• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bişey sorucam. Ben hiç marketten hazır kıyma almam. Güvenemem. Siz alıyormusunuz? Hazır kıyma yıkanır mı?

Kızlar bişey sorucam. Ben hiç marketten hazır kıyma almam. Güvenemem. Siz alıyormusunuz? Hazır kıyma yıkanır mı?
Yok almam bildiğim kasaptan alirim oda gerçekten güvendigim tanıdık vasıtasıyla akraba VS. Tabi böyle bir şans herzaman olmuyor. Marketten asla almam.

Bugün kendimi çok halsiz hissediyorum. Bi kaç kez teli elime aldım, cvp yazmadan geri bıraktım. İftar sofrası bile duruyo hala toplayamadım. İştahım da hiç yok. İftar için basit bi şey yapsam da geri yatsam.
Aynı beni yazmışsın cnm.hiç kalkamıyorum yerimden tansiyon yerlerde midem bulanıyo :(
Allahtan oğlan anneannesinde kaldı 3 gün dinleniyorum yoksa ne mümkün yatmak

Yok almam bildiğim kasaptan alirim oda gerçekten güvendigim tanıdık vasıtasıyla akraba VS. Tabi böyle bir şans herzaman olmuyor. Marketten asla almam.
Canım ondan sormuyorum. Ya ben en çıkardım buzluktan çözülsün diye. Demin bi ses duydum makina çalışıyor. İndim aşağıya kp eti çekmiş (guya bana iş çıkmasın diye) o da temiz yapmaz hiçbir işi. Eti yıkadı mı yıkamadı mı hiç bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum ya acayip sinirlerim bozuldu. Çekmeyecektim bide ben o eti başka yemek yapacaktım. Mafoldu güzelim et. Yıkasam mı süzgeçte acaba?

Canım ondan sormuyorum. Ya ben en çıkardım buzluktan çözülsün diye. Demin bi ses duydum makina çalışıyor. İndim aşağıya kp eti çekmiş (guya bana iş çıkmasın diye) o da temiz yapmaz hiçbir işi. Eti yıkadı mı yıkamadı mı hiç bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum ya acayip sinirlerim bozuldu. Çekmeyecektim bide ben o eti başka yemek yapacaktım. Mafoldu güzelim et. Yıkasam mı süzgeçte acaba?
İçine sinmiyorsa kısaca bi sudan geçir canim için rahat etsin. Birsey olmaz.

Canlar son durumu anlatıyorum. Bi kez daha kustum mide boş. Doktorum zorlama kendini dedi. Mide spazmı için bir ilaç dedi kocam aldı hemen. Onu iç uyu dedi. Eğer çok endişelenirsen 1-2 güne kontrole gelebilirsin dedi. Bakalım yarın nasıl olucam. Basit bir kusma olsa hamilelik kusmasıdır deyip geçiştiririm. Hem kusuyorum hem midemde fena ağrı hem de karın ve bel ağrısı. İshal gibi gittim tuvalete de. Ondan korktuydum.
ilaçtan sonra azaldı mide ağrım. Şimdi uyumaya çalışıyorum inşallah geçer gider yarına.
İnşallah iyidir miniğim 🤲
geçmiş olsun canım inşaAllah düzelirsin
Sabah 10'da uyandım aslında ama yataktan çıkamıyorum. Sabahları afedersiniz mesanem aşırı dolu uyanıyorum hatta agri yaacak derecede ve gün içinde de sık gidiyorum tuvalete. Dün savah bulantım yok gibiydi ama bu sabah daha fazla var maalesef. İlacimi içip yeniden uzandım, sonra kalkıp birşeyler yedim midem bulaninca yeniden yattım. Kalkıp iş yapmam lazım ama hiç enerjim yok
Bende aynıyım canım dediğin gibi gün içinde çokta fazla tuvalete gidiyorum

Ben hep kasaptan alıyorum ayrica kıyma yıkanmaz ki. Çıplak elle dokunma, zaten pisecegi için sorun olmaz.

Mide ağrısından vahim olamaz canım. Bulantı ve baş dönmesine razıyım. Mide ağrım çok fenaydı dün. Ufaktan yine başlıyor şimdi. Bişeyler yemeyi deniycem inşallah. Pirinç lapası yapıyorum. Onu yiyip yatmayı düşünüyorum inşallah geçer
Insanın neresi ağrırsa canı orada olurmuş derdi annem o hesap bizimde 😊 sana da çok geçmiş olsun canım yat dinlen geçer inşallah

Hiç içime sinmiyor. Öyle yapıyım o zaman sağol canım..
Bide midemin ağrısından kalkıp yemek de yapamıyorum ya 😭 psikolojim bozuldu.
Bende öyleyim hicbirsey yapamıyorum evde ama bizim suan tam zor zamanlarımız vücut 3 Ay sonra alışıyor hamileliğe biraz daha dayanalim gececek inşallah canım. Bugün biraz iş yaptım enerjim bitti basim bile dönüyor düşün.. 😔

Kızlar kontrolden ciktim şükür her şey yolunda.8 haftalık tontiş. Büyümüş maşallah. Sonraki randevuyu maalesef haziran başına verdi. Dedim olamaazzz çok ....:)) dediki böyle olmalı. Gerek yok öncesine anormal bir durum olmadıkça . Napalim...kabullendjm.bu arada benim yaşım 35 üstü olduğu için ikili ve üçlü test yaptırmadan direk dna testi yapıcaz. Ben dna isteyince doktorum o zaman diğer testlere gerek kalmaz dedi. Hemfikir olduk. Bugün randevusu olanlardan da güzel haberler gelir inşallah.

Bende 36 yaşındayım acaba bende de mi öyle olacak ? Sonraki kontrolümde 9-10 haftalık olacak şu an 7+6 haftalık bebeğim, DNA testi ile ikili ve üçlü teste gerek olmuyormuymuş

Kızlar az önce başka bir konuda sebze ve meyveleri deterjanla yikayanları okudum , gerçekten şok oldum:KK57:
tamam ben de çok dikkat ediyorum, ekmeği ısıtarak yiyorum falan ama domatesi , biberi de sabunlayacak kıvama gelmedim yani.

İnşallah canım. Kendime nazar mi değdirdim nedir. Şimdi iğneyi vurdum çıkarır çıkarmaz bir damla kan çıktı hiç kanamazdı. Galiba diğerinin üstüne denk geldi. Saplarken de ağrıdı çünkü
Yok kuzum hiç öyle düşünme zaten 9 ay vurucaz sonuçta her seferinde kusursuz olmaz ki.benim de aslında pek morarmiyordu ya da kanamiyordu. Ama son yaptıklarımda kanadigini gördüm 1 2 tane.en sonuncusu da fena morarma.diyirum kanımız sulandikca artık kanamaya baslayabilir belki .ve kanayan morarabiliyor.belki denk gelmiştir o öyle.

Back
X