Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gunde en az isteyerek veya istemeyerek yarim limon yiyorum. Soda icine katiyorum salata icine katıyorum bulantim olmuyor tavsiye ederim eksi seyler bulantiyo hafifletiyo olabilir
Ben ona bagliyorum bikerr kiymali bi yemek yapayim dedim 1 gun boyunca bulantim oldu o zamandan beri agir seylerden uzak duruyorum mutlaka limon olmassa erik veya visne kompostosu tuketiyorun
Anladım ki benden bi cacık olmaz
Su içsem bulanır soğuk meyve dokunur tatlı içimi bayar kendimden soğudum şuan
Haa sanılmasın aç geziyorum, hayvan gibi de yiyorum
Ben ona bagliyorum bikerr kiymali bi yemek yapayim dedim 1 gun boyunca bulantim oldu o zamandan beri agir seylerden uzak duruyorum mutlaka limon olmassa erik veya visne kompostosu tuketiyorun
dun markete gitmistik aylik alisiwerise acliktan midem bulandi cok halsiz dustum bi an hemen markette ekmek kopardim arasina peynir koydum yedim biraz duzelir gibi oldum herkes bana bakiyo benimki geldi yanima elimde 1 ekmek diger elimde peynir adamda sasirdi artik
dun markete gitmistik aylik alisiwerise acliktan midem bulandi cok halsiz dustum bi an hemen markette ekmek kopardim arasina peynir koydum yedim biraz duzelir gibi oldum herkes bana bakiyo benimki geldi yanima elimde 1 ekmek diger elimde peynir adamda sasirdi artik