• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim ilk çocuğum da 12.haftada dr %80 kiz demişti ki öylede oldu Allah hayırlısını versin herkesin yavrusunun iyi olmasına çok sevindim inşallah benim çocuğum da iyidir

Kizlar merhaba, bugun taramayi atlattik, cok sukur her sey yolunda ve hareket ettigini gormek ne kadar tuhafmis, duygularimi tanimlayamiyorum. Ciktigimizdan beri esimle hala gulup duruyoruz 😀 cinsiyeti soylemedi ama isin garibi heyecandan ben de sormayi unuttum 🙈 herkesin iyi haberlerini gordukce daha da mutlu oldum hepiniz adina.

Ay cok güzel ya cok sevindim😍 Judy_K Judy_K geç yazınca korktum 😍 Herkes güzel haberlerle geldi.Bundan sonra firesiz gideriz inşallah 😍😍
Evet çok şükür. Herkes adına çok sevindim bende 😍 yol uzun sürdü ya ondan geç yazdım. Evde girebiliyorum internete ondan 😝

Kizlar merhaba, bugun taramayi atlattik, cok sukur her sey yolunda ve hareket ettigini gormek ne kadar tuhafmis, duygularimi tanimlayamiyorum. Ciktigimizdan beri esimle hala gulup duruyoruz 😀 cinsiyeti soylemedi ama isin garibi heyecandan ben de sormayi unuttum 🙈 herkesin iyi haberlerini gordukce daha da mutlu oldum hepiniz adina.
Aynı bende yaa henüz gelemedim kendimeee 😍😍😍 Allah ım bu nasıl muhteşem bi duygu 🤗💜

Oyy çok güzel haberler okudum burda. Tebrik ederim hepinizi kızlar muayeneniz güzel geçmiş . Benim randevuma daha var ama aldığım pozitif enerji sayesinde kendimi ve bebeğimi iyi hissediyorum 😊🦋💚

Selamlar kızlar ben de bugün 2li tarama için gittim. Herşey yolunda. Gelişimi haftasına uygunmuş şükür. Adete göre 3 gün öne geçmiş bi önceki kontrolde geriden geliyordu. 66 mm olmuş fındığım. 12+3 ama cinsiyet için birşey söylemedi erken dedi. Halbuki oğlumda aynı haftada görmüştü doktorum :63: bulantımdan çok giremiyorum arada girip bakıyorum sağlıklı oldugunuzu görünce sevinip çıkıyorum :KK76: folik asit için birşey dedi mi size? Ben sordum bitirene kadar kullan dedi ama 90 Kapsüldü 30dan fazla var. Kullanmanın zararı olmaz normalde 12 haftaya kadar kullanılıyor dedi net birşey söylemedi ama yıldım artık kullanmak istemiyorum.kan sulandırıcı ve bulantı hapı da içiyorum 3 ilaç fazla geliyor bana :110:
Bana doktorum folik asiti artık içme dedi ama kan sulandırıcı iğneye ve ilaca devam progestana da devam dedi canım. Bide ilaveten hemoglobin ilacı yazdı.

Oyy çok güzel haberler okudum burda. Tebrik ederim hepinizi kızlar muayeneniz güzel geçmiş . Benim randevuma daha var ama aldığım pozitif enerji sayesinde kendimi ve bebeğimi iyi hissediyorum 😊🦋💚
Hepinize pozitif enerji verdiysek ne mutlu bize :KK36:

Biz Geldik her şey yolunda %80 kız dedi doktorumuz
Merhabalar bizde geldik 2 Li test yaptırmadım ense kalınlığı , suyu , burnu falan çok iyi şükür 🤲🏼 Maşallah çok hareketliydi minnoş ama doktor cinsiyet için erken dedi Sağlıklı olsun da artık beklicez 😍😍
Selamlar kızlar ben de bugün 2li tarama için gittim. Herşey yolunda. Gelişimi haftasına uygunmuş şükür. Adete göre 3 gün öne geçmiş bi önceki kontrolde geriden geliyordu. 66 mm olmuş fındığım. 12+3 ama cinsiyet için birşey söylemedi erken dedi. Halbuki oğlumda aynı haftada görmüştü doktorum :63: bulantımdan çok giremiyorum arada girip bakıyorum sağlıklı oldugunuzu görünce sevinip çıkıyorum :KK76: folik asit için birşey dedi mi size? Ben sordum bitirene kadar kullan dedi ama 90 Kapsüldü 30dan fazla var. Kullanmanın zararı olmaz normalde 12 haftaya kadar kullanılıyor dedi net birşey söylemedi ama yıldım artık kullanmak istemiyorum.kan sulandırıcı ve bulantı hapı da içiyorum 3 ilaç fazla geliyor bana :110:
Biz geldik teyzeleriii :KK36: maşallah kocamaaann olmuş minnoşum 🤗 haftasıyla tam uyumlu çıktı yakaladı satla uyumu. Doktor 5 aralığa tarih verdi 😍😍😍 minnoşum ekrana baktı bizi farketti ve el salladı bize böyle :KK3: minicik parmakları vardı:KK36: ALLAHım isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu 💜
Ultrasonda ikili test ölçümleri yapıldı gayet iyiydi herşey yolunda dedi. Kan için gelecek hafta gidicem inşallah 🤲
Çok şükür çok mutlu oldum halen kendime gelemiyorum :KK6:
Hepiniz adina çok çok coook mutlu oldum kızlar 🤗
Maaşallah, subhanallah💜

Bana doktorum folik asiti artık içme dedi ama kan sulandırıcı iğneye ve ilaca devam progestana da devam dedi canım. Bide ilaveten hemoglobin ilacı yazdı.
Ben de içmicem artık ozaman. :KK76: Ben de tedbiren coraspin kullanıyordum ona devam et dedi. Bir onu bir de bulantım olursa onun ilacını içerim artık. Sağol canım :KK54:

Kızlar merhaba 3 aylık olucaz bizde inşallah 1 hafta öncesine kadar göbeğim çok şişti sanki 5 aylık hamile gibi be sertti şimdi göbeğim çok küçüldü yumuşadı gerçekten çok moralim bozuldu neden böyle oldu

Kızlar merhaba 3 aylık olucaz bizde inşallah 1 hafta öncesine kadar göbeğim çok şişti sanki 5 aylık hamile gibi be sertti şimdi göbeğim çok küçüldü yumuşadı gerçekten çok moralim bozuldu neden böyle oldu
Bak o oturduğunda kalktığında ,yemek yediğinde ve yattiginda cok degisiyor. Akşamları çok sis sabahları inik benim de.ayaktayken çıkık yatınca içerde gibi. :) bence oyledir

Bak o oturduğunda kalktığında ,yemek yediğinde ve yattiginda cok degisiyor. Akşamları çok sis sabahları inik benim de.ayaktayken çıkık yatınca içerde gibi. :) bence oyledir
küçük ayva göbeği gibi göbeğim var aslında ama akşamları da sert ya da çok sis olmuyo artık kurup duruyprum bende acaba niye diye :silah:

Back
X