• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar dedem (babamın babası) bugün hakkın rahmetine kavuştu... Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaallah. Sizleri kendime yakın gördüğüm için paylaşıyorum; bir Fatiha okuyabilirseniz çok memnun olurum.

Allah rahmet eylesin.

Kızlar dedem (babamın babası) bugün hakkın rahmetine kavuştu... Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaallah. Sizleri kendime yakın gördüğüm için paylaşıyorum; bir Fatiha okuyabilirseniz çok memnun olurum.
Okudum canim basiniz sagolsun

Allah rahmet eylesin:(

Sizdede oluyomu kizlar bogazda bisi takiliyorrrmus hissi. Bi ara vardi gene hissediyorum

Bende folik asit hapimi bol su ile içince sanki hala boğazımda takili gibi oluyor canım çok zorlaniyorum

Rabbim mekanını cennet eylesin canım allah sabır versin. Bende gece okurum deden icin 🤲🏻

Selam herkese, ben cok sık giremiyorum ama girdigimde okumaya calisiyorum yazmaya pek firsatim olmuyor, kizim bana yapisik neredeyse ev isi yemek vs derken zaman geciyor aksama pertim cikmis oluyor. Ben hala doktora gitmedim haftaya gitmeyi dusunuyorum , malum istanbulda yasadigim icin corona cok fazla oldugu icin sık gitmeyip gittigimde de kalp atisini duyayim Allah nasip ederse ins diye dusundum. Ama meraktan catliyorum tabi ,

Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin:KK43:
Bende folik asit hapimi bol su ile içince sanki hala boğazımda takili gibi oluyor canım çok zorlaniyorum

Rabbim mekanını cennet eylesin canım allah sabır versin. Bende gece okurum deden icin 🤲🏻
cyd86 cyd86 Allah rahmet eylesin okudum canim
Hepinizden Allah razı olsun...

iyi akşamlar arkadaşlar 1nisan son adet 5.3haftalik yaklaşık pazartesi günü dok.gidicem sizce kalp atışı duyulur mu duyan varmı aranızda geçen sefer gibi olur diye korkum var

Canım açlık şekerim 103 cıktı çok yüksek değil üst sınırın az üstünde tokluk normalde 85 çıkardı hamile değilken 120 cıktı. Normalde de çok şu içerdim şuan çok beter durumdayım. Biraz dikkat ediyorum hiç tatlı yemiyorum. 3 aylık şekerim normal cıktı. Bu ay hamileliğin verdiği yetkiyle tatlıyı fazla kaçırmışım anlaşılan 😂

Evet canım artık tam buğday ekmeği yiyorum. Beyaz ekmek çok çıkartıyormuş şekeri. Asıl korkum tiroitlerim. Sevk alıp gidecem bakalım endokrine. Kanamam yoksa çok endişelenme canım bu arada her bünye farklı bak bende 7. Haftaya bugün girdim daha 2.3 mm dedi doktor bebek için. Çok küçük ama bi sorun olsa der doktor. Sakin ol. Ben de bugün hiç rahat değildim. Yutkunurken ağrıyor çünkü tiroit bezim 😑
Yaa benim 96 çıktı doktorum takip edelim dedi hicte şeker sorunum Olmazdi 🙄

Arkadaşlar ben cinsiyeti öğrenmeden alış veriş falan yapmıyorum.
Sizde durumlar nasıl
Bu bebişim 3. benim ablalarının bolcaa kıyafeti var cinsiyet belli olmadan birşey almak istemedim eğer kız olursa hiç ihtiyacım yok nerdeyse ama erkek evlat nasip olursa son aylara doğru almayı düşünüyorum inşallah 🤲🏻

Bu bebişim 3. benim ablalarının bolcaa kıyafeti var cinsiyet belli olmadan birşey almak istemedim eğer kız olursa hiç ihtiyacım yok nerdeyse ama erkek evlat nasip olursa son aylara doğru almayı düşünüyorum inşallah 🤲🏻
Ama hayırlı bir erkek çocuğun olsun bu defa inşaallah.
Madem kızların var.

Kızlar eşim bugün Kocaman bir Gül Buketi yollamış anneler günü için . Görevde unutmamış beni 🥰 nasıl duygulandım ama notu falan okuyunca 😢
Ne güzel canm seni çok iyi anlıyorum ilk gebeligimde benim eşim hiç yoktu yanımda guneydogudaydi oglum 11 aylıktı geldiğinde zor günler geçirdim ama çok dua ettim bizimde kaderimiz bu, hatta 2.cogugu hep korkudan dolayı istemedim yalnız kalmaktan korktum yine hayırlısı olsun hakkımızda aynı seyleri yasamamam için hep dua ettim süreç nasıl olucak gorucez yarinimizin garantisi yok malesef her an bir görev 🙄

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canm okurz tabi

iyi akşamlar arkadaşlar 1nisan son adet 5.3haftalik yaklaşık pazartesi günü dok.gidicem sizce kalp atışı duyulur mu duyan varmı aranızda geçen sefer gibi olur diye korkum var
Hayırlı olsun 5 haftada kese görülür ama kalp atışı için erken 7. haftada rahat duyulur

Basiniz sagolsun. Allah rahmet etsin. Okurum tabi

Canım.basiniz sağolsun Allah kalanlara olur versin

Back
X