Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün ki muayene den hiçbirşey anlamadım ve moralım cok bozuldu kızlarNasıll sonuçlar![]()
evet canm aklımda nasıl eklıyecegım ona bakıyorum :)
Evet çok şükür. Herkes adına çok sevindim bendeAy cok güzel ya cok sevindim![]()
Judy_K geç yazınca korktum
Herkes güzel haberlerle geldi.Bundan sonra firesiz gideriz inşallah
![]()
Diğer grup kurucularından yardım alabilirsinevet canm aklımda nasıl eklıyecegım ona bakıyorum :)
Aynı bende yaa henüz gelemedim kendimeeeKizlar merhaba, bugun taramayi atlattik, cok sukur her sey yolunda ve hareket ettigini gormek ne kadar tuhafmis, duygularimi tanimlayamiyorum. Ciktigimizdan beri esimle hala gulup duruyoruzcinsiyeti soylemedi ama isin garibi heyecandan ben de sormayi unuttum
herkesin iyi haberlerini gordukce daha da mutlu oldum hepiniz adina.
Nereye gittin kendi doktoruna mi canimbugün ki muayene den hiçbirşey anlamadım ve moralım cok bozuldu kızlar
Bana doktorum folik asiti artık içme dedi ama kan sulandırıcı iğneye ve ilaca devam progestana da devam dedi canım. Bide ilaveten hemoglobin ilacı yazdı.Selamlar kızlar ben de bugün 2li tarama için gittim. Herşey yolunda. Gelişimi haftasına uygunmuş şükür. Adete göre 3 gün öne geçmiş bi önceki kontrolde geriden geliyordu. 66 mm olmuş fındığım. 12+3 ama cinsiyet için birşey söylemedi erken dedi. Halbuki oğlumda aynı haftada görmüştü doktorumbulantımdan çok giremiyorum arada girip bakıyorum sağlıklı oldugunuzu görünce sevinip çıkıyorum
folik asit için birşey dedi mi size? Ben sordum bitirene kadar kullan dedi ama 90 Kapsüldü 30dan fazla var. Kullanmanın zararı olmaz normalde 12 haftaya kadar kullanılıyor dedi net birşey söylemedi ama yıldım artık kullanmak istemiyorum.kan sulandırıcı ve bulantı hapı da içiyorum 3 ilaç fazla geliyor bana
![]()
Hepinize pozitif enerji verdiysek ne mutlu bizeOyy çok güzel haberler okudum burda. Tebrik ederim hepinizi kızlar muayeneniz güzel geçmiş . Benim randevuma daha var ama aldığım pozitif enerji sayesinde kendimi ve bebeğimi iyi hissediyorum![]()
Biz Geldik her şey yolunda %80 kız dedi doktorumuz
Merhabalar bizde geldik 2 Li test yaptırmadım ense kalınlığı , suyu , burnu falan çok iyi şükürMaşallah çok hareketliydi minnoş ama doktor cinsiyet için erken dedi Sağlıklı olsun da artık beklicez
![]()
Selamlar kızlar ben de bugün 2li tarama için gittim. Herşey yolunda. Gelişimi haftasına uygunmuş şükür. Adete göre 3 gün öne geçmiş bi önceki kontrolde geriden geliyordu. 66 mm olmuş fındığım. 12+3 ama cinsiyet için birşey söylemedi erken dedi. Halbuki oğlumda aynı haftada görmüştü doktorumbulantımdan çok giremiyorum arada girip bakıyorum sağlıklı oldugunuzu görünce sevinip çıkıyorum
folik asit için birşey dedi mi size? Ben sordum bitirene kadar kullan dedi ama 90 Kapsüldü 30dan fazla var. Kullanmanın zararı olmaz normalde 12 haftaya kadar kullanılıyor dedi net birşey söylemedi ama yıldım artık kullanmak istemiyorum.kan sulandırıcı ve bulantı hapı da içiyorum 3 ilaç fazla geliyor bana
![]()
Biz geldik teyzeleriiimaşallah kocamaaann olmuş minnoşum
haftasıyla tam uyumlu çıktı yakaladı satla uyumu. Doktor 5 aralığa tarih verdi
minnoşum ekrana baktı bizi farketti ve el salladı bize böyle
minicik parmakları vardı
ALLAHım isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu
Ultrasonda ikili test ölçümleri yapıldı gayet iyiydi herşey yolunda dedi. Kan için gelecek hafta gidicem inşallah
Çok şükür çok mutlu oldum halen kendime gelemiyorum![]()
Hepiniz adina çok çok coook mutlu oldum kızlarKizlar merhaba, bugun taramayi atlattik, cok sukur her sey yolunda ve hareket ettigini gormek ne kadar tuhafmis, duygularimi tanimlayamiyorum. Ciktigimizdan beri esimle hala gulup duruyoruzcinsiyeti soylemedi ama isin garibi heyecandan ben de sormayi unuttum
herkesin iyi haberlerini gordukce daha da mutlu oldum hepiniz adina.
Ben de içmicem artık ozaman.Bana doktorum folik asiti artık içme dedi ama kan sulandırıcı iğneye ve ilaca devam progestana da devam dedi canım. Bide ilaveten hemoglobin ilacı yazdı.
Bak o oturduğunda kalktığında ,yemek yediğinde ve yattiginda cok degisiyor. Akşamları çok sis sabahları inik benim de.ayaktayken çıkık yatınca içerde gibi. :) bence oyledirKızlar merhaba 3 aylık olucaz bizde inşallah 1 hafta öncesine kadar göbeğim çok şişti sanki 5 aylık hamile gibi be sertti şimdi göbeğim çok küçüldü yumuşadı gerçekten çok moralim bozuldu neden böyle oldu
küçük ayva göbeği gibi göbeğim var aslında ama akşamları da sert ya da çok sis olmuyo artık kurup duruyprum bende acaba niye diyeBak o oturduğunda kalktığında ,yemek yediğinde ve yattiginda cok degisiyor. Akşamları çok sis sabahları inik benim de.ayaktayken çıkık yatınca içerde gibi. :) bence oyledir

OYLAYIN CANM EKLENDI :)Diğer grup kurucularından yardım alabilirsin![]()