• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ayyy 9 gibi uyuya kalmisim bi uyandim migdem bulaniyor mizmiz gibiyim aptal aptal odadan odaya dolaniyorum ya :D keske uyuya kalmasaydim :D

Boşver işi zaten sokağa çıkma yasağı da geliyor kimse kimsenin evini de göremicek artık 😁😁😁
Kimin ne dedigini zaten hiç umursamam evimin açığını arayıp laf edecek insanın evimde de hayatımda da işi yoktur da sorun bende ben duramıyorum 😊😊

ayyy 9 gibi uyuya kalmisim bi uyandim migdem bulaniyor mizmiz gibiyim aptal aptal odadan odaya dolaniyorum ya :D keske uyuya kalmasaydim :D
Geçen aynı durum bende oldu gecenin yarısı bir uyandım midem hem bulanıyor hemde kazınıyor😂 bir kase yoğurt ekmek yedim öyle rahatladım

Günde 1 mi? Çok değil mi canım? Zararlı olabilir. Ben öğrendiğimden beri hiç içmedim 😔
Canm doktorumla konuşmadım ama int baktım günde 1 fincanı geçmeden içilebilir diyor bugün içmedim mesela yarın içerim 😄

kızlar merhaba 12+1 olmuşuz bugün 3 kere ultrasona girdik fakat ense kalınlığı ölçülemedi çünkü benim bebiş o kadar çikolataya rağmen uygun pozisyona dönmedi :( kıpır kıpır fakat pozisyonu yakalamadık çarşamba tekrar gideceğiz. doktor cinsiyet için bir tahminde bulundu kesin değil fakat şu olabilir dedi şimdilik söylemiyorum çünkü tahminlerinizi bekliyorum kızlar lütfen bu arada bütün ilaçlarım sonlandırıldı sadece oksapar devam ve decavit ilave edildi :)
Yaa ne guzel cinsiyet tahminleri gelmiş bende kız gibi gördüm dogrumu canm merak ettim 😍

Önce 1 saatte 1 tane sonra 2 saatte 1 her hafta arttıra arttıra saatleri bu kadar azaltabildim 😂 ama dk saydığım oldu inan ki şu an o kadar da kötü değilim krize girmiyorum en azından sık sık 😊 bırakacağım buraya da bıraktım yazacağım inşallah 🤗
Bende içiyordum canm ama hamileyken günde 1 paket sigara içen birinin pişmanlık yazısını okuyana kadar içmeyin çocuk içerde havasız kalıyormus gelişim bozukluğu ,erken doğuma sebep oluyormuş

S.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden. ❤️❤️❤️
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller 💐💐💐

S.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden. ❤️❤️❤️
Hayırlı kandiller 💐💐💐
İnşaAllah duama katarım sizide Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaAllah 🤲🏻

Şimdiden Allah razı olsun hepinizden. ❤❤❤
Hayırlı kandiller 💐💐💐
Aleykumselam, Rabbim arkadaşınıza da, size de en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻 ben de 7.senede aldım mutlu haberimi, umudunuzu yitirmeyin Allah'ın izniyle ...

10+6 oldum bu gece itibariyle. Aranızda beli ağrıyan var mı? Benim dünden beri bayağı ağrıyor.

Back
X