı daha dolar doğal yoldan
Kacinci haftandasın. Benim bitti bulamtılarım. 10. Haftadayim

Çok sağol canım benim o senin gönlünün güzelliği
Güldür güldürde sivasla ilgili çok skeç var çok severim ben de onların sayesinde tanıdım. Bide düğün dernek filmi sanırım Sivas'taydı. Çok severim çok tatlılar
Evet ben de kocama diyorum senle oynar arkadaş gibi ama düşüncelerini sıkıntısını bana anlatsın isterim. Çocuk babasıyla öyle çok rahat konuşmamalı herşeyi heleki kız çocuğu. Ben öyle büyüdüm yani. Babasıyla ne kadar arkadaş olsa da mesafeyi de korumalı bana göre.öyle ilişkiler daha iyi oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…