2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim ilk çocuğum da 12.haftada dr %80 kiz demişti ki öylede oldu Allah hayırlısını versin herkesin yavrusunun iyi olmasına çok sevindim inşallah benim çocuğum da iyidir

Kizlar merhaba, bugun taramayi atlattik, cok sukur her sey yolunda ve hareket ettigini gormek ne kadar tuhafmis, duygularimi tanimlayamiyorum. Ciktigimizdan beri esimle hala gulup duruyoruz cinsiyeti soylemedi ama isin garibi heyecandan ben de sormayi unuttum herkesin iyi haberlerini gordukce daha da mutlu oldum hepiniz adina.

Ay cok güzel ya cok sevindim Judy_K geç yazınca korktum Herkes güzel haberlerle geldi.Bundan sonra firesiz gideriz inşallah
Evet çok şükür. Herkes adına çok sevindim bende yol uzun sürdü ya ondan geç yazdım. Evde girebiliyorum internete ondan

Aynı bende yaa henüz gelemedim kendimeee Allah ım bu nasıl muhteşem bi duygu

Oyy çok güzel haberler okudum burda. Tebrik ederim hepinizi kızlar muayeneniz güzel geçmiş . Benim randevuma daha var ama aldığım pozitif enerji sayesinde kendimi ve bebeğimi iyi hissediyorum

Bana doktorum folik asiti artık içme dedi ama kan sulandırıcı iğneye ve ilaca devam progestana da devam dedi canım. Bide ilaveten hemoglobin ilacı yazdı.

Oyy çok güzel haberler okudum burda. Tebrik ederim hepinizi kızlar muayeneniz güzel geçmiş . Benim randevuma daha var ama aldığım pozitif enerji sayesinde kendimi ve bebeğimi iyi hissediyorum
Hepinize pozitif enerji verdiysek ne mutlu bize

Biz Geldik her şey yolunda %80 kız dedi doktorumuz
Hepiniz adina çok çok coook mutlu oldum kızlar
Maaşallah, subhanallah

Bana doktorum folik asiti artık içme dedi ama kan sulandırıcı iğneye ve ilaca devam progestana da devam dedi canım. Bide ilaveten hemoglobin ilacı yazdı.
Ben de içmicem artık ozaman. Ben de tedbiren coraspin kullanıyordum ona devam et dedi. Bir onu bir de bulantım olursa onun ilacını içerim artık. Sağol canım

Kızlar merhaba 3 aylık olucaz bizde inşallah 1 hafta öncesine kadar göbeğim çok şişti sanki 5 aylık hamile gibi be sertti şimdi göbeğim çok küçüldü yumuşadı gerçekten çok moralim bozuldu neden böyle oldu

Bak o oturduğunda kalktığında ,yemek yediğinde ve yattiginda cok degisiyor. Akşamları çok sis sabahları inik benim de.ayaktayken çıkık yatınca içerde gibi. :) bence oyledir

Bak o oturduğunda kalktığında ,yemek yediğinde ve yattiginda cok degisiyor. Akşamları çok sis sabahları inik benim de.ayaktayken çıkık yatınca içerde gibi. :) bence oyledir
küçük ayva göbeği gibi göbeğim var aslında ama akşamları da sert ya da çok sis olmuyo artık kurup duruyprum bende acaba niye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…