Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mesajını bulamadım gözümden kaçtı galiba:)Canım benim bebisede bakarmisin yüklemiştim arkadaşlar hep erkek gördü ama sen nasip goreceksin bakalım![]()
Dur ben seni ona etiket yapıyım canımCanım mesajını bulamadım gözümden kaçtı galiba:)
ben de anlamadm herkeste istek artarkwn bende azaldiE o da var tabi. Sık sık yapardık sonuçta![]()
tabi ki şuan herşey hormonlardanBende aşırı istek var ya eskiden böyle değildim hormonlardan mı acep![]()
Arkadaş şişlide özel bir muayenehaneye gidiyor doktorun acıbadem ile anlaşması varmış anlaşmalı fiyat normal 6bin sezaryen 9bin dedi canım bilgin olsunBen
Ben de aynı neden devam etmek istemiyorum bilmiyorumHer istenildiginde randevu bulunması beni biraz korkutuyor hani tercih edilmiyor mu diye
Belki de ederim bilmiyorum o cebimde garanti olarak dursun :) Hayırlısı böyle imiş demek ki:)
Canım erkek gibi duruyor :)
Aa ilk kez duyuyorum orayı poliklinik gibi bir yer mi acaba?Canım ben gop kadın sağlığı merkezine gidiyorum çok ilgileniyor lar 15 20 dakika sürüyor herseye tek tek bakıyorlar tavsiye ederim açıkçası mesela muayene 100 tl 10 gün sonra kontrol süresinin Son günü hakkın var bir daha bakalım diye mutlaka cagiriyorlar
Canım üzme kendini vadesi bu kadarmış rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahBebek gitti anestizili kurtaj yapildi
Hadi ya teşekkür ederim canim 3 kisi erkek dedi bakalım 3 hafta sonra doktorun tahmini ne olacakCanım erkek gibi duruyor :)
Yok yok korunuyoruz canım. Zaten 3 4 gün de bir oluyo eşim de ister istemez tedirgin oluyo bide biz daha 1 yıllık evliyiz o yüzden ben cok erteleyemiyorumKorunmadan mı yapıyorsunuz canım?
Allah sabır versin rabbim bidaha yaşatmasın böyle bi acı tez vakitte sağlıklı hamilelik haberlerini almak nasip olsunAllah yardimcin olsun benimki düşük degilmis sadece küçük bi kanama alani vardi ama bebekte gelisim olmadi 6haftalik kaldi aldılar![]()
Benim bildiğim idrar da lökosit ve eritrosit olması idrar da enfeksiyon olduğunu gösterir ayrıca idrarın berrak değil bulanık cikmis. Tabi doktorun bunları yatırmak için gerekli bulur mu bilemem canım. Ben de ilk gebeligim de çok kötü olduğum için bir akşam yatmıştım 3 4 'tane serum takmışlardı onda bir sorun yok korkma. Sadece bol bol su içmeye calisKizlar merhaba, bugün 6+1 de doktora gittim.kalp atışını da duydum çok şükür.ancak aşırı bulanti ve iştahsızlık yaşadığım için doktor idrar sonuçlarına bakıcam.kotu çıkarsa 1 gün yatırırım dedi.sonucum çıkmış yarın Gondericem doktora.kizlar bu sonuçlardan anlayan varmi.bakiyorum idrarda enfeksiyon ve keton pozitif görünüyor.
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah bende cuma günü gidicem kısmetse ama zaman geçmiyorBenim gibi yarın kontrolü olan var mi?çok heyecanlandım şimdiden:)
Bende oyle diom hatta yapin derse bile korkarim bisi olursa die ya en iyisi daha beklemek bebek icin hergun ikiski yaptığımız gunlere degsin nabayimBen de yapmadım ve doktor yapabilirsiniz diyene kadar da çok istesem de yapmıycam canım inşallah
Çok teşekkür ederim.gercekten çok kötüyüm.4 gündür kuru ekmek yesem yarim saat sonra çıkarıyorum.evdeki çocuğuma bile yemek hazirlayamiyorum anneme bıraktım.insallah cabuk geçer bu süreç.Benim bildiğim idrar da lökosit ve eritrosit olması idrar da enfeksiyon olduğunu gösterir ayrıca idrarın berrak değil bulanık cikmis. Tabi doktorun bunları yatırmak için gerekli bulur mu bilemem canım. Ben de ilk gebeligim de çok kötü olduğum için bir akşam yatmıştım 3 4 'tane serum takmışlardı onda bir sorun yok korkma. Sadece bol bol su içmeye calis
Uykular uyuyamazsin heyecandan ruyada bisiler görürsün hayirki haberler ile geeeelllllBenim gibi yarın kontrolü olan var mi?çok heyecanlandım şimdiden:)