• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba arkadaşlar bende bugun gittim koltrole 11+5 ense kalınlığına bakıldı güzel çıktı 2 li taramam yapıldı birde doktorum pat diye %90 kız dedi bizde şaşırınca erkekge benzettik deyince şaşırdı oda 😄 %70 diyeyim bir ay sonra tam belli olur dedi bizden haberler böyle 😍

Merhaba arkadaşlar bende bugun gittim koltrole 11+5 ense kalınlığına bakıldı güzel çıktı 2 li taramam yapıldı birde doktorum pat diye %90 kız dedi bizde şaşırınca erkekge benzettik deyince şaşırdı oda 😄 %70 diyeyim bir ay sonra tam belli olur dedi bizden haberler böyle 😍
ya ne güzel :)) böyle okuyunca cuma gunu için daha da heyecanlanıyorum.

Masallah bir kiz daha geliyor nasipse🥰 nereye gittin doktora canım bulabildinmi iyi bir doktor

Öyle mi bizim de bugün 1,1dedi diye hatırlıyorum kız dedi banada %70
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin bu ikinci evladinmiydi ???? Hayırlı uğurlu olsun şimdide n

Ayy sende mi öğrendin😍 ikili taramanın iyi çıkmasına çok sevindim 🤲🏻 Ultrason foton varsa paylaş canım😊

Masallah bir kiz daha geliyor nasipse🥰 nereye gittin doktora canım bulabildinmi iyi bir doktor
Aynı doktora gittim canm bu doktorda son kontrolumdu eşim son kez git dedi tayinciyiz de başka şehirde devam edicem neresi belli değil ☺️

Kızlar hayırlı geceler bişi sorucam 29 mayısta kontrol war allah nasip ederse bebek iyiyse 10 haftalık olmuş olucak acaba 2 Li test yaparlar mi

11 den once yapilmiyor diye biliyorum muhtemelen 1 2 hafta sonra tekrar çağırır
Erken canm yapılmaz
Sağolun kızlar çağırsın bende manayla tekrar görmüş olurum bari 😍 iyi olduğunu bileyim göreyim içim rahatlıyo sonra görene kadar yine tedirginlik hayırlısıyla büyüsünlerde sağ Salim alalım kucaklarımıza 🤲🏻🌸

Kızlar hepinizden tek tek alıntı yapamadım, doktora giden, güzel haberler alan anneleri kutlarım. Rabbim bize de nasip etsin inşaallah🤲 nasipse benim kontrolüm 27 mayis'ta, tam 1 hafta kaldı. Aynı gün ikili test de yapılacak randevumuzu almıştık. Doktora en son 2 hafta önce gitmiştim ben de bebeğim iyi mi diye çok merak ediyorum. Vuruldugum iğnelerin ağrısından diğer hamilelik belirtilerini nerdeyse unuttum diyebilirim. Bulantılarım epey azaldı, sadece sabahları ve karnım çok acıkırsa biraz oluyor. Mide yanması arada sırada oluyor. Kaşık agrisi veya kasıkta batmalar fazla ayakta kalırsam oluyor ,kendimi çok yormamaya çalışıyorum , yatıp uzanıyorum hemen.

Kızlar hepinizden tek tek alıntı yapamadım, doktora giden, güzel haberler alan anneleri kutlarım. Rabbim bize de nasip etsin inşaallah🤲 nasipse benim kontrolüm 27 mayis'ta, tam 1 hafta kaldı. Aynı gün ikili test de yapılacak randevumuzu almıştık. Doktora en son 2 hafta önce gitmiştim ben de bebeğim iyi mi diye çok merak ediyorum. Vuruldugum iğnelerin ağrısından diğer hamilelik belirtilerini nerdeyse unuttum diyebilirim. Bulantılarım epey azaldı, sadece sabahları ve karnım çok acıkırsa biraz oluyor. Mide yanması arada sırada oluyor. Kaşık agrisi veya kasıkta batmalar fazla ayakta kalırsam oluyor ,kendimi çok yormamaya çalışıyorum , yatıp uzanıyorum hemen.
Iyi olsunda kuzum bi sekilde bitecek 7 ay 😊

Back
X