• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İlk başlarda bana da itici geliyordu bezden poşetten beşik olurmu diye ama bebek doğup zorlukları görünce unutuyorsun görseli senin için hangisi rahatsa ona dönüyorsun 😄 senin ve bebeğin için en uygunu neyse onu tercih et canm anne yanida olabilir ilk etapta Chicco nün bir modeli vardı hem anne yani hem beşik oluyordu bak istersen
Çok pahali olmuş bunlar yaa şimdi cok talep var ya...o ahşap anne yani beşikler ucuzlamis bir zamanlar cok isterdim ama gereksiz gorurdum.. :) kraftin da var onu ilkönce görmüştüm..

2019 Aralık annelerinin yazdıklarını okudum da doğum hikayelerini gözlerim doldu 😢 Bizde böyle olacak mıyız acaba kısmet olur mu, birçoğu normal doğum istemiş gördüğüm kadarıyla ama ben çok korkuyorum normal hiç yapamaz mışım gibi geliyor acı ağrı eşiğim çok düşük, kan bile aldırırken kötü oluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
sezeryanimin uzerinden 6 yil gecti esimde normal dogur diyo cok bagiriyolar ya demekki canlari cok aciyo nasi yaparim ölurum diye dusunuyorum🤔

wardiyali calisiyorum 6.ayda dogum iznine cikicam ama tahammul sınırımdayim basim cok agriyo bi ac kalsam bulantim oluyo yogunluktan yemek bile yiyemiyorum uyumak yatip dinlenmek istiyorum nolcak boyle istifa etsem butun haklarim gidicek sigortam gitcek nasi dogum yaparim muayenelere.nasi giderim oooof offff

sezeryanimin uzerinden 6 yil gecti esimde normal dogur diyo cok bagiriyolar ya demekki canlari cok aciyo nasi yaparim ölurum diye dusunuyorum🤔
Acısı ile bir şekilde başa çıkılabilir ama sonrasının artık sezeryan dan farkı yok dikiş ise yine dikiş atılabiliyor, normal doğum doğanın bi kuralı evet ama bazen bebeğin nasıl geleceği de önemli normal normal diye diretip kendine de bebeğe de zarar vermenin bir anlamı yok bence, insanoğlunun doğası normale yatkın ancak artık yaşam koşullarımız normali bile zorlaştırır hale geldi, artık evde tek başına normal doğurabilen kadınlar kadar güçlü değiliz ne yazık ki.

Bekliyorum güzel haberlerini 🥰 hangisi dhaa iyi bilemedim hem açken zor hem tokken ama yokken dhaa zor oldu 😊
Çoook şükür gördük bebişi ayaklarını oynatıyordu. Parmak emiyodu 😍 hiiiç ama hiiç bulantı yok göğüslerim de ağrımıyor benim gibi panik anneler umut olsun

Acısı ile bir şekilde başa çıkılabilir ama sonrasının artık sezeryan dan farkı yok dikiş ise yine dikiş atılabiliyor, normal doğum doğanın bi kuralı evet ama bazen bebeğin nasıl geleceği de önemli normal normal diye diretip kendine de bebeğe de zarar vermenin bir anlamı yok bence, insanoğlunun doğası normale yatkın ancak artık yaşam koşullarımız normali bile zorlaştırır hale geldi, artık evde tek başına normal doğurabilen kadınlar kadar güçlü değiliz ne yazık ki.
ben doktora kas goz yaparim sezerayn olsun diye madem hersey ayni🙈

Ya benimde çıkabilir o zaman neyse salı günü sağlık ocağına kağıda
Evet odasinda uyurlar tabide kisiden kişiye değişir ben yapamadım ,ayrı odada olduğunda park beşiğin fermuarini açık birakirdim gece uyanıp sallana sallana yanıma gelirdi emmek için sonra yatırmadm ayrı 2 yaşına kadar emzirdim ah ne günler di uyku nedir bilmezdim😄 aklıma geldi yine unutmustum 🤣
Yaaa ne guzel en azindna suan sizde tecrube var 😂

ben doktora kas goz yaparim sezerayn olsun diye madem hersey ayni🙈
Valla ben daha önce doğum yapmadım o yüzden aynıdır diyemem tabi ama ben sezeryan düşünüyorum açıkçası, normalde de açılma olmazsa kesi yapabiliyorlar o da dikiş... ki üstelik oradan geri dönüşü de olmuyor, çok tanıdığım normal diye diye gidip bırak epidural’i genel anestezi ile doğurdu.

Valla ben daha önce doğum yapmadım o yüzden aynıdır diyemem tabi ama ben sezeryan düşünüyorum açıkçası, normalde de açılma olmazsa kesi yapabiliyorlar o da dikiş... ki üstelik oradan geri dönüşü de olmuyor, çok tanıdığım normal diye diye gidip bırak epidural’i genel anestezi ile doğurdu.
ben bi kere dogum hanenin kapisindaydim iceri giren bagiriyodu o beni cok korkutmustu dahada.normal dogumu anmadim😂

Kanama alanı var kesenin etrafında canım ondan oluyor dediler
Benim de lekenmelerim oluyor canım ama doktorlar içerde bşe göremedi kese etrafı da temiz görünüyor diyorlar iki üç doktora gittim farklı hepsi aynı şeyi söyledi kanama neden oluyor bilmiyorum artık psikolojim bozuldu benim de artık

Çoook şükür gördük bebişi ayaklarını oynatıyordu. Parmak emiyodu 😍 hiiiç ama hiiç bulantı yok göğüslerim de ağrımıyor benim gibi panik anneler umut olsun
Yaaa ne güzel gözün aydın canım ne kadarlık parmak emiyor 11.haftan mı 😍Bir de doktor cinsiyet ile ilgili bir yorum yaptı mı?

Back
X