- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
1 cide bilmeyerek gidiyosun yaşayıp geri donuyosunAa neden öle diyolar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 cide bilmeyerek gidiyosun yaşayıp geri donuyosunAa neden öle diyolar canım
Canım bende birde kabızlık var çok ciddi canım yanıyor.Hoşgeldin canım aramızabende tatlıdan çok tuzlu ve ekşi şeyleri yiyebiliyorum ama fazla baharatlı şeylerden uzak durmak lazım. Zaten mide hassaslaştığı için yediğinde rahatsızlık hissedersin. Ekşi elma erik gibi meyveler hem ekşi hem rahatlatıyor bol bol yiyebilirsin. Ev yapımı turşu ve yoğurtta çok faydalı. Orucu da rahat tutabilmek için hafif şeyler yemek lazım. Bende bu şekilde tutabiliyorum ancak

Allaaaah kabizlik hamilelikte zor derler canim bagsur falan cikmasin aman diyimArkadaşlık kabızlık beni çok zorluyor ne yapmam lazım
Az ve sık sık yemek önemli diyorlar.bi de öyle dene istersen canımHayir canim değilim 11 bucukda kahvaltiyaptim acliksn falanmi acaba bilemiorumm
Valla yemek yap et derken isde bi halsizlik cokuyor deneycem bunuAz ve sık sık yemek önemli diyorlar.bi de öyle dene istersen canım
Kayısılı meyve suyu falan iç canım ben duphaloc ilaç yazdırdım bir kere içtim kanama olunca içmedim şimdi meyve suyu içiyorum düzenli oluyor ya da kayısı yeCanım bende birde kabızlık var çok ciddi canım yanıyor.
Sizde varmı böyle bir durum![]()
Ben de üşüyorum canım bu bile hamileler yanar tezini çürütüyor gerçekten herkesin hamileliği farklı geçiyorBenim midem bulanmıyor cok sukur de asiri yaniyor arkadaslar
Ya bend3 buz tutuyorum inanin diz kapagima kadar pofidik yumus coraplar varya onlari giyip battaniye ortunuyorum uzerime ama banamisin demiyo ellerimi de eşim isitiyo bazen buz kesiliyorum. Bizim buralarda havalar isinmaya da basladi ege deyiz yani dusunun kombiyi acmak istiyorum o derece
Dr unu ara canım sana ilaç verebilir kayısı hoşafı felan yeArkadaşlık kabızlık beni çok zorluyor ne yapmam lazım
Yaaa9 10 haftalik gebis olanlar bebeklerimiz hareket etmeye baslamslar doktor soyledi bilginizeama bizler hissetmiyormusuz
Tamam teşekkür ederim bilgi için.Evet canım Beştepe ek binası diye geçiyor. Hacettepe hastanesinde bakıyor
Bende aynıyım çok fenayım hemde karnim agriyor artık napicam bilmiyorumCanım bende birde kabızlık var çok ciddi canım yanıyor.
Sizde varmı böyle bir durum![]()
Ya ben sabah hafif bir seyirme hissettim ama emin değilim9 10 haftalik gebis olanlar bebeklerimiz hareket etmeye baslamslar doktor soyledi bilginizeama bizler hissetmiyormusuz
Maalesef bende 2 3 güne bir çıkabiliyorum ve aşırı ağrı yapıyor karnımda doktora girince söyleyeceğimArkadaşlık kabızlık beni çok zorluyor ne yapmam lazım
Bende sürekli oluyor canım dizlerim tutmuyor resmen bayılacak gibi oluyorum hep yatıyorumYemek yapayim dedim tam ocaga koydum elim ayagim titremeye başladı bayilcsm sandim nedennbyle olduki
Bende bende ama bende bianda bi gelio yigilcam sanıyorum yere yemek yedim iyi geldiBende sürekli oluyor canım dizlerim tutmuyor resmen bayılacak gibi oluyorum hep yatıyorumyarın özele randevum var bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili için eşim olmasa kesin bayılır düşerdim inan ki sürekli bir halsizlik Allahım hepimize yardım etsin
Amin canımBende sürekli oluyor canım dizlerim tutmuyor resmen bayılacak gibi oluyorum hep yatıyorumyarın özele randevum var bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili için eşim olmasa kesin bayılır düşerdim inan ki sürekli bir halsizlik Allahım hepimize yardım etsin
Canim sicak suya iki kasik bal karistirin iki uc damlada limon ben öyle cok rahatliyorum. Eger ishal olursanizda bunu soguk suyla yapiyosunuz direk etki ediyo gaz problemlerinide cozuyo elinizse varsa direk deneyin derimBende aynıyım çok fenayım hemde karnim agriyor artık napicam bilmiyorum
Canim sicak suya iki kasik bal karistirin iki uc damlada limon ben öyle cok rahatliyorum. Eger ishal olursanizda bunu soguk suyla yapiyosunuz direk etki ediyo gaz problemlerinide cozuyo elinizse varsa direk deneyin derimArkadaşlık kabızlık beni çok zorluyor ne yapmam lazım
Hemen denicem canim sagolCanim sicak suya iki kasik bal karistirin iki uc damlada limon ben öyle cok rahatliyorum. Eger ishal olursanizda bunu soguk suyla yapiyosunuz direk etki ediyo gaz problemlerinide cozuyo elinizse varsa direk deneyin derim