2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bir şey sorucam benim sağ kasigim da hareket ettikçe ince ince bi sızı oluyo acaba normal midir ya

İshalinizi doktor da normal mi karşılıyordu 9 ay sürdü mü acaba
Evet hele son zamanlarda cok fazlaydi çünkü çocuk ayaklarıyla hep iceriyi dövüyordu :) ama hoc sormadim ki hatırlamıyorum birds erken doğdu benimki 36. Haftada geldi dayanamadı

Evet hele son zamanlarda cok fazlaydi çünkü çocuk ayaklarıyla hep iceriyi dövüyordu :) ama hoc sormadim ki hatırlamıyorum birds erken doğdu benimki 36. Haftada geldi dayanamadı
Son zamanlar oluyormuş galiba ilk aylar olması bana garip geliyor herkes kabız olurken

Ben niyeyse kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum bu ara bulantılarım, halsizligim geecti, üstelik göğüs acısı çok çok azaldı artık pek yok.istahim gayet normale döndü.agrim sizin zaten pek yoktu. Toplasan 2 defa oldu. Ayakta kalinca belim agriyor sadece .Doktoruma sordum, belirti gecmesinin tıbbi bir karşılığının olmadığını söyledi sadece elimi göbeğinin altına koydugumda bir bombe hissediyorum özellikle ayaktayken. Ordan biraz hamileymisim gibi geliyor 2 hafta sonra kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadir hepimiz için

Ya canım ben bu sabah biraz korktum resmen karnımın sol tarafında portakal büyüklüğünde bir sertlik vardı ve banada sürdü o sertlik

Canm doktorumla konuşmadım ama int baktım günde 1 fincanı geçmeden içilebilir diyor bugün içmedim mesela yarın içerim
Evet 1 fincana birşey demiyorlar benim kahve bagimlisi arkadaşım 3 iciyordu ona 1 ic defi bende cok severim ama arkadaşlar olunca :)

Gözünüz aydın kaçıncı haftada yapıldı tam olarak bende 11+2 de gidicem de 2 li yapılır ki acaba
Yapılır diye düşünüyorum ben 11+0 da gittim 12+0 cıktı ama bebegin belli bir cm e gelmesi gerekiyormuş o zaman yapılıyor sanırım 4,5 cm üzeri

Bende öyle hiçbişi hissetmiyorum bu durum beni korkutuyor işte umarım normaldir ve sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı

ben hic dokundugumda hissedemiyorum

Aynen bende öyleyim çok şükür güz3l geçiyor şimdilik o bombe bendede var dokununca anlıyorum cumaya kadat sabır umarım herşey normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…