- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devamı gelirse git bence çok ufak bir şey rahat ol bebişe bir şey olmamıştırKızlar bugün kalktıgımda bir mercimek tanesinin yarısı kadar bir nokta boyutunda bir kahverengilik gelmiş peçeteye akıntım oldugu için peçete koyuyorum yoksa günde 4-5 kere iç çamaşırı degiştirmem gerekecek,yani iç çamaşırıma gelse farkedemezdim.Tedirgin oldum,eşim çok abartıyorsun diyor,cumartesi gitmiştik daha hastaneye.Şimdi gitmeyecegimde benzer durum yaşayan oldu mu?
Sağol cnm denicem berbat durumdayımCanim doktor bana bulanti icin zencefilli sekerlemeden sakizdan onerdi dene istersen ben suan naneli sekerlerle idare ediyorum birde cok ac kalma o zaman mide bulantin cok olur galeta filan tuketiyorum eger bunlarida yiyemiyosan misir gevrekleri var meyveli cikolata parcacikli sutle onu deneyebilirsin hem vitaminlide ablam uc ay onlarla beslendi cok bulantisi vardi belki sanada iyi gelebilir
İnşallah inşaallah canım yaaa.Canım bağırsağın kuruyor oruçtan kaynaklı da olabilir. Ben hamile değilken bile oruçken fena kabız olurdum. Evet sahurda içebilirsin. Doktorum dediydi bana merak etme. Yani yararı olacaktır. Bide miğden kaldırıyorsa sabah 1kaşık zeytinyağı iç.
İlaç var bunun için ama doktor tasvip etmiyor. Çünkü bağırsak ilaca alışıyor sonra ilaç olmadan yapamıyorsun tuvaletini. O yüzden doğal yollardan yapmak gerek.
Allah yardımcın olsun canım. Bi iki güne etkisi olacaktır. Durumdan beni de haberdar edersin ❤
Bende dün gittim hastaneye 8+0 olmuş kalp atışını Dinledik hareketlerine baktık herşey normaldi. Ama doktorum biraz temkinli davranmaya çalışıyor sanırım yani bi sorun var mi diyorum yok diyo. Ama işte 12. Haftaya kadar herşey olabilir kalbi de durabilir başka birşeyde olabilir dikkat et kendine fln diyo. İster istemez moralim bozuldu. Dün işte bulantıların falan kesilirse veya kanama olursa gel o zaman bişey olmuş denektir diyo. Bende hamileliğin başından beri aşırı yaşamadım öyle bulantı falan hele hiç kusmadım çok kötü değilim ama hafif mide yanması ve çok yiyemem yaşıyordum. Dün öyle dedikten sonra acaba geçti mi şu an iyi miyim hissetmiyo muyum yanmayı diye evhamlanmaya başladımgece kalmadan önce de gitmiştim aslında çok sıcak bi adam ama heveslendirmemekte mi çalışıyor anlamadım kuzular
Teşekkür ederim bende öyle yapmaya takmamaya çalışıyorum Allah hepimize sağlıcakla bebişlermizi kucağımıza almayı nasip etsinSeni cok iyi anliyorum canim benim yakin arkdasima da öyle demisti doktoru. O da mide bulantisi vs. öyle fazla yasamadi. 12. haftaya kadar tedirgindi hepama simdi nurtopu gibi bir tatli mi tatli kizi var. Bana Pozitif ol karnini sev aklini fazla takma dedi tavsiye olarak
Ya kuzum sen daha yeni gittin ya ondan. Bizden sonraydı senin randevun. Benim ramdevudan tam 2 hafta geçtiHaziranin 3 u gelirmi![]()
Benim de midem bulanmaya basladi agzimin hic tadi yok sabah hic bisey yiyemedim daha yeni yayla corbasi ictim iyi geldi naneli belki sana dac iyi gelirSağol cnm denicem berbat durumdayım
Soguk sut deneyebilirsin yudum yudum onun disinda ben naneli sekerle idare ediyorum. Doktor gavisconun bi yan etkisi olmadigini söyledi ama ben henuz daha icmedim dogal yollarla cozun uretmeye calisiyorumMide yanması yaşayanlar nasıl çözüm buluyor sanki köz yemiş gibi oluyorum. Gece uykumdan bile uyandırıyor. 9+6 günlük hamileyim
Benim de midem bulanmaya basladi agzimin hic tadi yok sabah hic bisey yiyemedim daha yeni yayla corbasi ictim iyi geldi naneli belki sana dac iyi gelir
Merhaba kızlar,
Sağlık ocağından aradılar hamile olduğum sistemlerine düşmüş korona sebebiyle şimdi değil 12'inci hafta da çağırıcam dedi bilgiler falan aldı kapattı. Sağlık ocağında ne yapılıyor ki?
anladım canım tetenoz 20. Hafta sanırım dime?ben doktora gitmiştim tahlil vermişti onları yaptırdım sağlık ocağına 20 Temmuz da tetenoz için gün verdi o kadar
Sağol canım Allah razı olsunRabbim hastaladiniza sifa versin canimo hayvani ben gordum instagramda ama fotosunu izlemedim yapan insan degikde napacaksın
İnşallah ,benim bulantılar kayboldu ,bir sorun mu var acaba korkmuyor değilim daha ayın yirmisine de çok var ,sürekli de gitmek istemiyorum doktora inşallah iyidir bebeğimBüyükler, bebek canlanmaya yani hareket etmeye başladıkça bulantılar da azalmaya başlar derler bizde. Doğru çıkar inşallah![]()