- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 757
- 38
- 33
bencedeEvet bizimkide öyle çantasında duruyor valla mantıklı park beşik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencedeEvet bizimkide öyle çantasında duruyor valla mantıklı park beşik
Çok pahali olmuş bunlar yaa şimdi cok talep var ya...o ahşap anne yani beşikler ucuzlamis bir zamanlar cok isterdim ama gereksiz gorurdum.. :) kraftin da var onu ilkönce görmüştüm..İlk başlarda bana da itici geliyordu bezden poşetten beşik olurmu diye ama bebek doğup zorlukları görünce unutuyorsun görseli senin için hangisi rahatsa ona dönüyorsunsenin ve bebeğin için en uygunu neyse onu tercih et canm anne yanida olabilir ilk etapta Chicco nün bir modeli vardı hem anne yani hem beşik oluyordu bak istersen
sezeryanimin uzerinden 6 yil gecti esimde normal dogur diyo cok bagiriyolar ya demekki canlari cok aciyo nasi yaparim ölurum diye dusunuyorum2019 Aralık annelerinin yazdıklarını okudum da doğum hikayelerini gözlerim dolduBizde böyle olacak mıyız acaba kısmet olur mu, birçoğu normal doğum istemiş gördüğüm kadarıyla ama ben çok korkuyorum normal hiç yapamaz mışım gibi geliyor acı ağrı eşiğim çok düşük, kan bile aldırırken kötü oluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kiz yok tamamen terapi :)) bagirmak rahatlatıyor :))sezeryanimin uzerinden 6 yil gecti esimde normal dogur diyo cok bagiriyolar ya demekki canlari cok aciyo nasi yaparim ölurum diye dusunuyorum![]()
Doktor ne dedi durumaGeçen hafta çarşamba bardaktan boşaltır gibi oldu Bi kaç gün sürdü durdu sonra kahverengi başladı bu çarşamba kırmızı oldu az az geliyordu bugün de pıhtı siyahımsı geldi
Acısı ile bir şekilde başa çıkılabilir ama sonrasının artık sezeryan dan farkı yok dikiş ise yine dikiş atılabiliyor, normal doğum doğanın bi kuralı evet ama bazen bebeğin nasıl geleceği de önemli normal normal diye diretip kendine de bebeğe de zarar vermenin bir anlamı yok bence, insanoğlunun doğası normale yatkın ancak artık yaşam koşullarımız normali bile zorlaştırır hale geldi, artık evde tek başına normal doğurabilen kadınlar kadar güçlü değiliz ne yazık ki.sezeryanimin uzerinden 6 yil gecti esimde normal dogur diyo cok bagiriyolar ya demekki canlari cok aciyo nasi yaparim ölurum diye dusunuyorum![]()
ya bide afedersinde arkadasim 2 tane normal dogurdu ikisindede buyuk tywaletini yapmis dogururken oyle bise yapsam cok utanirim yaKiz yok tamamen terapi :)) bagirmak rahatlatıyor :))
Çoook şükür gördük bebişi ayaklarını oynatıyordu. Parmak emiyoduBekliyorum güzel haberlerinihangisi dhaa iyi bilemedim hem açken zor hem tokken ama yokken dhaa zor oldu
![]()
ben doktora kas goz yaparim sezerayn olsun diye madem hersey ayniAcısı ile bir şekilde başa çıkılabilir ama sonrasının artık sezeryan dan farkı yok dikiş ise yine dikiş atılabiliyor, normal doğum doğanın bi kuralı evet ama bazen bebeğin nasıl geleceği de önemli normal normal diye diretip kendine de bebeğe de zarar vermenin bir anlamı yok bence, insanoğlunun doğası normale yatkın ancak artık yaşam koşullarımız normali bile zorlaştırır hale geldi, artık evde tek başına normal doğurabilen kadınlar kadar güçlü değiliz ne yazık ki.
ay masallah yaaa❤❤❤❤❤Çoook şükür gördük bebişi ayaklarını oynatıyordu. Parmak emiyoduhiiiç ama hiiç bulantı yok göğüslerim de ağrımıyor benim gibi panik anneler umut olsun
Yaaa ne guzel en azindna suan sizde tecrube varYa benimde çıkabilir o zaman neyse salı günü sağlık ocağına kağıda
Evet odasinda uyurlar tabide kisiden kişiye değişir ben yapamadım ,ayrı odada olduğunda park beşiğin fermuarini açık birakirdim gece uyanıp sallana sallana yanıma gelirdi emmek için sonra yatırmadm ayrı 2 yaşına kadar emzirdim ah ne günler di uyku nedir bilmezdimaklıma geldi yine unutmustum
![]()
Valla ben daha önce doğum yapmadım o yüzden aynıdır diyemem tabi ama ben sezeryan düşünüyorum açıkçası, normalde de açılma olmazsa kesi yapabiliyorlar o da dikiş... ki üstelik oradan geri dönüşü de olmuyor, çok tanıdığım normal diye diye gidip bırak epidural’i genel anestezi ile doğurdu.ben doktora kas goz yaparim sezerayn olsun diye madem hersey ayni![]()
Evet canm bakalım tecrübe işe yarayacak mıYaaa ne guzel en azindna suan sizde tecrube var![]()
Kanama alanı var kesenin etrafında canım ondan oluyor dedilerDoktorlar ne dedi kese altı kanamaya mı bağladı peki bunu canım
ben bi kere dogum hanenin kapisindaydim iceri giren bagiriyodu o beni cok korkutmustu dahada.normal dogumu anmadimValla ben daha önce doğum yapmadım o yüzden aynıdır diyemem tabi ama ben sezeryan düşünüyorum açıkçası, normalde de açılma olmazsa kesi yapabiliyorlar o da dikiş... ki üstelik oradan geri dönüşü de olmuyor, çok tanıdığım normal diye diye gidip bırak epidural’i genel anestezi ile doğurdu.
Kanama alanından kaynaklanıyor canım olmaması gerek kanamanın diyor düşük tehlikesi var işteDoktor ne dedi duruma
Canavarlar bizi uğraştırıyorIlaç kullanan halim bu kuzum ara ara inanılmaz kötü oluyorum ara ara da iyi. 2 gün önce yemek yemicem diye ağlıyordumbugün de sakinim mesela. Neye göre değişiyorsa.
Benim de lekenmelerim oluyor canım ama doktorlar içerde bşe göremedi kese etrafı da temiz görünüyor diyorlar iki üç doktora gittim farklı hepsi aynı şeyi söyledi kanama neden oluyor bilmiyorum artık psikolojim bozuldu benim de artıkKanama alanı var kesenin etrafında canım ondan oluyor dediler
Yaaa ne güzel gözün aydın canım ne kadarlık parmak emiyor 11.haftan mıÇoook şükür gördük bebişi ayaklarını oynatıyordu. Parmak emiyoduhiiiç ama hiiç bulantı yok göğüslerim de ağrımıyor benim gibi panik anneler umut olsun