- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Yiyorumda ne yesem gaz yapiyo midemi bulandiriyo odaYiyebiliyorken ye. Sonra kusman falan olur yiyemezsin iştahın kapanır. Benim şu an hiç iştahım yok.
İnşallah duyarsın kalp atışını canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyorumda ne yesem gaz yapiyo midemi bulandiriyo odaYiyebiliyorken ye. Sonra kusman falan olur yiyemezsin iştahın kapanır. Benim şu an hiç iştahım yok.
İnşallah duyarsın kalp atışını canım
Haklisin canim su cok onemliymis kesenin gelisimi icin bebek icin kabizlikta cekmezsinBulantıdan su da içilmiyor valla ya Pazartesi sağlık ocağına gideceğim tahlile bakalım ne çıkacak inşallah enfeksiyon yoktur
Yok almam bildiğim kasaptan alirim oda gerçekten güvendigim tanıdık vasıtasıyla akraba VS. Tabi böyle bir şans herzaman olmuyor. Marketten asla almam.Kızlar bişey sorucam. Ben hiç marketten hazır kıyma almam. Güvenemem. Siz alıyormusunuz? Hazır kıyma yıkanır mı?
Aynı beni yazmışsın cnm.hiç kalkamıyorum yerimden tansiyon yerlerde midem bulanıyoBugün kendimi çok halsiz hissediyorum. Bi kaç kez teli elime aldım, cvp yazmadan geri bıraktım. İftar sofrası bile duruyo hala toplayamadım. İştahım da hiç yok. İftar için basit bi şey yapsam da geri yatsam.
Canım ondan sormuyorum. Ya ben en çıkardım buzluktan çözülsün diye. Demin bi ses duydum makina çalışıyor. İndim aşağıya kp eti çekmiş (guya bana iş çıkmasın diye) o da temiz yapmaz hiçbir işi. Eti yıkadı mı yıkamadı mı hiç bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum ya acayip sinirlerim bozuldu. Çekmeyecektim bide ben o eti başka yemek yapacaktım. Mafoldu güzelim et. Yıkasam mı süzgeçte acaba?Yok almam bildiğim kasaptan alirim oda gerçekten güvendigim tanıdık vasıtasıyla akraba VS. Tabi böyle bir şans herzaman olmuyor. Marketten asla almam.
İçine sinmiyorsa kısaca bi sudan geçir canim için rahat etsin. Birsey olmaz.Canım ondan sormuyorum. Ya ben en çıkardım buzluktan çözülsün diye. Demin bi ses duydum makina çalışıyor. İndim aşağıya kp eti çekmiş (guya bana iş çıkmasın diye) o da temiz yapmaz hiçbir işi. Eti yıkadı mı yıkamadı mı hiç bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum ya acayip sinirlerim bozuldu. Çekmeyecektim bide ben o eti başka yemek yapacaktım. Mafoldu güzelim et. Yıkasam mı süzgeçte acaba?
Ayda bir gitmen lazım kontrole ben öyle gideceğimDoktoruma gidemem herhlde ama saglik ocagina.gidip baktircam eger hala ayniysa doktorumu ararim artik ilaci yukseltir veya devam et der
Hiç içime sinmiyor. Öyle yapıyım o zaman sağol canım..İçine sinmiyorsa kısaca bi sudan geçir canim için rahat etsin. Birsey olmaz.
geçmiş olsun canım inşaAllah düzelirsinCanlar son durumu anlatıyorum. Bi kez daha kustum mide boş. Doktorum zorlama kendini dedi. Mide spazmı için bir ilaç dedi kocam aldı hemen. Onu iç uyu dedi. Eğer çok endişelenirsen 1-2 güne kontrole gelebilirsin dedi. Bakalım yarın nasıl olucam. Basit bir kusma olsa hamilelik kusmasıdır deyip geçiştiririm. Hem kusuyorum hem midemde fena ağrı hem de karın ve bel ağrısı. İshal gibi gittim tuvalete de. Ondan korktuydum.
ilaçtan sonra azaldı mide ağrım. Şimdi uyumaya çalışıyorum inşallah geçer gider yarına.
