• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
peki kacinci haftalarda riskli haftalar biticek artik😥
Sanırım 12. Hafta bitene kadar düşük riski devam ediyor. Tabii sonrasında da problem olmayacağının garantisi yok. Rabbim cümlemize hayırlı olanı nasip etsin inşaallah
ben buraya gebelik takvimi eklemek dahi istemiyorum. daha önce düşüklerim var ve hep hevesimiz kursağımızda kaldı şimdi bir türlü üzerimden korkularımı atamıyorum. Kalp atışı devam ediyor mu büyüyor mu sürekli düşünce halindeyim.
yaşamayan anlamaz, Allah kimseye de yaşatmasın zaten.
Gebelik takvimini ben de 8. Haftada çekine çekine eklemiştim, hatta listeye adımı yazdiramadim kalp atışını duyana kadar. Çarşamba günü doktorum da ultrasonu açarken dedi ki "ilk olarak hemen kalp atışına bakıyorum, attığını görünce ohh diye rahat nefes alıyorum" yani demek ki o ihtimalleri her gebede yaşıyorlar.

Kizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik 😔😔🤧🤧
Her şey Allah'tan alan da veren de O.cok üzgünüm sabırlar diliyorum.her şeyin hayırlısı...

Kizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik 😔😔🤧🤧
Yaaa☹ tuylerim.diken oldu ülkü ☹ allahim hayirli zamanda hayirlisini tekrar nasip etsinnnnnn🤲🏻🤲🏻

Kızlar ya benim de pskolojim hiç iyi değil.1 hafta Sonra kontrolum var.Ins gittiğimde kalbini duyarım yine diye dua ediyorum ve çok korkuyorum. Pihtilasma ignemi vuruyorum her gün ama ya yetersiz kalırsa diye kafayı yicem.bir de benim ultrason resminde bebek sizinkilere göre daha küçük sanki.acaba beslenemiyor mu diye korkuyorum sürekli.resmi atayım size burda sata göre 8+3 ama doktor önce 7+2 sonra yok yok 8+1 dedi.sizce haftasına göre küçük mü?

Eklentiler

• 1588952197548158392501.webp
    1588952197548158392501.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ya benim de pskolojim hiç iyi değil.1 hafta Sonra kontrolum var.Ins gittiğimde kalbini duyarım yine diye dua ediyorum ve çok korkuyorum. Pihtilasma ignemi vuruyorum her gün ama ya yetersiz kalırsa diye kafayı yicem.bir de benim ultrason resminde bebek sizinkilere göre daha küçük sanki.acaba beslenemiyor mu diye korkuyorum sürekli.resmi atayım size burda sata göre 8+3 ama doktor önce 7+2 sonra yok yok 8+1 dedi.sizce haftasına göre küçük mü?
Ya küçük olsa nolcak canim suan kucuk olur zamanla normale döner sagkikli olsun gerisini boswer arkadasiminki onden gidiyodu sonra durdu haftasina gelişimi bi anda inisler cikislar olabilir benimki 6 gun geriden geliodu olabilir dedi doktor suan onemli olam saglikli olmasi dua et takmamaya bak kafana daha kotu olursun

Ya küçük olsa nolcak canim suan kucuk olur zamanla normale döner sagkikli olsun gerisini boswer arkadasiminki onden gidiyodu sonra durdu haftasina gelişimi bi anda inisler cikislar olabilir benimki 6 gun geriden geliodu olabilir dedi doktor suan onemli olam saglikli olmasi dua et takmamaya bak kafana daha kotu olursun
Bütün bu korkularim daha önce yaşadığım 3 kimyasal gebeligimden.insan kötüsünü yaşayınca daha çok korkuyor daha fazla endişe duyuyor.

Bütün bu korkularim daha önce yaşadığım 3 kimyasal gebeligimden.insan kötüsünü yaşayınca daha çok korkuyor daha fazla endişe duyuyor.
Canım herkes illa dusuyo bazen kotu his oturuyo icime o an ya dua ediyorum ya kuran okuyorum yada elimi kasiklarima koyup sureleri okuyorum guzel seyler düşünüyorum iyi oluyor birazzzz rabbim hayirlisini sagliklisini versin cümlemize bundan sonra aramizdan kimse eksilmez insalllaaah🤲🏻

Canım herkes illa dusuyo bazen kotu his oturuyo icime o an ya dua ediyorum ya kuran okuyorum yada elimi kasiklarima koyup sureleri okuyorum guzel seyler düşünüyorum iyi oluyor birazzzz rabbim hayirlisini sagliklisini versin cümlemize bundan sonra aramizdan kimse eksilmez insalllaaah🤲🏻
Amin canım amin inşallah aramızdan kimse eksilmez inşallah hepimiz hayirlisiyla sağlıkla yavrularimizi alırız kucagimiza

Neden küçük diye düşündün ki normali ne imiş 7+2 de, benim de 6+2 de 0,55 cm idi. Seninkinden anlayamadım kaç cm 1,5 mu

Kızlar benim midem çok bulanıyor 6+5 haftalığım. Kusmada var. İlaçsız nasıl çare bulabilirim. Bezdim valla

Neden küçük diye düşündün ki normali ne imiş 7+2 de, benim de 6+2 de 0,55 cm idi. Seninkinden anlayamadım kaç cm 1,5 mu
1.66 cm yazıyor bunda. 6+4 te 0.87 cm idi.(o zaman 2 gün önde demişti doktor 6+6demisti) Ama sonradan iyi devam etmedi mi diye endişe ediyorum benimle aynı haftada olanlara göre daha küçük gibi geldi

Çok üzüldüm cnm 😔 hayırlısı böyleymiş. Bu durumu ben de yaşamıştım, üzüntünü anlıyorum 😔 inşallah en kısa sürede sen de meleğini kucağına alırsın 😔

1.66 cm yazıyor bunda. 6+4 te 0.87 cm idi.(o zaman 2 gün önde demişti doktor 6+6demisti) Ama sonradan iyi devam etmedi mi diye endişe ediyorum benimle aynı haftada olanlara göre daha küçük gibi geldi
7 ve 8 hafta arası için bence gayet sağlıklı boyu

Kızlar benim midem çok bulanıyor 6+5 haftalığım. Kusmada var. İlaçsız nasıl çare bulabilirim. Bezdim valla
Canim benim kusmam olmasada gece ve sabah cok bulaniyo bugun gun icerisindede bulandigini hissettim günümüz ayni ilac icmiyim diye naneli seker biraz rahatlatiyo onun disinda dogal zencefilli seker var onu aliyorum agzima öyle böyle gececek sanirim ama betanin tavam yapmasi 8 10 hafta arasindaymis o zaman daha cok hissedilecek kisiden kisiye hasasiyet degisiyo tabi ama cok rahatsiz edici bi durum .

Kizlar bu sonuclardan anlayan var mi kafam karisti pazartesi doktora gidecegim de bi degerim cok yuksek cikmis bagisiklik anlamimda iyi bisey mi cozemedim
2020-05-08 19.25.36.webp

Back
X