• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bende Aralık ayı annesiyim. Arkadaşa mesaj attım beni listeye ekle diye.
Birşey sormak istiyorum size.
Belki bilgisi olan vardır.
Benim canım hep acı ve ekşi şeyler istiyor.
Normalde acıyı çok severim ve çok yiyordum.
Ama hamile olduğum için bana diyorlar ekşi acı yeme.
Sizce bir zararı varmı.
Hamile olup yiyen oldumu hiç
Birde ben oruç tutuyorum siz ne durumdasınız
Hayırlı olsun canım. Seni dua grubundan biliyorum çok sevindim hamile olmana. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ekşi yemende Bi sıkıntı yok hamilelikte bazıları ekşiye düşüyor. Acı da mideni rahatsız etmiyorsa Bi sorun olmaz bence.
Bende tutuyorum şu an iyiyim sadece halsizlik oluyor biraz bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak

Kızlar ben bugün çok halsizdim yediklerimi sayayım sabah 1 tost ekmeği ile tost 1 salatalık yedim pekmezli yoğurt yedim yayla çorbası içtim çıkardım akşam şimdi de salata ve ekmek yedim biraz . 3 kere çıkardım bugün bir sabah aç karnına çorbadan sonra birde az meyve yemiştim onlar gitti . Şimdi size sorum şu yediklerim az mı ya da hangi aşamada serum bağlanıyor doktor bşe yiyemezsen gel serum bağlayım demişti ben hangi aşamada gideceğim şimdi bugün çok çok halsizim hiç 3 kere çıkarmamıştım su da içemiyorum zaten

Hayırlı olsun canım. Seni dua grubundan biliyorum çok sevindim hamile olmana. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ekşi yemende Bi sıkıntı yok hamilelikte bazıları ekşiye düşüyor. Acı da mideni rahatsız etmiyorsa Bi sorun olmaz bence.
Bende tutuyorum şu an iyiyim sadece halsizlik oluyor biraz bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak
Canım listeye baktım seni gördüm. Amin Amin Allah razı olsun.
Çok Sağol.
O halde yiyebilirim :dua:

Kızlar bende Aralık ayı annesiyim. Arkadaşa mesaj attım beni listeye ekle diye.
Birşey sormak istiyorum size.
Belki bilgisi olan vardır.
Benim canım hep acı ve ekşi şeyler istiyor.
Normalde acıyı çok severim ve çok yiyordum.
Ama hamile olduğum için bana diyorlar ekşi acı yeme.
Sizce bir zararı varmı.
Hamile olup yiyen oldumu hiç
Birde ben oruç tutuyorum siz ne durumdasınız
Eger mideni bagirsaklarini rahatsız etmiyorsa eksi acı ye bir şey olacağını düşünmüyorum. Her gün turşu yerim mesela ben. Kırmızı pul biber de yemeklerimde olur. Ama oruç, o kadar saat ac kalmayı önermem

Kızlar ben bugün çok halsizdim yediklerimi sayayım sabah 1 tost ekmeği ile tost 1 salatalık yedim pekmezli yoğurt yedim yayla çorbası içtim çıkardım akşam şimdi de salata ve ekmek yedim biraz . 3 kere çıkardım bugün bir sabah aç karnına çorbadan sonra birde az meyve yemiştim onlar gitti . Şimdi size sorum şu yediklerim az mı ya da hangi aşamada serum bağlanıyor doktor bşe yiyemezsen gel serum bağlayım demişti ben hangi aşamada gideceğim şimdi bugün çok çok halsizim hiç 3 kere çıkarmamıştım su da içemiyorum zaten
allah kolaylik wersin canim ya isin cok zor benim ablam gunde 10 kereden fazla kusardi o sekilde serum takilmisti bende tık yok ac kalinca bulanti oluyo sadece umarim duzelirsin 😪

allah kolaylik wersin canim ya isin cok zor benim ablam gunde 10 kereden fazla kusardi o sekilde serum takilmisti bende tık yok ac kalinca bulanti oluyo sadece umarim duzelirsin 😪
Ya onlardan zorki Allah başka dert vermesin tabi de halim mecalim hiç kalmadı yemin ederim yani yediklerim hep gidiyor genel olarak da böyle besleniyorum

Ya onlardan zorki Allah başka dert vermesin tabi de halim mecalim hiç kalmadı yemin ederim yani yediklerim hep gidiyor genel olarak da böyle besleniyorum
3 aydan sonra rahatliyo diyolar bulantilar icin ama bileemedim seni korkutmai istemem tabi insandan insana degisiyo bu durum ablam dogurana kadar kusmustu 5 cocuk anasi hala50 kilo genc kiz gibi dumduz karni war🤔

3 aydan sonra rahatliyo diyolar bulantilar icin ama bileemedim seni korkutmai istemem tabi insandan insana degisiyo bu durum ablam dogurana kadar kusmustu 5 cocuk anasi hala50 kilo genc kiz gibi dumduz karni war🤔
İnşallah o kadar sürmez tek umudum o . Dün aslında baya iyiydim bir günüm bir günümü tutmuyor. Doktor ikiz gebeliklerde bulantı şiddetli olur dedi ama bünye meselsi sanırım

Anladım canım ben de göğüs için korkuyorum emzirirken yara oluyormuş ya . Göğslerim çok hassastır benim yani kendim bile dokunurken huylanırım 🤪🤦‍♀️ Bakalım emzirirken nasıl olacak
O yarayı hiç sorma çok çektim. Benim kendi büyük, ucu minik 🙈 kuzum tutup da emmeye çalıştıkça yara olmuştu. Ne denediysem çare olmamıştı. Onun için son ay göğüs uçlarına krem sürmüştü bazıları galiba ama tam hatırlamıyorum
Bende öyleyim tatlı yiyince midem bulaniyor onı farkettim ekşi çok yitince kızmı oluyordu erkekmi🤭
Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı, ye ekşiyi doğur Ayşe’yi derler 😀 benim ilkinde tutmadı ama bu 😉

İnşallah o kadar sürmez tek umudum o . Dün aslında baya iyiydim bir günüm bir günümü tutmuyor. Doktor ikiz gebeliklerde bulantı şiddetli olur dedi ama bünye meselsi sanırım
oyyy masallah subhanallah ikiz oldugunu yeni ogrendim e normaldir tabi ama bide şu yandan bak bulantilarin yawrumlarinin saglikli oldugunu gosterir

Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı, ye ekşiyi doğur Ayşe’yi derler 😀 benim ilkinde tutmadı ama bu 😉
[/QUOTE]
Ya hangisini çok fazla tükettiniz

oyyy masallah subhanallah ikiz oldugunu yeni ogrendim e normaldir tabi ama bide şu yandan bak bulantilarin yawrumlarinin saglikli oldugunu gosterir
Evet canım ikiz . Sağlıklı ilerler inşallah şu bulantılar bitse en azından boğazıma bakacağım ama yok su da içemiyorum ona çok üzülüyorum

Back
X