• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Herkeze teşekkür esiyorum cogu seyi sinirden saptirdigim icin icinde olmadiginiz bir konu olunca anlamak ta guc tabi. Ailem suan dagilmak uzere ve annem babami kovma niyetine. Evde yasaklar koymus onun aldigi hic birseye dokunamazmis esya olsun yemek olsun abur cubur. Babam ise gitmeyi dusunmuyor kirayi oduyor gidecekse o gitsin diyor ve evde huzurlu bir gun yok. Bütün hayatim boyumca hep BENIM Kelimesini duymaktan biktim annemden. Hep ben size aliyorum ben yapiyorum bana benim sayemde diyordu baban ne yapiyor niye hep baski yapardi. Simdi ise odalari ayirmis babamda benim odamda kaliyor. Evden ayilmiyor babam diye de simdi odamda perde olsun masa olsun ya birakin yatak carsaflarina kadar sökmüs kaldirmis odadan. Babam da garibim esyalarini alip odama yerlesmis ben zaten orda kalmiyorum herseyim herkeze helalli hos olsun ama annemin babama bu kadar izdirap etmesi beni cok kiriyor. O kadar canima tak etti ki artik madem oyle bende kendi param ile aldigim esyalarimini babamin kullanmasina izin verecegim dedim. Onlara karisamaz annem sonucta onun degil. Cok kirginim anneme...cok...hamileligimi soyledigimden beri ne aradi kizim iyimisin bir isteyin var mi yok mu sormadi...

Tamam bir evlilikte tek suclu yoktur hep iki kisiliktir. Ben sadece Annem suclu demiyorum. Ama bu kadari da cok fazla geldi artik. Hani olmayacak birsey olsa aldatma kumar gibi seyler anneme hak tanirim. Ama hep basit seyler yuzunden eskileri kapatamasindan kaynaklanan artik ne sevgi saygi karsilikli kalmamasindan dolayi durum artik boyle bir hale geldi. Bende hamileligimi hic boyle dusunmemistim. Allah Kaynanamdan razi olsun annemden bile bana daha yakin arayip soruyor beni.
E tamam ne güzel işte kayınvaliden yanında imiş manevi olarak, ama eşya konusuna kafayı takma bu kadar baban ve annen yollarını ayıracaksa ikisi de bunun bilincinde insanlardır eşyaları da o şekilde bölüşürler Burda kendine sinir stres yapma bazı şeyleri, ben senin yerinde olsam bi süre babamı yanıma alırdım madem bu durumda, evin kirasını ödüyor çekip çeviriyorsa, tek başına da daha sonra bunu yapabilir. Tabi içine girmeden bilinmez canım ama bu konunun yeri de ne yazık ki burası değil boş yere uzatmayalım ✋🏻

Kizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik 😔😔🤧🤧
Üzüntünü içimde hissettim canım benim... Rabbim en hayirli zamanda size yeni bebeginizin müjdeli haberini yeniden yaşatsın inşaallah... Allah'a emanet ol, Rabbim gonlune ferahlık versin en kısa zanda toparlanmani dilerim canım.

Kizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik 😔😔🤧🤧

Allah sabır versin, inşallah yeniden olur.

ben hala hamile olduguma inanamiyorum biliyomusunuz. sanki alsverise heves edersem ya da baslarsam kotu bsey yapiyormusum gibi. hep aklima ya kotu bisye olursa ya yolunda gitmiyorsa diye seyler gelio benm gbi olan varmi
Bunu ben de yaşıyorum maalesef, kıyafet falan bakıyorum ama hep tedirginim. Annem battaniye örmüş mesela hep diyroum ki anne kendinizi kaptırmayın, ne olacağı belli olmaz, daha erken... Yani bana bu günlerin tadını çıkar diyorlar ama ben sanki bağlanmaktan kaçiniyorum. İlk gebeliğimi ogrendigimde çok sevinmiş, hemen bağlanmış tim ama çabuk kaybetmiştim, galiba aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

ben hala hamile olduguma inanamiyorum biliyomusunuz. sanki alsverise heves edersem ya da baslarsam kotu bsey yapiyormusum gibi. hep aklima ya kotu bisye olursa ya yolunda gitmiyorsa diye seyler gelio benm gbi olan varmi
wala bende bi tane dogurdum ama yinede inanamiyorum biraz daaha buyuyp tekmelerini hissetmeden dahada inanmicam gibi 😁hic esya falan alma hewesim yok bilmem tuhaf sekilde dogacagindan emin degilim bile

