• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aşermek güzel birşey olsa gerek ben ilk hamileligim de hiç asermedim şimdi de soruyorlar ne istiyorsun diye valla hiçbirşey diyorum ilerleyen zamanlarda istemiyim bilmiyorum :KK70:
Ay ben de henüz aşermedim yaa. Uygulama bu aralar aşerebilirsin diyor. Aşermek istiyoruuummmm 😂

Günaydın beybiler :KK36:
Nassınız bakeem :KK66:
Dün akşam beni doktorum aradı. Uzun zamandır haber yok senden iyimisin merak ettim dedi. Mutlu oldum benim için endişelenmesine 😍 aramışken sorularımı sordum. Kızlar vajina içi ağrılarımız oluyor ya rahim genişlediği için çok normalmiş. Bulantılarımız devam edebilirmiş hala. İkili test için 12.haftada gitmek gerekiyormuş. Benim randevum 22 mayısta. Hesaplara göre 11+5 olucaz inşallah gidince. Doktora dedim 12 olmıycaz gelince. O da ultrasonda belli olur böyle bilemezsin dedi. Eğer olmamışsa 12de tekrar geliceksin dedi. Şimdilik herşey yolunda gibi gözüküyor çok şükür :dua:

Günaydın bizden bu gün 10 haftalık olduk hala migdem aynii bulanıyor artı bile eskiye göre çok uyuyorum birde herkes güzel haberler almış masallah rabbim hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayi nasip etsin çok giremiyorum sayfa ama yazılar takıp ediyorum girince okuyorum
[/ADORE]
Canim bende geceleri aksamlari daha cok bulanti oluyor anlamadim gitti

kizlar gunlerdir mide bulantim yoktu. bu sabah canm gevrek istedi yedim ve cok fenayim. acaba susammi dokundu anlamadm😥

Günaydın beybiler :KK36:
Nassınız bakeem :KK66:
Dün akşam beni doktorum aradı. Uzun zamandır haber yok senden iyimisin merak ettim dedi. Mutlu oldum benim için endişelenmesine 😍 aramışken sorularımı sordum. Kızlar vajina içi ağrılarımız oluyor ya rahim genişlediği için çok normalmiş. Bulantılarımız devam edebilirmiş hala. İkili test için 12.haftada gitmek gerekiyormuş. Benim randevum 22 mayısta. Hesaplara göre 11+5 olucaz inşallah gidince. Doktora dedim 12 olmıycaz gelince. O da ultrasonda belli olur böyle bilemezsin dedi. Eğer olmamışsa 12de tekrar geliceksin dedi. Şimdilik herşey yolunda gibi gözüküyor çok şükür :dua:
Bende geldim kan hastalığım için doktora tahlilleri yaptırdım umarım çok riskli Bi durum oluşmaz, 22 mayısta tam 12 haftalık oluyorum umarım yaparda aradan çıkmış olur

kizlar gunlerdir mide bulantim yoktu. bu sabah canm gevrek istedi yedim ve cok fenayim. acaba susammi dokundu anlamadm😥
Poğaça simit tarzı şeyler ekşimd yapıyor midemde ama gastritim var canım canın çekmiş bidaha yemezsin. Sade soda + limon yatıştırır buarada

Kızlar reklamlarda bisi görüyorum agzimin suyu akıyor resssmennnn.
Bide bgun canim acaip bisi istedi yokmusss lokantalarsa vardir da kapali oralarda herhlde canim acaip istiyor kendim yapamam onu nabicaz yaaaa yemek istiyorum.gozumun onunde resmen
yemek sepetinden bulabilirsen soyle canim

Günaydın hanımlar 1 saat sonra kontrolüm war 8+2 olduk çok şükür umarım bi sıkıntı yoktur 🤲🏻 Benim normalde kansızlığım wardı ama hamilelik ve tedaviden önce değerlerim düzelmişti sizce tekrar yaptırmalımıyım doktora söylemem gerekir mi

Günaydın hanımlar 1 saat sonra kontrolüm war 8+2 olduk çok şükür umarım bi sıkıntı yoktur 🤲🏻 Benim normalde kansızlığım wardı ama hamilelik ve tedaviden önce değerlerim düzelmişti sizce tekrar yaptırmalımıyım doktora söylemem gerekir mi
Söyle mutlaka test yapsın

Günaydın Kızlar nasılsınız rahat rahat su içebilen var mı ben içemiyorum acayip bulantı yapıyor ya günlük 1.5 litre belki içebiliyorum nasıl yapacağız bu işi 🤯

Canım inşallah iyi haberler alırsın, benimde haftaya perşembe kontrolüm. 8+2 'yi son adet tarihinin ilk gününden mi hesaplıyosun yoksa doktor ultrasona gore mi söyledi? Bende adet tarihine gore 8 oldum bugün 🥰 aramızda çok az var 🙈

Benim ultrasona gore küçük çünkü daha anlamadim. Doğum da adet tarihine gore oluyomuş 😇

Back
X