• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Eşin yapsın canım ben öyle yapıyordum çok zararlı uzak dur sen
Öyle Bi anlattın ki hepimizin canı cips çekti karantina dayız şimdi nerden alacağız biz 😀
Ben camasir suyunu kullanmam artik canim😂
Ay vallaaa sizin orda dami yasak var kusura bakma valla bizim burda yok heryerde oyle sanıyorum

di mi ya ne zararı olacak :))) ya gercı karnı cıkmaya baslayan var mı ben de yok hala bişi?
Karin ortalama 20. Haftada buyuyormus canım. Ama tabi bir iki hafta öncesinden de büyüyen vardir .şu an bebek minnacik🤭 benim karnım var çünkü gobegimde biraz yağ var 🙈

Canım ya. Allah yardımcımız olsun. Bu ağrıların bebeğe zararı olmaz dimi?
Canım sen dün bana cvp vermişsin ben anca gördüm kusuruma bakma. Kanama vs. Olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmiyorum. Istisnalar hariç tabi

Aldigin vitaminler ,takviyeler falan su ile bebeğe ulaşıyormuş. Doktorum 3 litre önerdi. Eğer spor yapmışsam ya da sıcaklarda 4 litre de içebilirsin dedi. Benim de midem bulanıyor o yüzden yudum yudum içiyorum.
Benim yediğim kendime kalori desene ☺️ yok keske icebilsem olmuyor tek sıkıntım bu benim genel olarak iyim su icmezsem

Canim bende matara aldirdim mataraya doldurup iciyorum hem nekdr ictiğimi bliyorum bide surekli yanimda tasiyorum icmeye calisiyorum zorla
Canm içelim de ne şekilde olursa bende kendime uygun bir yol bulmaya çalışıyorum bu ara nasıl olucak bakalım geçsin bir an önce Allah beterinden de korusun

Kızlar bu hamilelik defteri soranlar vardı. Instgramda bi yerde gördüm çok güzel tekli 65 tl. Kampanya da var şu an. Hamilelik defteri fotograf çekilmek için 1. Aydan 9. Aya kadar çekim kartları ve misafir defteri de dahil kredi kartına 90 tl idi. Paylaşmak istedim almak isteyen olursa diye

Benim çıktı canm hamile göbeği olduğu da belli ☺️ yinede yüz üstü yatıyorum canm nasıl isterse ilerde yatamiycaz sindi rahat rahat yatalım
Benimde çıktı ilkinde geç çıkmıştı ama ikinciye göbek daha çabuk çıkıyormuş.cevremdeki insanlardada hep öyle oldu. Bildiğin hamile göbegim var yani. 😂

kizlar bugun sdce kuru ogurtu var okusruk gbi basliyo sdc3 oguruyprm kusmadan. valla okadr bitkin dustum ki anltamam

Kozlar sabahtan beri bas agrisi bas donmem var olcuyum dedim yukseldigini sandim anlık yukselislerim oluyo meger dusmus 9 5 yerimden hic kalkamadim hafta hafta zorlanacagimi yeni anliyorum sanirim😑 doktor bana sola yatmami onerdi kan akisi öyle saglaniyomus bebek daha iyi besleniyomus. Suan mide bulantim yok hazimsizlik oluyo suda icebiliyorum elimden geldigince

Kızlar zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz? Ben Survivor izliyorum.:işsiz:
Eşim esnek çalışmada o yokken biraz sıkıcı ama evdeyken vakit geçiyor bişiler buluyoruz çok tv ye bağlı değiliz bişi yok zaten boş🤦‍♀️ evde kal diyolar adam akıllı bişi yok

İnşallah bunlar geçici durumlar canım. Çok şükür ki yanında sana destek olan eşin ve kayınvaliden varmış. Ben de bu aralar Tv'de duygusal olan reklamlarda ağlıyorum dayanamıyorum. 😢
Ay o ağlamalar bendede var buara herşeye ağlıyorum iyice tavan yaptı hormonlarım

Yarinda kontrolum var uygulamalarda bebegin kalp atisini duyscagim söyleniyo insallah duuyarim biraz olsun icim rahat eder doktorumuda degistim bakalim neler bekliyo beni 😊

Tarihlerimiz yakın bizim canım haber ver inşallah duyarsın, ben de sonraki hafta gideym diyorum inşallah ben de duyarım 🤲

Sabahları ben de idrara aşırı sıkışmış uyanıyorum ya,gece kalkmiyorum hiç ama sabah wcde resmen mesanem agriyor aşırı doluluktan. İdrar yolu enfeksiyonu vardır diye korkuyorum açıkçası randevum Çarşamba günü o zamana kadar beklesem sorun olur mu bilmiyorum.
Sabahları normaldir endişelenme yanma varmi

Tarihlerimiz yakın bizim canım haber ver inşallah duyarsın, ben de sonraki hafta gideym diyorum inşallah ben de duyarım 🤲
Insallah canim digeri yarin cagirmisti o yuzden direk aldim bebek olusmusmu diye bakilacak 😊 sende durumlar nasııl

Back
X