Herkeze teşekkür esiyorum cogu seyi sinirden saptirdigim icin icinde olmadiginiz bir konu olunca anlamak ta guc tabi. Ailem suan dagilmak uzere ve annem babami kovma niyetine. Evde yasaklar koymus onun aldigi hic birseye dokunamazmis esya olsun yemek olsun abur cubur. Babam ise gitmeyi dusunmuyor kirayi oduyor gidecekse o gitsin diyor ve evde huzurlu bir gun yok. Bütün hayatim boyumca hep BENIM Kelimesini duymaktan biktim annemden. Hep ben size aliyorum ben yapiyorum bana benim sayemde diyordu baban ne yapiyor niye hep baski yapardi. Simdi ise odalari ayirmis babamda benim odamda kaliyor. Evden ayilmiyor babam diye de simdi odamda perde olsun masa olsun ya birakin yatak carsaflarina kadar sökmüs kaldirmis odadan. Babam da garibim esyalarini alip odama yerlesmis ben zaten orda kalmiyorum herseyim herkeze helalli hos olsun ama annemin babama bu kadar izdirap etmesi beni cok kiriyor. O kadar canima tak etti ki artik madem oyle bende kendi param ile aldigim esyalarimini babamin kullanmasina izin verecegim dedim. Onlara karisamaz annem sonucta onun degil. Cok kirginim anneme...cok...hamileligimi soyledigimden beri ne aradi kizim iyimisin bir isteyin var mi yok mu sormadi...

Tamam bir evlilikte tek suclu yoktur hep iki kisiliktir. Ben sadece Annem suclu demiyorum. Ama bu kadari da cok fazla geldi artik. Hani olmayacak birsey olsa aldatma kumar gibi seyler anneme hak tanirim. Ama hep basit seyler yuzunden eskileri kapatamasindan kaynaklanan artik ne sevgi saygi karsilikli kalmamasindan dolayi durum artik boyle bir hale geldi. Bende hamileligimi hic boyle dusunmemistim. Allah Kaynanamdan razi olsun annemden bile bana daha yakin arayip soruyor beni.
Canım ailende yeni değil, geçmişten beri yaşanan problemler var belli ki. Babanın annenden dolayı haksızlığa uğradığını düşünerek annene ofkeleniyorsun ama şöyle düşün neticede evlilik onların dusunecegi bir durum. İlla ki sana ve kardeşine de yansiyordur buna engel olamazsin ama sen daha sakin kalmaya calis çünkü senin dışarıdan yapabileceğin pek birşey yok. Annenin bu davranışlarının altında psikolojik sebepler olabilir bence kesinlikle bir aile danışmanı veya psikiyatriste gitmesi gerek.

Cok üzgünüm.. Allah sabır versin ☹️ Bir kızın vardı sanırım o sana teselli olur inşallah 🙏 Rabbim tekrar saglıkla nasip etsin🙏

Bunu ben de yaşıyorum maalesef, kıyafet falan bakıyorum ama hep tedirginim. Annem battaniye örmüş mesela hep diyroum ki anne kendinizi kaptırmayın, ne olacağı belli olmaz, daha erken... Yani bana bu günlerin tadını çıkar diyorlar ama ben sanki bağlanmaktan kaçiniyorum. İlk gebeliğimi ogrendigimde çok sevinmiş, hemen bağlanmış tim ama çabuk kaybetmiştim, galiba aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

O bendede var hep bir tedirginlik ve kaygi icindeyim. Ustune bide baska faktörlerde eklenince insan korkuyor iste. Insallah bu kritik dönemi atlatiriz da geri kalan surecin keyfini cikarabiliriz

Çoook şükür gördük bebişi ayaklarını oynatıyordu. Parmak emiyodu 😍 hiiiç ama hiiç bulantı yok göğüslerim de ağrımıyor benim gibi panik anneler umut olsun
Canım çok şükür ne güzel haber . Rabbim sağlıkla hep güzel haberler almayı nasip etsin. Bende yarın gideceğim akıntıda kırmızlık gördüm en iyisi gideyim içim rahat etsin. Bende inşallah güzel haberler alırım sen gibi

bende ondan sanirrm. ilki kimyasaldi. hemen esime videolar hazirladm mektuplar yazdm patik bile aldm bi kutuda esime verdm. sonra bi ogrendk kimyasalmis o kutuya aldigm herseyi koyup kaldirdim o kutunun kapagni bile acamiyorum suan

