• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kuzum baya erkek bu maşallah 😍 inşallah yanılmıyorumdur ama erkek benceee ❤ sağ salim gelsin inşallah oğluşun 😍🤗
Ayy gerçekten mi bugünde zaten rüyamda mavi emzik ve biberon hediye gelmişti bir de doktora dedim ki kıza benziyor bak aynı ben çok hareketli 😂😂 adam da gülüyor eşimde yok yok erkek diyor bakalım eşime anlatiyim şimdi bunu nasıl sevinir 🥰🥰 Hayırlısıyla gelsin kuzucum da önemli değil erkek de kız da farketmez

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ilgili detaylı anlatan ultrason cihazı iyi bir yer bir doktor biliyor musunuz?
medicalpark'a gittim ama hiç memnun değilim doktordan ultrason kağıdı istemesem vermeyecekti bile gerçi verdiği de çocuğa yakınlaşmamış bile ne haftam yazıyor ne bir şey vermek için verdi.
Tavsiye istiyorum 🙏
Hislerime tercüman oldun canım, sen ne taraftasın? Ben kağıthanedeyim, türkiye hastanesine gittim cihazı sevmedim ne görüntü ne ses net değildi doktorda biraz aceleci geldi. Benim arkadaşım medical park gop hastanesine gidiyor kadın doktoru adını bilmiyorum ama çok memnundu ben de ona mı gitsem diye düşünüyorum

Ayy gerçekten mi bugünde zaten rüyamda mavi emzik ve biberon hediye gelmişti bir de doktora dedim ki kıza benziyor bak aynı ben çok hareketli 😂😂 adam da gülüyor eşimde yok yok erkek diyor bakalım eşime anlatiyim şimdi bunu nasıl sevinir 🥰🥰 Hayırlısıyla gelsin kuzucum da önemli değil erkek de kız da farketmez
Çok merak ediyorum doğru çıkıp çıkmayacağını canım beni mutlaka haberdar edersin 🤗😍
Adam belki görmüş ama erken daha değişebilir diye söylememiştir. Doktorlar geç söylemeyi tercih ediyorlar

Eneee erkek mi dediler kız eşinin dediği oldu desene 🤪 sağlıklı eli ayağı düzgün olsun annesi inşallah
Aynen canım valla hayırlısı olsun da hiç farketmez biz eşimle nisanliyken bebiş muhabbeti yaparken karar vermiştik erkek olursa ismini o kız olursa ben koyacaktım tabi ikimizde beğenecez böyle olunca şimdi o hazırladı erkek olursa Ali Kadem diyor babası ve dedesinin ismi 🙈 bende beğendim zaten okey dedim o yüzden çok istiyor kız olursa bende Elif Alya koyacam dedim oda beğendi o yüzden şimdi heyecanla cinsiyet bekliyoruz 😂😂

Çok merak ediyorum doğru çıkıp çıkmayacağını canım beni mutlaka haberdar edersin 🤗😍
Adam belki görmüş ama erken daha değişebilir diye söylememiştir. Doktorlar geç söylemeyi tercih ediyorlar
Aynen bencede bana belkide ondan güldü 😂😂 birde erken hareket eden bebek erkektir diye duydum tabi ne kadar doğru bilinmez 🥰🥰 tabiki canım söylemez miyim ilk burada alıyorum soluğu 🤩🤩

Hislerime tercüman oldun canım, sen ne taraftasın? Ben kağıthanedeyim, türkiye hastanesine gittim cihazı sevmedim ne görüntü ne ses net değildi doktorda biraz aceleci geldi. Benim arkadaşım medical park gop hastanesine gidiyor kadın doktoru adını bilmiyorum ama çok memnundu ben de ona mı gitsem diye düşünüyorum
Bakırköydeyim ama silivri vs olmadığı sürece her yere gidebilirim. Bende bahçelievler medicalpark'a gittim 3 kere ama gerçekten memnun kalmadım 😢

Aynen canım valla hayırlısı olsun da hiç farketmez biz eşimle nisanliyken bebiş muhabbeti yaparken karar vermiştik erkek olursa ismini o kız olursa ben koyacaktım tabi ikimizde beğenecez böyle olunca şimdi o hazırladı erkek olursa Ali Kadem diyor babası ve dedesinin ismi 🙈 bende beğendim zaten okey dedim o yüzden çok istiyor kız olursa bende Elif Alya koyacam dedim oda beğendi o yüzden şimdi heyecanla cinsiyet bekliyoruz 😂😂
Ya maşallah canım ne güzel bizim isim konusunda hiç bşe yok aklımızda 😅 ama ikisini de ben koyarım çünkü tüp bebekle olduğu için çekmediğim eziyet kalmadı isim Hakkıda bana Ait hep eşime öyle dedim 🤪 şaka bir yana sağlıklı olsun da dediğin gibi gerisinin önemi yok

Buda benim dunyam teyzeleri cinsiyetleri tık tik asayaa💃💃💃👶👶👶😂

Eklentiler

• 20200513_114604.webp
    20200513_114604.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 65
Ben de avrupa yakasında oturuyorum Şişli memoriala gittim başta hep evime 8 dakika,sonra Beylikdüzü Acıbadem(annemlerde kaldıgım için şimdilik), hala karar vermiş degilim doktora Acıbadem Maslak Hastanesi Esra Hanım varmış onun iyi oldugunu duydum bir de onu deneyecegim artık karar vermem gerekiyor benimde. Bu beylikdüzünde doktorda iyi cok detaylı anlatıyor herşeyi ama erkek doktor nedense rahat hissetmem gibi hissediyorum bir de evime cok uzak.☹️

Ya maşallah canım ne güzel bizim isim konusunda hiç bşe yok aklımızda 😅 ama ikisini de ben koyarım çünkü tüp bebekle olduğu için çekmediğim eziyet kalmadı isim Hakkıda bana Ait hep eşime öyle dedim 🤪 şaka bir yana sağlıklı olsun da dediğin gibi gerisinin önemi yok
Sağlıkla kucağımıza bir alalım canım gerisi çok önemli değil aslında bunlar insani heyecanlandıran mutlu eden küçük küçük ayrıntılar işte 🥰🥰

Ben memorialı sevmiştim ama pahalı eşim doğumu sormuş 12 bin demişler 🧐
Bana rutin kan tahlili bile yaptırmadı hala kesin değiştireceğim pazartesi çağırmıştı sokağa çıkma yasağı var çarşambaya kadar yeni bir yer bulmam lazım mutlaka..

Back
X