- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kırmızı olursa zaten hemen acile giderim çok bişey olsa da giderdim ama dedigim gibi çok az geldiYorma kendini canım kırmızıya dönerse hemen doktora başvur
Dinleniyorum valla ama işler duruyor hiç bitmiyor bu evin işi yaDinlen bol bol![]()
Boşver işi zaten sokağa çıkma yasağı da geliyor kimse kimsenin evini de göremicek artıkDinleniyorum valla ama işler duruyor hiç bitmiyor bu evin işi ya
Kimin ne dedigini zaten hiç umursamam evimin açığını arayıp laf edecek insanın evimde de hayatımda da işi yoktur da sorun bende ben duramıyorumBoşver işi zaten sokağa çıkma yasağı da geliyor kimse kimsenin evini de göremicek artık![]()
Geçen aynı durum bende oldu gecenin yarısı bir uyandım midem hem bulanıyor hemde kazınıyorayyy 9 gibi uyuya kalmisim bi uyandim migdem bulaniyor mizmiz gibiyim aptal aptal odadan odaya dolaniyorum yakeske uyuya kalmasaydim
![]()
Evet bana da vermiştiBu arada bana tahmini doğum tarihi verdi doktortabiki nasip o günleri görelim inşallah hepimiz
![]()
Canm doktorumla konuşmadım ama int baktım günde 1 fincanı geçmeden içilebilir diyor bugün içmedim mesela yarın içerimGünde 1 mi? Çok değil mi canım? Zararlı olabilir. Ben öğrendiğimden beri hiç içmedim![]()
Ömrüm boyunca kahve sevmedim şimdide hiç sevmiyorum sütlü güzel oluyor sadece:)Canm doktorumla konuşmadım ama int baktım günde 1 fincanı geçmeden içilebilir diyor bugün içmedim mesela yarın içerim![]()
Yaa ne guzel cinsiyet tahminleri gelmiş bende kız gibi gördüm dogrumu canm merak ettimkızlar merhaba 12+1 olmuşuz bugün 3 kere ultrasona girdik fakat ense kalınlığı ölçülemedi çünkü benim bebiş o kadar çikolataya rağmen uygun pozisyona dönmedikıpır kıpır fakat pozisyonu yakalamadık çarşamba tekrar gideceğiz. doktor cinsiyet için bir tahminde bulundu kesin değil fakat şu olabilir dedi şimdilik söylemiyorum çünkü tahminlerinizi bekliyorum kızlar lütfen bu arada bütün ilaçlarım sonlandırıldı sadece oksapar devam ve decavit ilave edildi :)
Bende içiyordum canm ama hamileyken günde 1 paket sigara içen birinin pişmanlık yazısını okuyana kadar içmeyin çocuk içerde havasız kalıyormus gelişim bozukluğu ,erken doğuma sebep oluyormuşÖnce 1 saatte 1 tane sonra 2 saatte 1 her hafta arttıra arttıra saatleri bu kadar azaltabildimama dk saydığım oldu inan ki şu an o kadar da kötü değilim krize girmiyorum en azından sık sık
bırakacağım buraya da bıraktım yazacağım inşallah
![]()
Yok tahmin ettim de havan değişsin gül diye yazdım öyleKimin ne dedigini zaten hiç umursamam evimin açığını arayıp laf edecek insanın evimde de hayatımda da işi yoktur da sorun bende ben duramıyorum![]()
Sagol canım valla baya endişe ettim başta ama şimdi keyfim yerinde şükürYok tahmin ettim de havan değişsin gül diye yazdım öyle![]()
İnşaAllah duama katarım sizide Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaAllahS.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden.
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller![]()
Aleykumselam, Rabbim arkadaşınıza da, size de en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin inşaallahS.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden. ❤❤❤
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller![]()
Hoşbulduk canım banlıydım yaw. Yeni çıktım mapustanHg kız nerelerdesin![]()