İnşallah iyidir miniğim![]()
Bende aynıyım canım dediğin gibi gün içinde çokta fazla tuvalete gidiyorumSabah 10'da uyandım aslında ama yataktan çıkamıyorum. Sabahları afedersiniz mesanem aşırı dolu uyanıyorum hatta agri yaacak derecede ve gün içinde de sık gidiyorum tuvalete. Dün savah bulantım yok gibiydi ama bu sabah daha fazla var maalesef. İlacimi içip yeniden uzandım, sonra kalkıp birşeyler yedim midem bulaninca yeniden yattım. Kalkıp iş yapmam lazım ama hiç enerjim yok
Ben hep kasaptan alıyorum ayrica kıyma yıkanmaz ki. Çıplak elle dokunma, zaten pisecegi için sorun olmaz.Kızlar bişey sorucam. Ben hiç marketten hazır kıyma almam. Güvenemem. Siz alıyormusunuz? Hazır kıyma yıkanır mı?
Insanın neresi ağrırsa canı orada olurmuş derdi annem o hesap bizimdeMide ağrısından vahim olamaz canım. Bulantı ve baş dönmesine razıyım. Mide ağrım çok fenaydı dün. Ufaktan yine başlıyor şimdi. Bişeyler yemeyi deniycem inşallah. Pirinç lapası yapıyorum. Onu yiyip yatmayı düşünüyorum inşallah geçer
Demekki benim bebiş arayı kapatıyor çok şükür 2 haftalık bir farkımız vardı kapanıyorBebiş 9+3 boyu 26.3 mm yazıyor canım doktora sordum normal dedi merak etme.
Bende öyleyim hicbirsey yapamıyorum evde ama bizim suan tam zor zamanlarımız vücut 3 Ay sonra alışıyor hamileliğe biraz daha dayanalim gececek inşallah canım. Bugün biraz iş yaptım enerjim bitti basim bile dönüyor düşün..Hiç içime sinmiyor. Öyle yapıyım o zaman sağol canım..
Bide midemin ağrısından kalkıp yemek de yapamıyorum yapsikolojim bozuldu.
Kızlar kontrolden ciktim şükür her şey yolunda.8 haftalık tontiş. Büyümüş maşallah. Sonraki randevuyu maalesef haziran başına verdi. Dedim olamaazzz çok ....:)) dediki böyle olmalı. Gerek yok öncesine anormal bir durum olmadıkça . Napalim...kabullendjm.bu arada benim yaşım 35 üstü olduğu için ikili ve üçlü test yaptırmadan direk dna testi yapıcaz. Ben dna isteyince doktorum o zaman diğer testlere gerek kalmaz dedi. Hemfikir olduk. Bugün randevusu olanlardan da güzel haberler gelir inşallah.
Henüz okadar kafayi yemedim çok şükürKızlar az önce başka bir konuda sebze ve meyveleri deterjanla yikayanları okudum , gerçekten şok oldum![]()
tamam ben de çok dikkat ediyorum, ekmeği ısıtarak yiyorum falan ama domatesi , biberi de sabunlayacak kıvama gelmedim yani.
Yok kuzum hiç öyle düşünme zaten 9 ay vurucaz sonuçta her seferinde kusursuz olmaz ki.benim de aslında pek morarmiyordu ya da kanamiyordu. Ama son yaptıklarımda kanadigini gördüm 1 2 tane.en sonuncusu da fena morarma.diyirum kanımız sulandikca artık kanamaya baslayabilir belki .ve kanayan morarabiliyor.belki denk gelmiştir o öyle.İnşallah canım. Kendime nazar mi değdirdim nedir. Şimdi iğneyi vurdum çıkarır çıkarmaz bir damla kan çıktı hiç kanamazdı. Galiba diğerinin üstüne denk geldi. Saplarken de ağrıdı çünkü
Çok şükür iyiyim canım geldim doktordan herşey normal gidiyor kan idrar tahlillerim de güzel cıktı rahimde ve bebekte iyiymiş içim rahatladı eve geldimDuzeldinmi canim
Gözün aydın canım, baş dönmesi için birşey dediler mi peki?Çok şükür iyiyim canım geldim doktordan herşey normal gidiyor kan idrar tahlillerim de güzel cıktı rahimde ve bebekte iyiymiş içim rahatladı eve geldim![]()