- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Insalllah canim 1 gun 1 gunumuzu tutmasada şükürki bekledigimiz hayalini kurdugumuz hamileligi yaşıyoruz nekadr sukur etsek azİnşallah ben de yarın güzel uyanırım da yaparım o yemeği yerim afiyetle.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insalllah canim 1 gun 1 gunumuzu tutmasada şükürki bekledigimiz hayalini kurdugumuz hamileligi yaşıyoruz nekadr sukur etsek azİnşallah ben de yarın güzel uyanırım da yaparım o yemeği yerim afiyetle.![]()
Ooo o konuda sanalıymışın canım bizim burada yoktur sanırım bilmiyorum ki neyse zaten unuttumCanim 31 ile yasak var bize yasak yok 12 e kdrda burda bi market açık şükür![]()
Bakarken neler neler yaptım yok kilo almıyorum canım her gece makarna yiyordum tereyağlı bi ara cicibebe muz süt üçlüsü karışımı içiyordum yok alamıyorum evlendim yine aynı.. Bazı sıkıntılardan dolayı zaten benim fazla kilo almamam gerekiyor ilerki durumlarda akciğer solunum sıkıntısı olacak bende o yüzden sağlıklı yiyecekler yiyip az kilo almak istiyorumBen kilolusundaaa yemiyosun sanıyorumye biraz canim.kendine bak doktorlar patates makarna yiyin diolar ye can boğazdan gelir
![]()
Amin canım çok aminInsalllah canim 1 gun 1 gunumuzu tutmasada şükürki bekledigimiz hayalini kurdugumuz hamileligi yaşıyoruz nekadr sukur etsek azhayirlisiyla su gunleride geçirip heyecanli yerlerine gelmeyi su besigi alicam ben odasina sunu yaptırcam demeyidee rabbim nasip etsinnn insalllaah saglicakla aldigimiz günleride goruruz insalllaaah
❤
Amin canım inşallah evinden yuvasından uzak kim varsa sağ Salim evine ailesine kavuşsun içinde bizimkilerde inşallah .Allah kavuştursun canm
Hoşgeldin canım. Ben de eskiden keyif alıyordum. Bulantı ve mide ağrılarım başladı. Özledim bende lezzetle birşeyler yemeyi.İyi geceler kızlar2 haftadır sessizce takip ediyorum topiği pek yazmaya takip etmeye mecalim yoktu, 2 gündür iyi hissediyorum kendimi. 6. Haftada başlayan mide bulantım 9+3 itibariyle azalmaya başladı çok şükür. Uzun zaman sonra ilk defa bugün çikolata yiyebildim ve zevk aldım
insan yediğinden lezzet almayı özlüyormuş cidden. İnşallah bundan sonra tamamen biter
Sizler ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor günler oruç tutan zorlanmayan var mı? ☺
Esim istemişti bi gun çıkamamıştık disariya patatesten yaptik yufkadan yaptik misirunundan yapilan vardi yani kendin yaparsan bi nebze daha iyi olur. Ben hamileligi dusundugumden bu yana domates bile almadim eve mevsimi olan seyleri yemeye calistik dikkat ettik hep ve herseyi evde yapmaya calistik. Bir tek cikolata haric... benimde acayip cikolata duskunlugum var.Kızlar cips yiyen varmı aranızda ben surekli cips yiyen biriydim ama eskisi kadar yemiyorum yinede canim.istiyor aklima geliyor agzim sulanıyor yemek.istiyorum bu akşamda kimisi zararli diyor bilemiyorum☹
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım. Ben de eskiden keyif alıyordum. Bulantı ve mide ağrılarım başladı. Özledim bende lezzetle birşeyler yemeyi.İnşallah uzun sürmez bu mide ağrısı ve kusma.
Sen oruç tutuyor musun?
Helal olsun ben oruç değilken bile ne hale geldim oruc tutduğumu düşünemiyorum bileHoşbuldum canımgeçen hafta bende şiddetli mide ağrısı ve sindirim problemi yaşadım, oruç tutuyorum ilk 5 gün adapte olana kadar zorlandım biraz ama şuan iyiyim çok şükür daha rahat tutuyorum. Şuan sadece yemek hazırlama aşaması tiksindiriyor çiğ etten falan midem kalkıyor. Şu 3 ayı bir tamamlasak rahatlayacağız hepimiz
![]()
Amin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Zorluğu az da çok da olsa hamilelik zahmetli olay, inşallah sağ salim tamamlar kavuşuruz bebişlerimizeHelal olsun ben oruç değilken bile ne hale geldim oruc tutduğumu düşünemiyorum bile
Allah kabul etsin. Fazla da zorlama kendini günah. Rabbim yardımcın olsun![]()
Kızlar benim alerjik astımim var ama ilaç kullanamiyorum malum. Boğazımda takılı bir şey var gibi sürekli öksürüyorum ,boğaz pastili kullanıyorum arada ama zararlı mı bilmiyorum,bu öksürük beni mahvediyor var mı öneriniz
Çok amin canım. İnşallah sağ salim doğum yaptım diye yazalım burayaaAmin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Zorluğu az da çok da olsa hamilelik zahmetli olay, inşallah sağ salim tamamlar kavuşuruz bebişlerimize![]()
Benim de alerjik astımım var. Hava değişikliğinden sanırım boğazındaki şey. Benim de bi ara oldu öksürünce geçti. Sende geçmeyecek gibiyse doktoruna sor. Bide ev tozluysa ondan olabilir temizlikten sonra geçer belkiKızlar benim alerjik astımim var ama ilaç kullanamiyorum malum. Boğazımda takılı bir şey var gibi sürekli öksürüyorum ,boğaz pastili kullanıyorum arada ama zararlı mı bilmiyorum,bu öksürük beni mahvediyor var mı öneriniz
Bol su içiyorum ev de temiz ama geçmiyor ,sürekli öksürunce de korkuyorum bir şey olacak diyeBenim de alerjik astımım var geniz akıntısı ve kuru öksürük krizi geliyor bazen, genelde geceleri yatarken oluyor oturur şekilde bekleyip derin nefes alıyorum. Bazen kısa sürüyor bazen uzun sürüyor geçmesi. Ben hiç bir şey kullanmadım sadece bol su içiyorum, doktora da gözükmek tehlikeli bu süreçte malum. Bir şekilde sabredeceğiz. Eğer yoğun kıvamlı balgam varsa bol su ve kuru üzüm iyi geliyor
Hep oksuruyorum,ev temiz aslında nerdeyse iki üç günde bir temizleniyor ama bu öksürük geçmek bilmiyor ,çok öksürunce de korkuyorum acaba hastaneye gitsem de buhar makinesi falan mı istesem doktordan nefes darlığı çekiyorum öyle oluncaBenim de alerjik astımım var. Hava değişikliğinden sanırım boğazındaki şey. Benim de bi ara oldu öksürünce geçti. Sende geçmeyecek gibiyse doktoruna sor. Bide ev tozluysa ondan olabilir temizlikten sonra geçer belki
Nefes egzersizleri mi yapsan acaba?Bol su içiyorum ev de temiz ama geçmiyor ,sürekli öksürunce de korkuyorum bir şey olacak diye