• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk 7+0 da doktor 7+2 olduğunu söyledi.
Muhteşem bir duyguymuş bu çok duygulandım ses kaydına da aldım iki kere dinledim kısacık da olsa 😍 Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah. Kan sonuçlarım da çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bir ay sonraya çağırdı
Beni ekleyebilirsin artık ilk çocuk yaş 28 izmit brnbrr brnbrr
Gözün aydın canm ☺️☺️

Su icemiyorun midem bulaniyor 2 yudum içsem bile nabcam ya

insallah saglicakla kucagimiza almak nasip olur canim ama difer bebeklerini nornal mi dogurdun bide dewlette dogumlarda nasi dawraniyolar eskiden ebeler kiziyolardi ablama kizmislardi yine oylemi
Amin canım inşallah 😍
Evet ikisi de normal oldu ben bi azar işitmedim ama şansım ikisinde de erkek doktora denk gelmem bence kadın doktorlar da ebeler de daha tahammülsüz sanki 😒 eğer imkanın varsa özel de yap mutlaka ama benim eşim bu özel de doğuma çok karşı kendi bir sıkıntı çekmediği için 😅 özel de herşey farklı olur.

Yaa bende de aynı hangi ilaçlar acaba çok fenayım inananın dün oturup agladım karnımın sancısından
Duphalac kullandım ben rahatlattı çok şükür ama ilaca alışmamak gerekiyor doğal yemek lazım, lifli yani

Yahu kilo alıp karnı çıkan yok mu benim artık eski pantolonlarım olmuyor 8 haftalık oldu ama bir beden büyüdü. Bende normal kot almayıp hamile kotu aldım ne rahatmış kendileri aylarca giyerim artık

Günaydın bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk 7+0 da doktor 7+2 olduğunu söyledi.
Muhteşem bir duyguymuş bu çok duygulandım ses kaydına da aldım iki kere dinledim kısacık da olsa 😍 Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah. Kan sonuçlarım da çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bir ay sonraya çağırdı
Beni ekleyebilirsin artık ilk çocuk yaş 28 izmit brnbrr brnbrr
MaşaAllah canım❤️

Canım bizde kan uyuşmazlığı var ilk haftalar kanamam vardı hemen test yaptılar kan uyuşmazlığı iğnemi de yaptılar sen doktoruna söyle kanama durumunda falan erkenden iğne yapıyorlar
Yarın sağlık ocağına danışıcam çünkü kanım değişmiş gözüküyor yanş şuan uyuşmazşık yok kontrole gittiğimde de doktora danışıcam

ewet canim simdi kendimi ewe attim hersey yolundaymis cok sukur rutin kan tahlilleri icin 5 6 tup kan werdim idrar werdim pazartesi cikicakmis dewlet hastanesinden hic memnun kalmadim ama ya cok ilgisizdi hic konusmuyo sorsam cewapliyo hersey yolundami diyorum bunu solemek icin cok erken diyo ama kalbi atiyo diyo hey allahim ya memnun kalmadim ozelede.gidiyorum ordanda pek memnun degilim bu doktorlar niye boyle bastan sawuyolar 🤔
Hastaneyle hiç alakası yok ben devlete gidiyorum doktorum çok ilgili ama aynı hastanedeki diğer doktorda aşırı ilgisiz. Doktoru bulmak önemli

Ya ne bileyim canım ya burda havalar kapalı 2gündür. Etkiliyor sanırım. Bide gördüğüm rüyalar.
Süpet dolunay varmış kuzum bide altinda neptün yani negatiflik aşırı halsizlik yorgunluk baş ağrıları ve dönmeler olabilirmiş

Yahu kilo alıp karnı çıkan yok mu benim artık eski pantolonlarım olmuyor 8 haftalık oldu ama bir beden büyüdü. Bende normal kot almayıp hamile kotu aldım ne rahatmış kendileri aylarca giyerim artık

yalniz degilsin canim benim de cikti. DAha dur diyorum 8 haftalik cikamaz ama cikti. Esimde diyor sürekli göbek cikti diye. Tamam istahim artti eve ama o kadar göbek kadar yapacak degil yani. ARada istifra ettigim de oluyor. Tarti ama pek fazla kilo da göstermiyor 1-2 Kilo aldim simdiye kadar tek o da cok su ictigimden. Ama ve Pantolonlarim ne de sütyenlerim oluyor

Back
X