• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hoşgeldin canım aramıza :KK24:bende tatlıdan çok tuzlu ve ekşi şeyleri yiyebiliyorum ama fazla baharatlı şeylerden uzak durmak lazım. Zaten mide hassaslaştığı için yediğinde rahatsızlık hissedersin. Ekşi elma erik gibi meyveler hem ekşi hem rahatlatıyor bol bol yiyebilirsin. Ev yapımı turşu ve yoğurtta çok faydalı. Orucu da rahat tutabilmek için hafif şeyler yemek lazım. Bende bu şekilde tutabiliyorum ancak
Canım bende birde kabızlık var çok ciddi canım yanıyor.
Sizde varmı böyle bir durum :hasta:

Canım bende birde kabızlık var çok ciddi canım yanıyor.
Sizde varmı böyle bir durum :hasta:
Kayısılı meyve suyu falan iç canım ben duphaloc ilaç yazdırdım bir kere içtim kanama olunca içmedim şimdi meyve suyu içiyorum düzenli oluyor ya da kayısı ye

Benim midem bulanmıyor cok sukur de asiri yaniyor arkadaslar

Ya bend3 buz tutuyorum inanin diz kapagima kadar pofidik yumus coraplar varya onlari giyip battaniye ortunuyorum uzerime ama banamisin demiyo ellerimi de eşim isitiyo bazen buz kesiliyorum. Bizim buralarda havalar isinmaya da basladi ege deyiz yani dusunun kombiyi acmak istiyorum o derece
Ben de üşüyorum canım bu bile hamileler yanar tezini çürütüyor gerçekten herkesin hamileliği farklı geçiyor 💕

Yemek yapayim dedim tam ocaga koydum elim ayagim titremeye başladı bayilcsm sandim nedennbyle olduki
Bende sürekli oluyor canım dizlerim tutmuyor resmen bayılacak gibi oluyorum hep yatıyorum 😔 yarın özele randevum var bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili için eşim olmasa kesin bayılır düşerdim inan ki sürekli bir halsizlik Allahım hepimize yardım etsin

Bende sürekli oluyor canım dizlerim tutmuyor resmen bayılacak gibi oluyorum hep yatıyorum 😔 yarın özele randevum var bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili için eşim olmasa kesin bayılır düşerdim inan ki sürekli bir halsizlik Allahım hepimize yardım etsin
Bende bende ama bende bianda bi gelio yigilcam sanıyorum yere yemek yedim iyi geldi 😍

Amin canım

Bende aynıyım çok fenayım hemde karnim agriyor artık napicam bilmiyorum
Canim sicak suya iki kasik bal karistirin iki uc damlada limon ben öyle cok rahatliyorum. Eger ishal olursanizda bunu soguk suyla yapiyosunuz direk etki ediyo gaz problemlerinide cozuyo elinizse varsa direk deneyin derim

Arkadaşlık kabızlık beni çok zorluyor ne yapmam lazım
Canim sicak suya iki kasik bal karistirin iki uc damlada limon ben öyle cok rahatliyorum. Eger ishal olursanizda bunu soguk suyla yapiyosunuz direk etki ediyo gaz problemlerinide cozuyo elinizse varsa direk deneyin derim

Hemen denicem canim sagol ❤️ gaz sorunum hep var çok sancı yapıyor bana hamilelikten öncede olurdu zaten berbat birsey

Back
X