Bence de henüz hamile olduğumuza inanmamak daha iyi sanki mental olarak, çünkü hepimiz riskli haftalardayız bugün bir arkadaşımız daha üzücü bir haber aldı Allah yardımcısı olsun hayırlısı böyle imiş demek en güzeli. O yüzden kendimizi çok ileriye dönük plan yaparken bulmamak en iyisi aslında. Hatta derler ya güzel şeyler yaşa ama kimseye bahsetme çünkü insanlar güzel şeyleri mahveder diye. Ben inanıyorum burda zaten herşeyimizi paylaşıyoruz yeterince manevi yük bir de daha fazla dillendirmemek gerekiyor aslında sevinçlerimizi :( her zaman İçin kötü bir şey olduğunda hayırlısı böyle imiş demek, iyi bir şey olduğunda şükretmek en güzeli. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bence de henüz hamile olduğumuza inanmamak daha iyi sanki mental olarak, çünkü hepimiz riskli haftalardayız bugün bir arkadaşımız daha üzücü bir haber aldı Allah yardımcısı olsun hayırlısı böyle imiş demek en güzeli. O yüzden kendimizi çok ileriye dönük plan yaparken bulmamak en iyisi aslında. Hatta derler ya güzel şeyler yaşa ama kimseye bahsetme çünkü insanlar güzel şeyleri mahveder diye. Ben inanıyorum burda zaten herşeyimizi paylaşıyoruz yeterince manevi yük bir de daha fazla dillendirmemek gerekiyor aslında sevinçlerimizi :KK43: her zaman İçin kötü bir şey olduğunda hayırlısı böyle imiş demek, iyi bir şey olduğunda şükretmek en güzeli. Allah hepimizin yardımcısı olsun
peki kacinci haftalarda riskli haftalar biticek artik😥

canm inan çok üzüldüm senin adına 😞,Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tekrar nasip etsin inşallah tez vakitte

ben buraya gebelik takvimi eklemek dahi istemiyorum. daha önce düşüklerim var ve hep hevesimiz kursağımızda kaldı şimdi bir türlü üzerimden korkularımı atamıyorum. Kalp atışı devam ediyor mu büyüyor mu sürekli düşünce halindeyim.
yaşamayan anlamaz, Allah kimseye de yaşatmasın zaten.

Benim de lekenmelerim oluyor canım ama doktorlar içerde bşe göremedi kese etrafı da temiz görünüyor diyorlar iki üç doktora gittim farklı hepsi aynı şeyi söyledi kanama neden oluyor bilmiyorum artık psikolojim bozuldu benim de artık
Benimde psikoloji gitti inan çocuğu ultrason da görüyorum sevinemiyorum bile her an kaybedecek işim gibi

peki kacinci haftalarda riskli haftalar biticek artik😥
İlk 12 hafta düşük tehlikesi :( Sonraki haftalarda testlerin stresleri, sanırım 20. Haftaya kadar herhangi bir testte birşey çıkmazsa sonrası rahat olacaktır. Ama herşey allahtan. :( doğunca da riskler stresler bitmeyecek ki aldık başımıza belayı :)

Bence de henüz hamile olduğumuza inanmamak daha iyi sanki mental olarak, çünkü hepimiz riskli haftalardayız bugün bir arkadaşımız daha üzücü bir haber aldı Allah yardımcısı olsun hayırlısı böyle imiş demek en güzeli. O yüzden kendimizi çok ileriye dönük plan yaparken bulmamak en iyisi aslında. Hatta derler ya güzel şeyler yaşa ama kimseye bahsetme çünkü insanlar güzel şeyleri mahveder diye. Ben inanıyorum burda zaten herşeyimizi paylaşıyoruz yeterince manevi yük bir de daha fazla dillendirmemek gerekiyor aslında sevinçlerimizi :KK43: her zaman İçin kötü bir şey olduğunda hayırlısı böyle imiş demek, iyi bir şey olduğunda şükretmek en güzeli. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Duygulandım okurken ama çok haklısın. 🥺

Çok üzüldüm canım Allah ım sabır versin tez zamanda tekrar evlat versin sana sende Allaha emanet ol 😔😔😔

İlk 12 hafta düşük tehlikesi :KK43: Sonraki haftalarda testlerin stresleri, sanırım 20. Haftaya kadar herhangi bir testte birşey çıkmazsa sonrası rahat olacaktır. Ama herşey allahtan. :KK43: doğunca da riskler stresler bitmeyecek ki aldık başımıza belayı :)
Boşuna cennet annelerin ayakları altındadır dememişler . Dediğin gibi acabalar hiç bitmeyecek bebek doğunca da aynı o yüzden Allah a dua edicez hep sağlıklı sihahhtli hayırlı bir evlâd olması için

Back
X