• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar merhaba, inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucagimiza alırız zamanı gelince. Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu henüz 6 haftalık, 8 yıllık evliyiz çok şükür Rabbim nasip etti. Bi başarısız tüp bebek denemem var ve 2 kere tiroidit geçirdim. Kanımda bir gende de mutasyon var.

Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim. Inşallah Allah yardımcımız olsun.

Canim sicak suya iki kasik bal karistirin iki uc damlada limon ben öyle cok rahatliyorum. Eger ishal olursanizda bunu soguk suyla yapiyosunuz direk etki ediyo gaz problemlerinide cozuyo elinizse varsa direk deneyin derim

Bende ikincisinden şikayetçiyim tavsiyeni uygulayacagim bi canım çok sağol

Herkese merhaba hamişler,
araniza yeni katıldım. İstanbuldayım ve 32 yaşındayım. 1 kızım var 4 yaşında mucizem. 24 haftalık doğdu 2016 da ağustos annelerindeydim, malesef nisan da doğurdum. Kızım şimdi çok şükür çok iyi :nazar: uzun zorlu bir süreç geçirdik Allah kimseye yaşatmasın.
Şimdi 2 gebeliğim :anneadayı: İlk doğum ve yaşadıklarıma bağlı stres ve kaygılarım var elbette. Ama düşünmemeye çalışıyorum. İlk hamileliğime göre farklı şeyler yaşıyorum. Kızımda çok enerjiktim şimdi tam tersi ve o bulantılar:sus: ne zormuşş gerçekten. ve sürekli uyku halim var :uykucu:Kalp atışalrını geçen hafta duyduk şükür. 20gün sonra gel dedi bana doktorum. Malum meseleden dolayı doktorlar çok sık çağırmıyor.
Burada birbirimize arkadaş ve yoldaş olacağımıza eminim.
İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirelim ve sağlıcakla VAKTİYLE kavuşalım miniklerimize:anne:

Hoşgeldin aranıza canım 😘

Bende üşüyorum battaniye üstüne yorgan örtüyorum kışlık yelekle geziyorum daha hamileliğimi öğrenmeden başladı doktora sordum troidi olan normalde üşür hamilelikte daha çok üşür dedi

Bende bacaklardan çok üşüyorum üç çorap giyip koltukta battaniye ile uzaniyorum tiroid cikmadi bende ama simdiye kadar 🤔

Arkadaşlar merhaba, inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucagimiza alırız zamanı gelince. Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu henüz 6 haftalık, 8 yıllık evliyiz çok şükür Rabbim nasip etti. Bi başarısız tüp bebek denemem var ve 2 kere tiroidit geçirdim. Kanımda bir gende de mutasyon var.

Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim. Inşallah Allah yardımcımız olsun.
Rabbim sağlıklı bir şekilde evladını sana bağışlasın.
Maşaallah Allaha çok şükür et.
8 yıldan sonra Allah kabul etmiş muradını

hosgeldin canim rabbim saglikla sag salim kucagimiza almayi kokusunu icimize cekmeyi nasip etsin insallah iyiki geldin 😍

hepsine toplu cevap vereyim😊 bi sonraki gidisim 2 hafta sonra. midem hala rahat degil rahatlgm 1 2 gun surdu suan yine surunuyorm😂 boyutu 3 cm olms bebegn ve evet kolu bacagi kipirdiyor kizlar😍
ya cok guzel ya cok sewindim senin adina kuzum benim bende carsamba gunu gidicem bakalim rutin kan testlerin hic birinu henuz yaptirmadim onlari yaptircam nasipse

Merhaba hamileliginiz hayırlı olsun, bende yeni öğrendim hamile oldugumu 😇 daha önce de 2 kere tiroidit geçirmiştim şimdi normal görünüyor. Tsh değerleri de çok önemli. Sizde hiper mi Var hipo mu?
Benim hashimato tiroidi yani çılgın tiroid deniyormuş önce hiperdi canım sonra hipoya döndü şu an yine hiper olmuş durumda

Tiroidit geçmeyen bir şey benim yıllardır var kronik tiroidit diye hap kullanıyorsanız hiçbir sıkıntınız olmaz Allah’ın izniyle

Bugün dahiliye doktoruna gittim 7+5 günlük hamileyim yüksek tansiyon var doktor kan tahlili istedi tüm tahlillerim normal sadece guatır çıkmış ve ilaç yazdı bu zamana kadar kullnmadım internette zeka geriliği olur diyor ilaç içilmezse çok mu geç kaldım sizce o kadar çok yüksek değil değerim ilk hafta yarım sonraki hafta bütün olarak içicem bu şekilde başına gelen var mı
Endişelenme canım ilacı kullanmaya başlayınca düşecektir. Ben de kullanıyorum tiroid ilaci

Bugün öğleden sonra internette bir habere rastladım ve o andan beri aglamami durduramadim saatlerce. çok kotu oldum, darmadağın oldum. Eşim gelene kadar hep ağladım, bir ara uyumuşum rüyamda bile sıçrayıp kalp çarpıntısı yaşadım . Eşim gelince biraz sakinleştim, şimdi daha iyiyim ama yine de aklımdan atamıyorum.

Rabbim sağlıklı bir şekilde evladını sana bağışlasın.
Maşaallah Allaha çok şükür et.
8 yıldan sonra Allah kabul etmiş muradını

Gerçekten öyle mucize oldu bizim için. Allah hepimize bagislasin yavrularımızı. Amin çok teşekkür ederim.

Bende ikincisinden şikayetçiyim tavsiyeni uygulayacagim bi canım çok sağol

Hoşgeldin aranıza canım 😘

Bende bacaklardan çok üşüyorum üç çorap giyip koltukta battaniye ile uzaniyorum tiroid cikmadi bende ama simdiye kadar 🤔

Çok teşekkür ederim 🥰😍

Benim hashimato tiroidi yani çılgın tiroid deniyormuş önce hiperdi canım sonra hipoya döndü şu an yine hiper olmuş durumda

Bende 2 kere tiroidit geçirdim canım bezlerim ıltihaplandi bazen çok çalıştı bazen hiç çalışmadı. Çok dikkat etmek lazım hamilelikte sakin ihmal etme ilaç verdiyse doktor. Bende endokrin doktoruma gorunecem yarın.

Bugün dahiliye doktoruna gittim 7+5 günlük hamileyim yüksek tansiyon var doktor kan tahlili istedi tüm tahlillerim normal sadece guatır çıkmış ve ilaç yazdı bu zamana kadar kullnmadım internette zeka geriliği olur diyor ilaç içilmezse çok mu geç kaldım sizce o kadar çok yüksek değil değerim ilk hafta yarım sonraki hafta bütün olarak içicem bu şekilde başına gelen var mı
Arkadaşım kullandı maşallah 2 kızıda zehir gibi 😊

yok arkadas yok suan calisiyorum gececiyim is pantolonum olmuyo paket lastigi taktim dugme kismina yok bi zaman sonra kasiklarim agriyo defacto lc waikiki falan acikmi bakamiyorum da haberiniz warmi hamile pantolonu alcam artik 🙈

Bugün öğleden sonra internette bir habere rastladım ve o andan beri aglamami durduramadim saatlerce. çok kotu oldum, darmadağın oldum. Eşim gelene kadar hep ağladım, bir ara uyumuşum rüyamda bile sıçrayıp kalp çarpıntısı yaşadım . Eşim gelince biraz sakinleştim, şimdi daha iyiyim ama yine de aklımdan atamıyorum.
Ne haberı kuzum senı bukadar üzen

Back
X