- 19 Ocak 2020
- 1.511
- 1.911
- 133
- 41
Bulantim için mı serum yiyorsunGunaydn kizlar ben bebisimi gördüm büyümüş hareket ediyordu kuzum hersey yolunda görünüyordu doktor serum verdi bana şimdi acilde kahvaltı olarak serum yiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantim için mı serum yiyorsunGunaydn kizlar ben bebisimi gördüm büyümüş hareket ediyordu kuzum hersey yolunda görünüyordu doktor serum verdi bana şimdi acilde kahvaltı olarak serum yiyorum![]()
Hamilelikte bi sakıncası yokmuş değil mi canım ben de aynı durumdayımbende senin durumundydim bol su bile ise yaramiyodu doktiruma soledim duphalac diye bi surup wermisti cok iyi gelmisti
Günaydın canim, maaşallahGunaydn kizlar ben bebisimi gördüm büyümüş hareket ediyordu kuzum hersey yolunda görünüyordu doktor serum verdi bana şimdi acilde kahvaltı olarak serum yiyorum![]()
9+4 hesaplandı canim. Evet fazla kusmaktan su hiç icemiyorum bide. Amiin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnoslarimizaKaç haftalık oldunuz?Maşallah büyüsün büyüsün
inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Niye serum verdiler? Kusmadan dolayı mu?
Hem o hem vitaminBulantim için mı serum yiyorsun
Maşallah canım9+4 hesaplandı canim. Evet fazla kusmaktan su hiç icemiyorum bide. Amiin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnoslarimiza![]()
Insallah canim her gun bir umutla basliyorum..sonu ayni oluyor tum gun mide bulantisi hayattan zevk alamiyorumBüyükler, bebek canlanmaya yani hareket etmeye başladıkça bulantılar da azalmaya başlar derler bizde. Doğru çıkar inşallah![]()
Maşallah canıminşallah ben de görürüm ya çok merak ediyorum nasıl acaba diye ❤
Kızımda ben de çok kötüydüm cnm seni çok iyi anlıyorum ama bunda o kadar kötü değilim çok şükür. Sürekli az az bulanıyo ama kızımda yaşadıklarımdan sonra bunlar vız geliyo. İnşallah senin de azalmaya başlar artık.Insallah canim her gun bir umutla basliyorum..sonu ayni oluyor tum gun mide bulantisi hayattan zevk alamiyorum
Rabbim hastaladiniza sifa versin canimKızlar sizi merakta bıraktığım için kusuruma bakmayin. Gerçekten bugün ben dağildim, belki de duygu patlaması o habere denk geldi bilemiyorum çok etkilendim. Sizi daha fazla meraklandirmayayim ama çok detay da vermeyecegim. Özetle bir hayvancağıza yapılan eziyet videosuna denk geldim Instagram'da sonra da haberlerde denk geldim.
Nerdeyse 2 ay oldu evden çıkmıyorum hastane, doktor haricinde. Evde yalnızım akşama kadar. Hamilelik sebebiyle hormonlar da malum, tedirginlikler de var. Bu süreçte bazı yakınlarımızın Corona teşhisi haberini aldık vs. Bir de dedem 1 haftadır yoğun bakımda, covid değil, artık yaşlılık sebebiyle organ yetmezligi yaşıyor ona da üzülüyorum. Yani dediğim gibi galiba aşırı duygu yoğunluğu yaşadım.
Benim randevum 22sinde yaa. ÇatlıyorumAy bende cok merak ediyorum insallah bize de güzel haberler almak nasip olur. Daha tam tamina iki hafta 5,5 saat var önümde![]()
Haziranin 3 u gelirmiBenim randevum 22sinde yaa. Çatlıyorum![]()
Vala aynen 21 daha cok varBenim randevum 22sinde yaa. Çatlıyorum![]()
Bende bu perşembe ya da cuma gideceğim bakalım ne diyecek 10 haftalık olduk artık İnş sağlıklıdır minnoşHaziranin 3 u gelirmi![]()
Benim randevu da 20 sinde 20 nisan da gitmiştim en son bende çatlamaya az kaldı![]()
Insalllaaah canimmmmBende bu perşembe ya da cuma gideceğim bakalım ne diyecek 10 haftalık olduk artık İnş sağlıklıdır minnoş